یواشکی روزنامه ها

تلاش برای به صحنه آوردن محمود احمدی نژاد

شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند احتمالا سرتکان می دهید و می گویید « کاشکی ممکن بود ...» ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۶۱۵۶۸۲
تلاش برای به صحنه آوردن محمود احمدی نژاد

اعتراض‌ها به وزیر علوم قابل قبول نیست

روزنامه ایران درخبر اول نوشت:صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران به تحلیل درخصوص اعتراض مجلس به وزیر علوم به خاطر انتصاب‌هایش در این وزارتخانه پرداخته و گفته: تنها گناهی که دکتر فرجی دانا مرتکب شده، دفاع از حقوق دانشجویان ستاره‌داری است که برخلاف اصول مصرح قانون اساسی از تحصیل محروم شدند. وی بیان داشته: انتظار دارم دکتر فرجی دانا به هیچ عنوان نسبت به اعتراضات نمایندگانی که در اقلیت قرار دارند و مورد حمایت اکثریت مجلس نیستند، عقب‌نشینی نکند.

اختلاف نظر بر سر انتشار یک روزنامه

ایران درخبر دیگری نوشت:غلامحسین کرباسچی از اختلاف نظر بین مسئولان قضایی درخصوص انتشار روزنامه «هم‌میهن» خبر داده و گفته که اگر مسئولان در مورد روزنامه «هم‌میهن» قانونی برخورد کنند، مسأله حل می‌شود. او ادامه داده از طرف دولت مشکلی وجود ندارد اما ظاهراً اختلافی در قوه قضائیه وجود دارد و بعضی مسئولان این قوه دستور منع تعقیب صادر کرده‌اند و برخی هم بعد از گذشت 6 سال یادشان افتاده که دو مرتبه به این منع اعتراض کنند.

شرطی برای فعالیت مجدد حزب اعتماد ملی

روزنامه ایران نوشت:شنیدیم که با آغاز به کار دولت یازدهم بحث‌هایی درخصوص احتمال ازسرگیری فعالیت احزاب معلق شده مطرح شده است. یکی از این احزاب، حزب اعتماد ملی است که حجت‌الاسلام رسول منتجب‌نیا، عضو شورای مرکزی این حزب شروع کار مجدد آن را منوط به مشخص شدن وضعیت مهدی کروبی کرده است. وی در پاسخ به این پرسش که آیا تعلیق حزب اعتماد ملی از سوی خودتان است یا نه، بیان داشته: این تصمیم را خودمان گرفته‌ایم. خاطرنشان می‌شود که حزب اعتماد ملی پس از وقایع و حوادث انتخابات ریاست جمهوری سال 88 فعالیت‌های خود را به تعلیق درآورد.

تبریک کاردار جدید انگلیس به همتای ایرانی‌اش

ایران آورده :با خبر شدیم که چند روز پیش دولت‌های ایران و انگلیس پس از مدتی قطع روابط جهت از سرگیری روابط و پیشرفت در این زمینه کارداران غیر مقیم خود را معرفی کردند. پس از معرفی، «آجای شارما» که به تازگی به عنوان کاردار انگلیس در تهران معرفی شده، در پیامی در صفحه توئیتر خود، به محمدحسن حبیب‌الله‌زاده همتای ایرانی‌اش تبریک گفت. شارما گفته که بحث‌های دوجانبه زیادی هست که باید میان او و حبیب‌الله‌زاده صورت گیرد.

موسویان: فابیوس قوانین مذاکره را نقض کرد

ایران نوشت:خبر رسیده که حسین موسویان، مذاکره کننده پیشین تیم هسته‌‌ای کشورمان در تحلیل جدید خود از مذاکرات ژنو، موضع فرانسه در این مذاکرات را غافلگیرکننده خوانده و گفته که این موضوع باعث نارضایتی امریکا و سایر اعضای گروه 1+5 شد. به گفته موسویان، فابیوس نه تنها مسیر دستیابی به یک توافق هسته‌ای را مسدود کرد و منجر شد یک فرصت تاریخی در روابط بین ایران و غرب از دست برود بلکه با افشای جزییات گفت‌وگو‌ها به محض این‌که به ژنو رسید، قوانین مذاکره را نیز نقض کرد.

نگاه متفاوت روزنامه نگاران امریکایی به ایران

روزنامه ایران درخبر دیگری آورده: پس از روی کار آمدن دولت دکتر حسن روحانی و در پیش گرفتن سیاست تعاملی همراه با گفت‌وگو از سوی ایران، بسیاری از روزنامه‌نگاران و رسانه‌های امریکایی سعی کرده‌اند تا حدودی خود را به واقع‌بینی نزدیک کنند. از جمله توماس فریدمن، روزنامه‌نگار مشهور امریکایی در مقاله‌ای در روزنامه نیویورک تایمز ضررهای عدم توافق هسته‌ای با ایران به منافع امریکا را مورد بررسی قرار داده است. وی نوشته که امریکا نباید در مذاکرات هسته‌ای وکیل اسرائیل و کشورهای عربی باشد.

زمین‌های پارک ملی خجیر غیرقانونی واگذار شده

ایران نوشت:مطلع شدیم که یکی از پدیده‌هایی که به کرات مسئولان کشور به برخورد با آن هشدار داده‌اند، پدیده زمین‌خواری و ویژه‌خواری است. مصطفی افضلی‌فرد، سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس درباره یکی از این پرونده‌ها گفته: با توجه به ارسال گزارشات متعدد از واگذاری زمین‌های «پارک ملی خجیر» به صورت غیرقانونی به اشخاص حقیقی و حقوقی، این کمیسیون به دنبال بازگرداندن این زمین‌هاست. وی بیان داشته: پارک ملی خجیر جزو اموال عمومی است که این اموال به صورت غیرقانونی در اختیار اشخاص حقیقی و حقوقی قرار گرفته و باید برگردانده شود.

تمایل شرکت‌های امریکایی برای همکاری اقتصادی با ایران

روزنامه ایران نوشت:خبردار شدیم که پس از روی کار آمدن دولت دکتر حسن روحانی و اتخاذ سیاست‌های جدید از سوی دولت بسیاری از شرکت‌های غربی خواهان حذف تحریم‌ها و تعامل و همکاری با طرف ایرانی هستند. شبکه خبری آلمانی «دویچه‌وله» در گزارشی در این باره به تمایل فعالیت شرکت‌های امریکایی در ایران پرداخته و نوشته: ایران و غرب تاکنون درباره برنامه هسته‌ای به توافقی نرسیده‌اند اما بازرگانان در هر دو طرف تمایل به فعالیت‌های متقابل دارند. به نوشته این رسانه، کارشناسان پیش‌بینی‌می‌کنند که در صورتی که تحریم‌ها برداشته شوند، رقابت در این زمینه میان امریکایی‌ها و اروپایی‌ها زیاد شود.

خرسندی عراق از پیشرفت مذاکرات هسته‌ای ایران

ایران آورده:آگاه شدیم که عمار حکیم، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق از پیشرفت مذاکرات هسته‌ای بین ایران و کشورهای 1+5 ابراز خرسندی کرده است. حکیم در این باره گفته: امیدواریم کشورهای غربی حق ایران را به عنوان یک کشور اسلامی منطقه در داشتن فناوری هسته‌ای به رسمیت بشناسند زیرا مطمئنیم که برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران صلح‌آمیز است. وی همچنین از روابط خوب و حسنه تهران و بغداد تمجید کرده است.

وخامت حال وزیر اسبق آموزش و پرورش

ایران دست آخرنوشت: حال جسمانی علی اکبر پرورش، وزیر آموزش و پرورش در دولت‌های محمدجواد باهنر، دولت موقت محمدرضا مهدوی کنی و دولت میرحسین موسوی و عضو سابق شورای مرکزی حزب مؤتلفه رو به وخامت گذارده است. در این باره سیدرضا مرتضویان، رئیس بیمارستان شهید آیت‌الله صدوقی گفته: علی‌اکبر پرورش که به خاطر عفونت، چشم چپش تخلیه شده، از سطح هوشیاری پایینی برخوردار است.وی حال کنونی علی‌اکبر پرورش را وخیم دانست و بیان داشت: آقای پرورش از حدود دو هفته گذشته برای اختلالات تنفسی و چشم به بیمارستان صدوقی مراجعه کرده بود و تحت مراقبت‌های ویژه قرار گرفت. رئیس بیمارستان شهید آیت‌الله صدوقی تصریح کرد: چند روز پیش چشم چپ علی‌اکبر پرورش توسط کادر درمانی چشم‌پزشکان تخلیه شد و متأسفانه وضعیت تنفسی وی هر لحظه بد‌تر شده است و به دنبال این موضوع مجبور به انجام تنفس مصنوعی برای وی شده‌ایم.

همکاری عمیق آمریکا و اسرائیل هدف: برچیدن کامل برنامه هسته‌ای ایران!

روزنامه کیهان نوشت:سفیر آمریکا در تل‌آویو گفت سطح همکاری‌ها با اسرائیل برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، عمیق و مداوم است و ما در مذاکرات ژنو، قدرتی را که تحریم‌ها به ما داده بر باد نخواهیم داد.دن شاپیرو - که خود یهودی صهیونیست است - ضمن سخنانی در مجمع فدراسیون‌های یهودیان آمریکای شمالی در بیت‌المقدس اظهار داشت: آمریکا و اسرائیل هدف مشترک و یکسانی در قبال برنامه هسته‌ای ایران دارند و سطح همکاری‌های ما و اسرائیل درباره این هدف مشترک، عمیق و مداوم و موثر بوده است.وی اضافه کرد: ما به همراه کشورهای دیگر قوی‌ترین رژیم تحریم‌ها را به اجرا گذاشته‌ایم و این مساله ایران را به میز مذاکره کشانده است. بنابراین در مذاکرات ژنو قدرتی را که تحریم‌ها به ما داده است، بر باد نخواهیم داد.

شاپیرو گفت: توافق نکردن بهتر از یک توافق بد است و ما با یک توافق بد موافقت نخواهیم کرد.وی افزود: به علاوه تلاش می‌کنیم در مرحله نخست به توافقی در زمینه یک دوره شش ماهه اولیه دست یابیم که برنامه ایران را متوقف می‌کند و به عقب می‌راند.شاپیرو اظهار داشت: ایران می‌تواند در این مدت به میزان خیلی محدودی از تحریم‌ها رهایی یابد و حال آنکه تحریم‌های نفتی و بانکی به قوت خود باقی خواهد ماند و فشار افزایش خواهد یافت.خاطر نشان می‌شود جان‌کری وزیرخارجه آمریکا در مصاحبه با ام‌اس‌ان‌بی‌سی اعلام کرد: دولت اوباما زمان می‌خواهد تا با ایران در مورد توافقی که از اسرائیل و منافع آمریکا حفاظت کند، مذاکره نماید. ما در این مذاکرات پیشنهاد کرده‌ایم بخش ناچیزی از حدود 45 میلیارد دلار سپرده‌های ایران در حساب‌های بانکی سراسر جهان آزاد شود اما 95 درصد یا بیشتر تحریم‌های اساسی باقی خواهد ماند تا آنها (ایرانی‌ها) بگویند ما برنامه هسته‌ای را در وضعیت فعلی متوقف می‌کنیم و در واقع آن را به عقب‌ برمی‌گردانیم(!)

به نوشته روزنامه تایمز اسرائیل «مبلغی که از دارایی‌های ایران از مجموع 45 میلیارد دلار آزاد می‌شود، 3 میلیارد دلار است و مقامات آمریکایی پس از سفر به تل‌آویو گفته‌اند اختلاف‌نظرهای آمریکا و اسرائیل ماهیتی تاکتیکی دارد. این مقامات گفته‌اند حتی بعد از توافق با ایران، فشار اقتصادی سر جای خود باقی خواهد ماند».

جان کری پیش از این در امارات نیز گفته بود «آمریکا در مذاکرات با ایران منافع اسرائیل به عنوان متحد اصلی خود را در مرکز اولویت‌ها قرار می‌دهد». او با بی‌صداقتی منحصر به فردی که حاکی از غیرقابل اعتماد بودن مقامات آمریکایی در همین گام اول است مدعی شده بود همه اعضای 1+5 از جمله فرانسه آماده توافق بودند و این ایران بود که توافق نکرد!او همچنین به ان‌بی‌سی گفته است: در ژنو هیچ صحبتی درباره برچیده شدن ساختار تحریم‌ها علیه ایران نشده است و ما این مسیر را به سوی برچیدن کامل برنامه هسته‌ای ایران ادامه می‌دهیم.

جالب اینکه نشریه فرانسوی نوول ابزرواتور با اشاره به بن‌بست مذاکرات هفته گذشته ژنو به نقش کری در این میان پرداخت و نوشت: یک عضو هیئت فرانسوی که در این مذاکرات حضور داشته می‌گوید کسی که مواضع سخت‌گیرانه‌تری در قبال توافق با ایران داشت نه فابیوس بلکه جان کری بود.

روزنامه لس‌آنجلس‌تایمز نیز در گزارشی فاش کرد: جان‌کری پس از توقف مذاکرات ژنو در هفته گذشته نه تنها از فرانسه خشمگین نشد بلکه تصریح کرد دولت آمریکا با بسیاری از نگرانی‌های فرانسه درباره راکتور آب‌سنگین اراک و ذخایر اورانیوم 20 درصد موافق است. اگر فشارهای فرانسه به توافقی سخت‌گیرانه‌تر با ایران در دور بعدی مذاکرات منتهی شود، بسیاری از مقامات آمریکایی از فرانسه راضی خواهند بود.از سوی دیگر سوزان مالونی از محققان مرکز بروکینگز در تحلیلی خاطر نشان می‌کند: توافق موقت با ایران به عنوان یک دستاورد بسیار مهم، ضربه آغازین برای رسیدن به چارچوب پایان بازی است.وی می‌افزاید: با این توافق موقت به نظر می‌رسد غرب توانسته امنیت «اولین گام واقعا معنادار تهران» را مدیریت کند، گامی که جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران را محدود می‌کند؛ در ازای «تسهیل قسطی نسبتا جزئی» قدرتی که از طریق تحریم‌های طاقت‌فرسا، انباشته شده است... توافقات چند مرحله‌ای بدون دستیابی به محدودیت‌های غیرقابل بازگشت در توافق هسته‌ای ایران، فشار اندکی علیه تهران را آزاد می‌کنند. اما حسن آن در این است که متعهد شدن به گام ابتدایی، واقعا مقامات ایران را اسیر می‌کند که روند را با بیشترین سرعت ممکن پیش ببرند.

شایان ذکر است در حالی که طرف ایرانی مذاکرات را محرمانه می‌داند و از انتشار جزئیات امتناع می‌کند به گزارش آسوشیتدپرس سوزان رایس مشاور امنیت ملی اوباما با افشای ابعاد توافق احتمالی ژنو گفت: این توافق قرار است در دو مرحله اجرا شود. فاز اول این طرح این است که ایران به مدت شش ماه پیشرفت برنامه هسته‌ای‌اش را متوقف کرده و عقب راندن را آغاز کند و آمریکا نیز پیشنهاد لغو تحریم‌های محدود، موقتی و برگشت‌پذیر را بدهد، طوری که «معماری تحریم‌ها» دست نخورده باقی بماند.حسین موسویان عضو سابق تیم مذاکرات هسته‌ای اخیرا ضمن مقاله‌ای در المانیتور به اقدام مشابه وزیر خارجه فرانسه در افشای مذاکرات ژنو پرداخت و نوشت: او با افشای جزئیات قوانین مذاکره را نقض کرد.محرمانه تلقی شدن مذاکرات برای مخاطبان و رسانه‌های ایرانی و مجلس شورای اسلامی در حالی است که طرف‌های آمریکایی و غربی مداوما رسانه‌ها و پارلمان‌ها را در جریان روند مذاکرات می‌گذارند.

اعتمادسازی یکطرفه ایران موجب سخت‌گیری بیشتر غرب می‌شود

کیهان نوشت:وقتی مشاور آمریکایی آمانو معتقد است مختومه کردن پرونده ایران در آژانس بی‌معناست و ما هم به اعتمادسازی یکطرفه می‌پردازیم و نقشه راهی را امضا می‌کنیم که نقطه پایان ندارد یعنی در نشست بعدی ژنو با سخت‌گیری بیشتر مواجه خواهیم شد.روزنامه جوان با انتشار این تحلیل نوشت: همیشه در مباحث علمی و به ویژه علوم سیاسی و روابط بین‌الملل، یک چماق علیه عده‌ای استفاده می‌شد که شما دنیای سیاست و قوانین آن را نمی‌شناسید و سیاست با موعظه و رفتار اخلاقی بیگانه است و کارکردی از خود نشان نمی‌دهد. در شرایطی که آمریکا و غرب و رژیم صهیونیستی این امر را پنهان نمی‌کنند که اعتقاد و تمایلی به حقوق ایران در هیچ حوزه‌ای ندارند و صرفاً به منافع و دغدغه‌های خود (بخوانید بهانه‌های خود) اصالت دهند و اگر اوباما از خوف صهیونیست‌ها دروغ بگوید و وارونه عمل کند و دولت و مردم ایران را غیر قابل اعتماد!! معرفی کند، تعجب نمی‌کنیم، آنچه مهم است اینکه چه در مذاکرات با 5+1 و چه با مدیر کل آژانس هسته‌ای، رفتارهای اخلاقی می‌کنیم و حتماً انتظار داریم که این حسن نیت ما، یک شوک به وجدان آنها منتقل کند و بر سر عقل بیایند و همه چیز به نام یک معجزه دیپلماتیک به پایان برسد

هادی محمدی در این تحلیل می‌افزاید: اینکه ما روندهای مذاکراتی آژانس را از روند مذاکرات 5+1 جدا کنیم با هیچ منطقی سازگار نیست و اینکه ما فقط به تعهدات پادمان و فراتر از پادمان عمل کنیم و آژانس حتی از مساعدت در خرید میله‌های سوخت راکتور تهران استنکاف کند، این سؤال برای تمام اذهان پیگیر در مسئله هسته‌ای به وجود می‌آید که همه این اعتمادسازی‌ها که بدون ما به‌ازا و صرفاً از سوی ایران به عمل می‌آید و هیچ مکانیزم تعهدسازی برای طرف مقابل هم بر آن حاکم نیست، کدام نتیجه را تولید می‌کند. مهم‌تر اینکه در نقشه راه امضا شده با آژانس اگر اجازه می‌دهیم که به لحاظ استمرار و تکرار موضوعات اتهامی و ادعایی یا به لحاظ زمان، هیچ سقفی نداشته باشد و تا ابد باید به سؤالات و اتهامات پاسخ داد، چرا نام آن را اعتمادسازی می‌گذاریم و اخلاقاً طرف مقابل را بدهکار می‌کنیم؟

روزنامه جوان با اشاره به اظهارات یک مقام آمریکایی مبنی بر اینکه تابوی تماس و مذاکره با آمریکا شکسته شده می‌نویسد: در وضعیت فعلی آنها مطمئن‌تر می‌شوند که نیازی به بالا بردن نرخ شما ندارند و شما با ارزان فروشی همه راه‌ها را هموار می‌کنید.در ادامه این تحلیل با طرح این سؤال که آیا توافق با آژانس جاده یکطرفه است؟ می‌خوانیم: این درست است که آمریکا و اروپا و همپیمانان آنها بر اندیشه عداوت با ایران باقی‌اند و راهبرد فشار و مذاکره از روی میز آنها کنار نرفته و این هم درست است که رمق آنها با مشکلات فراوان داخلی و خارجی کاسته شده و گاهی هم با یکدیگر اختلاف دارند. ولی مبنای رفتار غربی‌ها متکی بر قدرت و اعمال قدرت است و موازنه قوا با تکیه بر دیپلماسی صرف و اخلاق‌مداری، شکل نمی‌گیرد و حاصل آن بیشتر به توهم نزدیک است. وقتی ایران به مؤلفه‌های جدید قدرت دست می‌یابد و به پیشرفت‌های علمی و تکنولوژیک یا ژئوپلیتیک دست می‌یابد، آنها مطالبات و محاسبات خود را تغییر می‌دهند و به مسیرهای مطلوب ما نزدیک‌تر می‌شوند.

اپوزیسیون چرا منفی‌بافی می‌کند؟ ایران قدرت پیشرفته منطقه است

روزنامه کیهان نوشت:یکی از اعضای اپوزیسیون خارج کشور از مخالفان خواست واقعیت اقتدار جمهوری اسلامی را بپذیرند و منفی‌بافی بی‌دلیل نکنند.سام قندچی با تصریح بر اینکه برداشت اپوزیسیون از ایران غلط است، نوشت: ایران اکنون یکی از قدرت‌های اصلی منطقه خاورمیانه (غرب آسیا) می‌باشد. اما متأسفانه هنوز اپوزیسیون، به ایران، به عنوان کشوری مفلوک نظیر سوازیلند نگاه می‌کند. مثلاً اگر در خیابانی در تهران آب راه می‌افتد، گفته می‌شود که وقتی نمی‌توانند راه آب خود را درست کنند چرا روی انرژی هسته‌ای کار می‌کنند. مگر خیابانها در آمریکا دستخوش سیل نمی‌شوند یا فقر در محله‌های فقیرنشین نیویورک بدتر از اینها را دامن نمی‌زند؟ یا اینکه گفته می‌شود چرا دولت ایران مؤسسات غیر دولتی در کشورهای دیگر راه می‌اندازد. مگر قدرت‌های منطقه‌ای یا جهانی چنین نمی‌کنند؟ آمریکا از مؤسسات غیرانتفاعی در کشورهای دوردست حمایت می‌کند. عربستان حتی در آمریکا مؤسسات غیر انتفاعی سنی مذهب راه می‌اندازد. منظورم تأیید یا محکوم کردن مؤسساتی نیست که قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی راه می‌اندازند و منظورم تأیید یا رد توسعه انرژی هسته‌ای هم نیست، بلکه هدف نشان دادن این واقعیت است که ایران قدرت منطقه‌ای است و لازم نیست به خاطر اپوزیسیون بودن این واقعیت‌ها را نفی کنیم.

وی در این تحلیل که از سوی بالاترین منتشر شده، ادامه می‌دهد؛ اپوزیسیون باید بپذیرد که ایران اکنون قدرت منطقه‌ای است و برای خواستن دموکراسی لازم نیست کشور را مفلوک فرض کنیم و فکر کنیم که بهترین توان صنعتی ما ساختن لولهنگ است. ایران سالهاست که تولیدات صنعتی پیشرفته دارد و قدرت عمده منطقه است. باید بپذیریم تضعیف قدرت ایران و تجزیه کشور راه تعالی نیست. ما باید برای واقعیت قدرت ایران برنامه‌ریزی کنیم و نه در نفی آن.

سوزاندن برگ‌های برنده پیش از مذاکره!

کیهان آورده:آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای در گزارش اخیر خود اعلام کرد ایران از زمان روی کار آمدن دولت جدید افزایش ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم را که پیش از آن سریعا درحال گسترش بود متوقف کرده است.این گزارش تأکید می‌کند: ایران در سه ماه گذشته تنها 4 سانتریفیوژ نسل اول در نیروگاه نطنز نصب کرده و تعداد کلی آن را به 15240 رسانده است. این در حالی است که در دوره سه ماه آخر دولت قبلی ایران 1800 سانتریفیوژ نصب کرده بود که البته همه آنها کار نمی‌کردند.

 از ماه آگوست تاکنون تعداد سانتریفیوژها در فردو ثابت مانده است.این گزارش در محافل رسانه‌ای به عنوان تعلیق بی‌صدا! ارزیابی شده و این در حالی است که اولا اطلاع‌رسانی در این زمینه نسبت به افکارعمومی صورت نگرفته و ثانیا بانیان این کار آن قدر عجله داشته‌اند که حتی صبر نکرده‌اند مذاکرات با گروه 1+5 یا آژانس برقرار شود و چنین تعلیق چشمگیری دست کم در ازای دریافت امتیازاتی باشد که دولت و وزارت خارجه در پی آن هستند. در حقیقت بخشی از تعلیق‌هایی که تصور می‌شد قرار است پس از توافق‌ها و مذاکرات و دریافت امتیاز متقابل اتفاق بیفتد و برگ برنده ایران در مذاکرات باشد،

کارگزاران که اصلاح‌طلب است!

روزنامه تهران امروز نوشت:داریوش قنبری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با آریا با اشاره به ائتلاف کارگزاران و اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس دهم، خاطرنشان کرد: «اینکه ائتلافی بین اصلاح‌طلبان با کارگزاران صورت بگیرد وجود ندارد چرا که کارگزاران خود از جریان‌های اصلاح‌طلب است.» قنبری با تاکید بر این مطلب که کارگزاران از جمله تشکل‌های قدرتمند در انتخابات بوده‌اند، افزود: «چنانچه قرار باشد تصمیمی برای انتخابات مجلس دهم صورت بگیرد باید با مشورت و محوریت همه جریان‌های اصلاح‌طلب انجام شود.»

پول‌ها را حیف و میل نکنید

کمال علی‌پور خنکداری سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با شفاف با تاکید بر اینکه مسئولان ایران پول‌های بلوکه شده ایران در کشورهای مختلف را حیف و میل نکنند، گفت: «اکنون سخن‌هایی شنیده می‌شود که ایران در کشورهای مختلف از جمله چین و هند پول‌هایی از فروش درآمد نفتی دارد؛ لذا در درجه نخست دولت باید شفاف‌سازی کند، به‌طور دقیق در چند کشور و چقدر پول بلوکه شده است و دوم اینکه برای این پول‌ها باید برنامه‌ریزی بهتری انجام داد.»

تلاش برای به صحنه آوردن محمود احمدی نژاد

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: تلاش برای به صحنه آوردن مجدد محمود احمدی نژاد در شکل‌های مختلف ادامه دارد. در ایام عزاداری عاشورا یکی از هیأت‌های عزاداری در تهران، عکس بزرگ سیاه پوش و درحال عزاداری احمدی نژاد را در چند نقطه از جمله میدان 17 شهریور ابتدای خیابان پیروزی آویزان کرده بود. این عکس در قسمت ورودی خیابان و بالای سر مردم و خودروها آویزان شده بود تا کاملاً دیده شود و دارای کاربرد تبلیغاتی باشد.

رابطه روحانی با تبلیغات، در مراسم سوگواری

جمهوری اسلامی نوشت: میان عزاداری‌های رئیس‌جمهور روحانی نیز با دوربین‌های فیلم‌برداری رابطه برقرار شده است! در روزهای تاسوعا و عاشورا رئیس‌جمهور در مجالس عزاداری شرکت کرد که فعال بودن دوربین‌های فیلمبرداری و عکاسی در این محافل نشان از علاقمندی اطرافیان دکتر روحانی به تبلیغاتی شدن حضور وی در این قبیل مجالس دارند. قبلاً نیز حضور رئیس‌جمهور جدید در منزل جانبازان و شهدا تبلیغاتی شد و به صورت خبری و تصویری به اطلاع عموم رسید و این سؤال را در اذهان ایجاد کرد که آیا بهتر نیست رئیس جمهوری که در کسوت روحانیت است از تبلیغاتی شدن شرکت خود در محافل عزاداری و حضور در مجالس ایثارگران جلوگیری نماید تا الگوئی برای دیگران در جهت خالصانه عمل کردن باشد؟

حاشیه نمازظهر عاشورا در بابل

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: برگزاری نماز ظهر عاشورا در شهرستان بابل با حاشیه‌هایی همراه بود. سایت امید نوشت: مراسم نماز ظهر عاشورا در شهرستان بابل که زیر بارش شدید باران به امامت امام جمعه بابل برگزار شد با مورد ضرب و شتم قرار گرفتن یک جوان معترض، حاشیه ساز شد. این جوان نسبت به استفاده از چتر برای امام جمعه بابل توسط اطرافیان وی درحالی که دیگر مردم این شهر زیر باران نماز اقامه کردند انتقاد کرد که این انتقاد وی با ضرب و شتم این جوان توسط دیگران همراه شد. چند سالی است که نماز ظهر عاشورا در خیابان‌ها اقامه می‌شود درحالی که اولاً خواندن نماز در مساجد ثواب بیشتری دارد و ثانیاً نماز در خیابان‌ها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد می‌کند. بهتر است ترتیبی داده شود که دستجات عزاداری نماز ظهر عاشورا را در مساجد بخوانند تا ضمن برخورداری از ثواب بیشتر، این مشکلات نیز پیش نیاید.

اخراج  کارمند توهین کننده به پرچم عزادرای

روزنامه جمهوری اسلامی‌آورده:پس از اینکه چند روز پیش یکی از کارمندان مصری شرکت نفتی آمریکایی "بیکر هیوز" در عراق اقدام به پاره کردن پلاکارد‌ها و پرچم‌های حسینی نمود، یک کارمند انگلیسی شرکت نفتی "شلمبر ژه" فرانسه نیز در منطقه نفتی رمیله شمالی یکی از پرچم‌های حسینی را پایین کشیده و در مقابل چشم همه آن را پاره پاره کرد. پس از این اقدام، دو کارگر عراقی دیگر این شرکت در اعتراض وی را مورد ضرب و شتم قرار دادند و این کارمند قبل از رسیدگی به جرمش، به بیمارستان "الفیحاء" منتقل شد و پرچم عزاداری نیز توسط شرکت بالا برده شد. نوری مالکی نخست‌وزیر عراق نیز دستور داد:سرور محمد سرور" کارمند مصری تبار شرکت "بیکر هیوز" از عراق خارج شود. وی از این به بعد حق وارد شدن به این کشور را نخواهد داشت.

جنجال نژاد پرستانه در فرانسه

روزنامه قدس به نقل از سایت عصر ایران نوشت:: دستگاه قضایی فرانسه اعلام کرد تحقیقات درباره مطالبی را که ظن آن می رود توهین نژادپرستانه علیه وزیر رنگین پوست دادگستری این کشور باشد، آغاز کرد. هفته نامه راستگرا و تندروی فرانسوی «مینوت» عکسی از خانم «کریستین توبیرا» وزیر رنگین پوست کابینه فرانسه منتشر و با درج نوشته هایی در کنار آن، او را به میمون تشبیه کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها