در تازهترین این نوع موضعگیریهای شاعرانه نماینده تهران در مجلس که رئیس بنیاد سعدی نیز هست ـ بنیادی که وظیفه آن گسترش زبان و ادبیات فارسی در سراسر جهان است ـ درباره احتمال همکاری ایران و آمریکا در زمینه گسترش زبان فارسی گفت: ابتدا باید دید آمریکاییها چه قدمی برخواهند داشت؛ چون این نوع روابط دوسویه است و خیلی نباید به پیشواز کسی که علاقهای به آمدن به طرف شما ندارد، رفت. به قول معروف «چه خوش بی مهربانی هردوسر بی». به گزارش مهر، رئیس پیشین مجلس که در حاشیه همایش بینالمللی غزنه و زبان و ادب فارسی سخن میگفت، تاکید کرد: اگر آمریکاییها تغییر رفتار دهند ما نیز رفتار خود را تغییر خواهیم داد.
وقتی که دانشجو از احمدینژاد دلخور شد
کامران دانشجو، وزیر پیشین علوم هم به صف مدیرانی از دولت دهم پیوست که با پایان یافتن عمر این دولت، لب به انتقاد از رئیس سابق خود میگشایند.
او در گفتوگویی با تسنیم، با اشاره به نامهنگاری میان او و احمدینژاد، میگوید: وقتی من در سفر بغداد بودم ایشان (احمدینژاد) نامهای را برای من ارسال کردند درباره بحث اسلامی شدن دانشگاه ها و استادان بازنشسته. در همان نامه برخی مسائل را مطرح کرده بودند مثلا درباره اسلامیشدن دانشگاهها و ساماندهی برخی کلاسهای جدا، سطحینگری و این چیزها را نوشته بودند. تلفنی با من صحبت کرد که میخواهم به شما یک نامه بدهم. گفتم برای چه میخواهی نامه بدهی؟ من و تو که نامهنگاری نمیخواهیم. گفت: نه، ترجیح میدهم نامه باشد، گفتم من نیستم (شبی بود که فردای آن قرار بود به عراق بروم) صبر کنید من از سفر برگردم و نامه را به خودم بدهید. اصلا نمیدانستم قرار است رسانهای شود. البته نامه همان روز یعنی روزی که نامه نوشته شده بود و من هم ایران نبودم رسانهای شد، حالا چرا؟... واقعاً نمیدانم... از این مساله ناراحت و دلخور شدم، وقتی هم برگشتم این را گفتم و پاسخ دادم. البته آنجا من احترام را کاملا حفظ کردم...
یک نماینده چقدر حقوق میگیرد؟
حقوق نمایندگان مجلس همواره یکی از موضوعاتی است که حرف و حدیثهای زیادی درباره آن مطرح بوده است. این موضوع در مجلس نهم توسط برخی نمایندگان علنی شده تا جایی که آنها میزان حقوق دریافتی خود از مجلس را اعلام کردند.
با این حال دیروز رسانهای شدن فیش حقوقی بیاتیان نماینده بیجار بازتاب گستردهای یافت. اطلاعات زیر از این فیش استخراج شده است:حقوق پایه: 3 میلیون و 93 هزار و 450 تومان، عائلهمندی: 120 هزار و 720 تومان، روندماه قبل: 744 ریال، حق اولاد: 60 هزار و 360 تومان، حق ایثارگری و جانبازی: 130 هزار و 780 تومان، جمع مزایا: 3 میلیون و 405 هزار و 384 تومان و در نهایت خالص پرداختی: 3 میلیون و 293 هزار تومان.
برخی انتقادها از حقوق نمایندگان مجلس در حالی است که بسیاری از مدیران میانی در بخش های دولتی و خصوصی کشور حقوقی به مراتب بیشتر از سه میلیون تومان دارند.
پاسخ ظریف به یک کامنت پردرد فیسبوکی
صفحه فیسبوک محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، اکنون نه تنها مخاطبان بسیاری یافته، بلکه خود تبدیل به منبعی برای دیگر رسانهها نیز شده است.
هرچند پیش از این تنها مطالب فیسبوکی ظریف خبرساز میشد، اما اکنون علاوه بر آن، پاسخهای او به نظرات مخاطبان نیز بازتاب فراوانی در سایتهای خبری مییابد.
آخرین مورد پاسخهای ظریف به این دست کامنتها به گلایه یک دختر بیست و شش ساله مربوط است که همسرش دانشجوی دکتری است و از وضع مالی خانواده خود بشدت گلایهمند است.
به گزارش سایت خرداد، وزیر امور خارجه به این کامنت پاسخی مبسوط داده که در بخشی از آن آمده است: «اطمینان داشته باشید که برای مذاکره جدی و رفع فشارها، بهترین روش تلاش برای رسیدن به تفاهم از طریق تعامل سازنده و عزتمند است. اندکی صبر، سحر نزدیک است.»
دفاع کامنتی توکلی از محرمانه ماندن مذاکرات ژنو
به دنبال انتشار اظهارات احمد توکلی، نماینده مردم تهران در مجلس، در خصوص مذاکرات هستهای و حمایت از محرمانه بودن محتوای مذاکرات، یکی از کاربران سایت الف در ذیل همان مطلب به گفتههای توکلی اعتراض کرد و در بخشی از کامنت خود نوشت: «این چه حکمتی است که برای خودتان به عنوان محرمان قائلید؟ همگی شما نماینده مردم هستید و حالا حریم تعریف کرده و مردم را نامحرم میشمرید؟» توکلی هم در کامنتی پاسخ این اعتراض را داده و با سادهانگارانه دانستن این موضوع که با عنوان ضرورت محرم دانستن مردم، همه چیز را علنی مطرح کنیم، نوشته است: «جار زدن هر خبری بر سر بازار فقط یک نام دارد و آن خیانت به منافع مردم و مصالح ملی است. مجازات آن نیز به اراده مردم که در قانون متجلی است، سخت است.»
مسئولیتی تازه در انتظار توفیقی
آینده سیاسی سرپرست وزارت علوم که با وجود اصرار بعضی بر معرفی او به عنوان وزیر پیشنهادی، سرانجام در آخرین روز به بهارستانیها معرفی نشد، هنوز برای رسانهها جذاب است و در همین راستا شنیده خبرنگار «انتخاب» حکایت از آن دارد که رئیسجمهور ضمن تشکر ویژه از تلاشهای توفیقی، پست دیگری را برای او در نظر گرفته است.
هنوز روشن نیست که این پست تازه چیست و آیا توفیقی در وزارت علوم نقشآفرینی خواهد کرد یا در سایر حوزهها به همکاری با دولت خواهد پرداخت.
توهین دیپلمات آمریکایی به مردم ایران
معاون وزیر امور خارجه آمریکا و رئیس تیم مذاکرهکننده آمریکا در گروه 1+5 که به دلیل نقشی که در گشایشهای دیپلماتیک برای این کشور در سالهای گذشته داشته، به «دربازکن» مشهور شده است، در اظهاراتی توهینآمیز مدعی شده، فریبکاری بخشی از ژن ایرانیان است.
به گزارش فارس و به نقل از روزنامه آمریکایی لسآنجلس تایمز، وندی شرمن، این حرف را در کمیته روابط خارجه سنا مطرح کرده است. این اظهارات مقام آمریکایی در شرایطی مطرح شده که برخی گمانهزنیها حاکی از آن است که کاخ سفید در تلاش است تا برخی تحریمهای ایران را کاهش دهد.
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: