مشاوران روحانی در دام احمدی نژاد
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: بعضی از مشاوران رئیس جمهور روحانی به پیشنهاد محمود احمدینژاد مبنی بر مناظره با آقای روحانی درباره گزارش 100 روزه وی واکنش نشان دادند. این واکنشها هر چند منفی بود ولی نشان داد آنها متوجه اصل موضوع نشدهاند و در دام احمدینژاد افتادهاند. صاحب نظران معتقدند علت این قبیل پیشنهادها اینست که احمدی نژاد دلش برای تلویزیون تنگ شده است.
اقدام تأمل برانگیزاستاندارخوزستان
جمهوری اسلامی آورده:جلسه تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز روز دوشنبه برگزار شد و دکتر اسماعیل ایدنی به جای دکتر محمد حسین سرمست معرفی شد. این مراسم با استقبال و حضور مقامات مختلف برگزار شد، ولی استاندار خوزستان در اقدامی تأمل برانگیز با ارسال نامهای به دستگاههای دولتی به آنها اعلام کرد اعضای شورای اداری استان مجاز به شرکت در این مراسم نمیباشند. این اقدام غیرمعمول استاندار به دلیل عدم انتخاب فرد مورد نظرش، ضمن اینکه باعث گسترش اختلافات خواهد شد، بدون تدبیر و عجولانه انجام شده و دود آن نیز به چشم مردم و بیماران امیدوار به حل مشکلات خواهد رفت. جا دارد مسئولین وزارت کشور وظیفه حفظ اتحاد و دوری از تصمیمات شتابزده و غیرمدبرانه را به آقای استاندار یادآوری نمایند. تلاش خبرنگار ما برای کسب اطلاع در این خصوص و دلایل صدور این نامه از سوی استاندار خوزستان به جایی نرسید.
رایزنی احمدی نژاد با حسن خمینی
روزنامه جمهوری اسلامی به نقل ازسایت جهان نوشت: گفته میشود احمدی نژاد با اشخاص متعددی از جمله سید حسن خمینی برای در اختیار گرفتن یک ساختمان رایزنی کرده و ظاهراً سید حسن خمینی هم با تقاضای احمدی نژاد موافقت کرده است. همین سایت افزوده است: خبرها حکایت از نقل مکان احمدی نژاد و تیمش به ساختمانی در ولنجک دارد. برخی از نزدیکان احمدی نژاد اعلام کردهاند این ساختمان متعلق به بنیاد مستضعفان است اما با این وجود برخی دیگر این ساختمان را متعلق به نهاد ریاست جمهوری میدانند. همچنین محمود احمدی نژاد، در آخرین جلسه با حضور برخی همکارانش در دولت دهم، پیش از تخلیه ساختمان لادن، مطالبی بیان کرده که خبرنگاران جهان به بخشی از آن دست یافته است. در این سخنان، احمدی نژاد به مذاکره با آمریکا هم اشاره کرده و گفته است: زمان من بهترین موقع برای این کار بود. آن موقع باید نرمش قهرمانانه مطرح میشد که نشد! وی افزود: روحانی هم با عملکرد بدش کار را به جایی خواهد رساند که مردم به این حرف برسند که اشتباه کردهاند که به او رای دادهاند. احمدی نژاد گفت: روحانی زمان انتخابات به من پیام داد که از من حمایت کن و کمک کن، حق و حقوق و سمتت محفوظ خواهد بود که من قبول نکردم! براساس گزارش جهان، حسینی وزیر اقتصاد احمدی نژاد در همین جلسه مأمور شد به سخنان روحانی در دانشگاه تهران که گفته بود خرانه خالی است پاسخ دهد.
قوه قضائیه فتنهگران طلبکار را محاکمه کند
روزنامه تهران امروز نوشت:اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، با اشاره به واکنش محسنیاژهای دادستان کل کشور به اظهارات محمدرضا خاتمی و با بیان اینکه از مسئولان میخواهیم که افراد شاخص فتنه 88 را که همچنان حرفهای بیربط میزنند و خود را از نظام طلبکار میدانند، محاکمه کنند، خاطرنشان کرد: «باید نتیجه این دادگاه و جنایتهایی که این افراد در سال 88 به کشور و ملت ایران داشتهاند به اطلاع عموم مردم برسد. اصلاحطلبان بدانند مردم به دولت اعتدال با نام اصلاحات رای ندادهاند چرا که شکست آنها در انتخابات پیاپی همان پیام مردم به اصلاحات بوده است که آنها مردهاند. اصلاحطلبان بدانند با نفاق و دورویی نمیتوانند خود را احیا کنند، بلکه باید با مردم روراست و صادق باشند.»
دادن بهانه دست دشمن افتخار ندارد
تهران امروز آورده:محمدعلی ابطحی، عضو مجمع روحانیون مبارزگفت: «من بیتدبیریها و تحریمها را در یک مجموعه میبینم، چراکه بسیاری از تحریمها به خاطر برخی از بیتدبیریها ایجاد شده است.» وی با بیان اینکه منشا بسیاری از تحریمها به خاطر نوع سخن بیدلیلی بوده که در طول هشت سال گذشته از سوی دولت قبل بیان شده است، تاکید کرد: «برانگیختن دشمن و دادن بهانه به دست او، موضوع افتخارآمیزی برای هیچ رئیسجمهور و دولتی نیست و امیدوارم این دولت بتواند با تلاش کشور را در مسیر ثابت و استواری در راستای پیشرفت هرچه بیشتر و حل مشکلات قرار دهد.»
تاجزاده احمدینژاد را رئیسجمهور کرد
روزنامه تهران امروز آورده:محمدحسین رنجبران، مجری تلویزیون در وبلاگ خود از ملاقات اتفاقی خود با بهزاد نبوی - نایب رئیس مجلس ششم که دوران محکومیت خود را در زندان اوین به سر میبرد - در مطب یک پزشک در تهران خبر داده و اظهاراتی را به وی منتسب کرده است: «اگر تاجزاده را ببینم قطعا یک دعوای حسابی با هم خواهیم داشت. او همانطور که باعث شد بدون منطق سال 84 پشت سر معین قرار بگیریم و ریاستجمهوری را دو دستی تقدیم احمدینژاد کنیم این دفعه هم دارد کار را خراب میکند.» گفتم: «شما واقعا اعتقاد به حمایت از آقای معین نداشتید؟»گفت: «ما میدانستیم که معین رای ندارد اما آقای تاجزاده و امثال تاجزاده ما را مجبور کردند که حمایت کنیم. از من بپرسی میگویم همین آقا مصطفی تاجزاده احمدینژاد را رئیسجمهور کرد.»
عزل فرهاد رهبر و انتصابم کذب است
تهران امروز نوشت:محمد رحیمیان استاد دانشکده فنی دانشگاه تهران در پاسخ به این سوال که برخی از سایتهای خبری اخباری منتشر کردهاند که فرهاد رهبر از ریاست دانشگاه تهران عزل و شما سرپرست این دانشگاه شدهاید؟ گفت: «این خبر به هیچوجه صحت ندارد و شایعه است و نمیدانم کدام جریان پشت سر این موضوع است. ریاست بر دانشگاه تهران دارای شرایطی است که این شرایط را بنده ندارم، البته افراد دیگری با شرایط لازم وجود دارند که بتوانند این مسئولیت را قبول کنند. حتی پیشنهاد ریاست دانشگاه تهران به بنده نشده است.»
آزادسازی قیمتها که وزیر نمیخواهد!
روزنامه کیهان نوشت:وزیر راه و شهرسازی فقط به نفی و تخطئه طرحهای دولت قبلی میپردازد و در عین حال به آزادسازی قیمتها میاندیشد.شبکه خبر دانشجو در این باره نوشت: عباس آخوندی اعتقادی به هیچ یک از طرحهای دولت قبلی شامل مسکن مهر، مسکن ویژه، کنترل بازار، ورود دولت به بخش مسکن و... ندارد و این بسیار قابل تأمل است. وی در بیشتر مصاحبهها و اظهارنظرهای خود از واژه اعتقاد استفاده کرده و گفته است که به این طرحها اعتقاد ندارم. به عنوان نمونه درباره مسکن مهر میگوید، اعتقادی به ادامه مسکن مهر و مسکن ویژه تهران ندارم و تنها کاری که میتوانیم انجام دهیم، همان واحدهای در حال ساخت است که تکمیل و واگذار کنیم. او در این گزارش میافزاید: توقف ثبتنام مسکن مهر مهمترین مسئله و اقدام آخوندی در صد روز اول وزارت وی بوده است.
طرحی که به خانهدار شدن اقشار کمدرآمد کمک شایانی کرده بود و آرزوی بسیاری را که حتی خواب خانهدار شدن را نیز نمیدیدند جامه عمل پوشاند اگرچه با ایراداتی نیز روبرو بوده است.تورمزا بودن مسکن مهر و عامل تورم کنونی مهمترین دلایل آخوندی برای توقف مسکن مهر بوده است. وی در این باره میگوید «باید با مردم گفتوگو کنیم و از آنها بپرسیم که تورم زیاد را میخواهید یا مسکن مهر را! ایشان اینگونه القا کرده که تمامی تورم کنونی حاصل از اجرای مسکن مهر بوده است این در حالی است که در جای دیگر وزیری دیگر هدفمندی یارانهها را عامل اصلی تورم میداند و وزیری دیگر نیز تحریمها را از عوامل تورم و رکود فعلی میداند.وزیر راه و شهرسازی در موضوع خانهدار شدن مردم آخوندی معتقد است که نقش بانکها باید در این میان افزایش یابد. وی میگوید در حال حاضر کمتر از 20 درصد قیمت واحد مسکونی توسط بانکها تأمین میشود که باید تا 70 درصد افزایش یابد اما نه توسط منابع بانک مرکزی بلکه توسط منابع بانکها که آنهم از سپردههای مردمی تشکیل شده است.
شبکه خبر دانشجو در ادامه این گزارش خاطرنشان میکند: در طرحی که به گفته مشاوران و شخص وزیر قرار است جایگزین مسکن مهر شود تنها سالانه یکصد هزار واحد مسکونی ساخته میشود در حالی که نیاز کشور دو میلیون واحد در سال است. این طرح که از سوی اعضای وزارتخانه مسکن اجتماعی نامیده شده است واحدهایی 40 تا 60 متری را عرضه میکند از نظر وزیر و مشاوران وی باقی نیاز مسکن باید از طریق سپردههای مردمی و بانکها تأمین شود و نیازی به دخالت دولت ندارد. در بخشهای دیگر زیر مجموعه این وزارتخانه آخوندی عملکرد در خور توجهی نداشته است. در بخش حمل و نقل نیز آزادسازی نرخهای جابجایی مسافر اصلیترین مقوله مورد توجه وزیر راه بوده است. او از همان ابتدا یکی از برنامههای کاری خود را توسعه رقابت و آزادسازی با برنامه بازار حمل و نقل عنوان کرده بود. شاید بتوان گفت اصلیترین پروژهای که فعلاً وزیر راه و شهرسازی بر آن تمرکز و حتی اصرار دارد آزادسازی نرخها در انواع مدلهای حمل و نقل بار و مسافر بخصوص با اولویت زمانی بخش حمل و نقل هوایی است.
دکتر آمد به ملاقاتم و رنجورم کرد!
کیهان نوشت: مشاور رسانهای رئیس جمهور در واکنش به نامه احمدینژاد در دعوت به مناظره گفت پیش از این دولت درگیر بگم بگمها و بگو بگوها بوده اما دولت یازدهم به دنبال رفع مشکلات و درمان دردهای ملت است.در پی اظهارات حسن روحانی در گزارش 100 روز عملکرد دولت که غالباً تخطئه و سیاهنمایی علیه دولت سابق بود، محمود احمدینژاد در نامهای خواستار مناظره شد تا حقایق روشن شود. اکبر ترکان از مشاورین روحانی در واکنش گفته که احمدینژاد در سطح روحانی نیست(!) اما این مناظره مشروط به صداقت احمدینژاد ممکن است. اما محمدرضا صادق مشاور رسانهای روحانی میگوید مردم به اندازه کافی دست به گریبان مشکلات متعدد هستند و نباید با چنین اقداماتی ذهن مردم را درگیر کرد.
صادق میافزاید: انتشار چنین نامهای جز زمینهسازی برای فاصله گرفتن از واقعیتها معنی دیگری ندارد.وی توضیح نداد که اگر ذهن مردم را نباید درگیر کرد، پس چرا دولت اصرار دارد به جای ارائه گزارش عملکرد که خود وعده آن را داده بود، به نفی یک سویه عملکرد 8 ساله دولت قبلی میپردازد و خود شروع کننده یک جنجال بیسرانجام دیگر برای مردم است.انتشار اظهارات محمدرضا صادق با واکنش مخاطبان در رسانهها و سایتها مواجه شد. از جمله در برخی کامنتهای خبر اظهارات وی در سایت جهان نیوز میخوانیم: جناب آقای مشاور! تخریب دولت قبلی چه دردی از دردهای مردم دوا میکند؟/ کم آوردند زبان به فحاشی گشودند/ اگه اینطوریه چرا آقای روحانی در اولین گزارش، 35 دقیقه در مورد دولت قبلی بگم بگم کرد؟/ آقای صادق مردم منتظر گزارش عملکرد دولت محترم بودند نه سیاهنمایی و یک سری گزارشهای نادرست/ نشانههای جازدن در مناظره یکی یکی داره ظاهر میشه/ از گزارش 100 روزهشان پیدا بود که همش بگم بگم بود/ چرا دردی دوا نمیکنه! بالاخره ما میفهمیم این دولت تا کی میتونه برای سرپوش بر وعدههای توخالیش دولت قبلی را متهم کنه! تا کی قراره ما بگیم قیمتها داره میره بالا اینا بگن دولت قبلی ال و بل!/ ای بابا فعلاً که روحانی بگم بگم راه انداخته... تازه اونم بگم بگمهای خلاف واقع/ روحانی و تیمش باید دست از تخریب دولت گذشته بردارن و به فکر کارهای خودشون باشن خود حرفهای آقای صادق هم نوعی تخریبه/ جناب صادق!!!!! شب دراز است و قلندر بیدار. شما روز 100 شروع به گفتن گفتن کردید!!! عجبا از روی سیاهی زمانه/ درمان دردها؟ دکتر آمد به ملاقاتم و رنجورم کرد رفت تا سرمه به چشمم بکشد کورم کرد.../ محمدرضا صادق مشاور رئیس جمهور گفت: «در شرایط کنونی نگاشتن این نامه دردی را از کشور دوا نمیکند.» بله کاملاً درست است! در شرایط کنونی فقط تخریب اقدامات هشت ساله دولت قبل «دردها» را «دوا» میکند!
مخالفت وزارت کشور با دعوت یکی از سران فتنه به دانشگاه
کیهان نوشت:پس از مخالفت رئیس دانشگاه تهران، وزارت کشور هم با درخواست انجمن موسوم به اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران برای دعوت از محمد خاتمی برای سخنرانی در مراسم 16 آذر مخالفت کرده است.«ندای انقلاب» با درج این خبر در ستون شنیدههای خود نوشت: گفته شده این انجمن درصدد دعوت از هاشمیرفسنجانی و یا [...] برای سخنرانی در مراسم روز دانشجو است که تاکنون با مخالفت آنها مواجه شده است. از فرجی دانا و توفیقی نیز برای حضور در این مراسم دعوت شده که فرجیدانا با توجه به سؤالی که قرار است در صحن مجلس از وی شود حضور در این برنامه را رد کرده اما توفیقی برای حضور در این برنامه اعلام آمادگی کرده است.خاتمی 16 آذر سال 1383 از سوی افراطیون دفتر تحکیم در دانشکده فنی دانشگاه تهران هو شد و همان جا با صدای بلند گفت کاری نکنید که بگویم بیرونتان کنند. او همچنین با صورتی برافروخته گفته بود از اردوگاه اصلاحطلبان صدای دشمن به گوش میرسد. اما خود خاتمی چند سال بعد در فتنه سال 88 بازیچه دشمنان شد. برخی از عناصر نفوذی در انجمنهای اسلامی و دفتر تحکیم پس از نقشآفرینی در فتنههای 78 و 88 از کشور گریختند.
ندای انقلاب همچنین خبر داده است: شنیده شده یکی از دلایل برکناری محتمل دکتر فرهاد رهبر از ریاست دانشگاه تهران مخالفت وی با حضور محمد خاتمی برای حضور در مراسم 16 آذر امسال است.مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت یازدهم به توفیقی و میلیمنفرد به خاطر نقشآفرینی در فتنه 88 رای اعتماد نداد اما حسنظن و اعتماد نمایندگان به گزینه فرجیدانا مانع از آن نشد که فرجیدانا از این دو و برخی عناصر مسئلهدار دیگر برای تصدی کارهای اجرایی دعوت نکند. وزارت اطلاعات اعلام کرده به استعلام برخی از این منسوبان وزارت علوم نظر منفی داده و درباره برخی دیگر اصلاً استعلام صورت نگرفته است.فتنه و آشوبگری سرویسهای جاسوسی بیگانه در سال 1378 از کوی دانشگاه تهران کلید خورد هر چند که برخی نشریات زنجیرهای، وزارت کشور وقت، شماری از احزاب تندرو و برخی مسئولان وزارت علوم نقش تقویتکننده و تحریککننده را داشتند.
نیویورک تایمز: سرنوشت سیاست خارجی اوباما به پرونده ایران گره خورده است
روزنامه کیهان آورده:یک روزنامه آمریکایی سرنوشت پیروزی یا شکست سیاست خارجی دولت اوباما را در گرو سرانجام توافق هستهای با ایران توصیف کرد.دیوید سانجر در روزنامه نیویورک تایمز نوشت: از دیدگاه صاحبنظران سیاسی و استراتژیستها، موفقیت در پایان کار توافق هستهای ایران، دستاورد مهم و یا شکست سیاست خارجی «اوباما» ارزیابی خواهد شد. همه مقدمات لازم کار در آمریکا برای گفتوگو با ایران از دو سال پیش با آماده کردن ذهن افکار عمومی و ایجاد کانالهای ارتباطی پشت پرده آغاز شد. انتخاب حسن روحانی هم نقش تعیین کننده در این چالش دشوار داشت. کانال محرمانه برای مذاکره با ایرانیها را «ویلیام برنز» قائم مقام وزارت خارجه آمریکا از طریق عمان راهاندازی و هدایت کرد.
نیویورک تایمز با اشاره به خباثتهای رئیس جمهور آمریکا مینویسد: اوباما از سال 2009 در جریان جزئیات تأسیسات هستهای ایران قرار داشت. در همان سال بود که او مجوز خرابکاری سایبری در این تأسیسات را صادر کرد و به موازات آن قانون تحریمها علیه ایران هم در دولت آمریکا به تصویب رسید با این هدف که این تلاشها ایران را وادار به نشستن پشت میز مذاکره نماید.این روزنامه با اشاره به نقش معاون وزیر خارجه آمریکا در مذاکرات مینویسد: شرمن ظرف مهلت شش ماهه توافق موقت موظف است با بروز رفتاری ملایم با ایران، این کشور را متقاعد سازد زیرساختهای هستهایاش که چندین میلیارد دلار هزینه آن کرده است را منهدم سازد و فراتر از یک تعلیق ساخته با محدودیتهای مهم کنار بیاید. سناتور جمهوریخواه «مارک کرک» از ایالت «ایلینویز» در این باره میگوید «باید سیاستی اتخاذ شود تا تضمین داده شود ماجرای هستهای کره شمالی بار دیگر تکرار نخواهد شد.» اما شرمن، ایران را با کره شمالی قابل مقایسه نمیداند.
شرمن میگوید آمریکا میکوشد با حذف بخشی از تحریمها موجبات رضایت خاطر طبقه متوسط و ایرانی را فراهم کند که بتوانند به خارج سفر کنند و جهان را ببینند(!) این اهرم درباره کره شمالی که در جهان منزوی بود وجود نداشت.نیویورک تایمز اضافه کرد: اهتمام دستگاههای اطلاعاتی آمریکا این است که جویا شوند میزان اختیارات ظریف در پرونده تا چه حد است. شرمن هم گفته است که فقط قصد آزمودن ظریف را دارد. او میافزاید «ظریف مجذوب کننده است اما من هم ساده لوح نیستم و به گفته رئیس جمهور به دیپلماسی فرصت کار دادهام.»
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
لطفا همینجوری با گرانی و تحریم ها و فقر بساز.هرچند بعید میدونم كارگر باشی و مشخصه منظورت چیه.منم دانشجو هستم و حتما میدونی دانشجو حتی همون 500هزارتومان حقوق رو هم نداره.و خیلی بیشتر از تو و امثال تو باید بسازه.من حتی كرایه ماشین برای رفت و آمدم ندارم.از اینكه همه دنیا به چشم جنگ طلب و وحشی نگام كنن خسته شدم.از این تحریم هایی كه حق من و مردمم نیست خسته شدم.شهدا هم برای آسایش و آرامش مردم رفتن.مردم آسایش و رفاه میخوان.صلح و برابری میخوان.باید به اقتضای شرایط و زمان حركت كرد.تو اگه میخوای با همه دنیا جنگ كنی بسم الله.