وی اظهار کرد: با دستور شورای امنیت و در روزهای خاص تردد انفرادی زائران از پایانه مرزی مهران مجاز شده و امید است در سال های آینده خدمات بیشتری به زوار عتبات عالیات ارائه شود.
معاون حج، عمره و عتبات عالیات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه احداث پایانه مرزی عراق در رو به روی پایانه مرزی مهران را پیگیری خواهیم کرد، گفت: چون زائران هنگام ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران باید مسیر طولانی تا پایانه مسافری مهران را بپیمایند با مسوولان عراقی برای شتاب در ایجاد پایانه مذاکره خواهد شد.
خدرنژاد با قدردانی از مسوولان استان ایلام برای فراهم آوردن امکانات رفاهی زائران افزود: در مرز مهران تمهیدهای مناسبی شامل مکان های اسکان و تغذیه زوار تا زمان ورود به خاک ایران و عراق اندیشیده شده است.
مدیرعامل شرکت شمسا نیز در این نشست گفت: مرز مهران یکی از منظم ترین مرزهای جمهوری اسلامی ایران برای سازماندهی، برنامه ریزی و اعزام زائران به عتبات عالیات عراق است.
سید ˈابوالحسن ذاکر رضویˈ افزود: زمانی که اعزام زائران از مرزهای زمینی آغاز شد در گام نخست ما برای یک میلیون و 500 هزار زائر در سال پیش بینی کردیم که سهم شهر مرزی مهران از این تعداد 40 درصد بود.
وی اظهار کرد: شرکت شمسا از یک هزار و 400 شرکت زیارتی تشکیل شده و به عنوان بازوی اجرایی و توانمند سهم عمده ای در اعزام زائران دارد.
مدیرعامل شرکت شمسا ادامه داد: در کنار سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری تلاش خواهیم کرد تا بتوانیم خواسته ها و منویات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در زمینه خدمات دهی مناسب به زائران انجام شود.
رضوی بیان کرد: به همین منظور رایزنی هایی با مقام های عراقی برای ایجاد زیرساخت های مناسب شده و تلاش می شود تا در موضوع بهداشتی، تغذیه و اسکان زائران در عراق امکانات رفاهی و سلامت آنان رعایت شود. (ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد