به گزارش ایلنا، مهدی کرباسیان، رئیس ایمیدرو در مراسم امضای قرارداد ساخت این کارخانه اظهار کرد: این طرح با یک میلیون تن ظرفیت تولید با سرمایه 3000 میلیارد ریال از سوی صندوق بازنشستگی ملی مس و شرکت گلگهر راهاندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه راهاندازی چنین طرحهایی به افزایش میزان اشتغال در کشور کمک خواهد کرد، افزود: حمایت از سرمایهگذاریهای داخلی و خارجی و توسعه بخش خصوصی، از سیاستهای اصلی دولت یازدهم است.
کرباسیان خاطرنشان کرد: طرحهایی در ایمیدرو به امضا میرسد که در اجرای آن اطمینان داشته باشیم.
وی با ابراز علاقه از همکاری با غربیها گفت: ایران به دنبال صلح و دوستی است و از غربیها میخواهیم دست از بدخلقیشان بردارند و از آنها برای سرمایهگذاری در بخش معدن ایران دعوت میکنیم.
علی عباسلو، مدیرعامل شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان نیز درخصوص امضای قرارداد ساخت کارخانه فولادسازی ایران و ایتالیا خاطرنشان کرد: ارزش این قرارداد در بخش ارزی 79 میلیون یورو و در بخش ریالی بالغ بر 3000 میلیارد ریال است. این طرح بخشی از مجموعه طرح آهن اسفنجی، فولادسازی و محصولات نوردی در منطقه سیرجان است.
عباسلو با اشاره به اینکه کنسرسیومی متشکل از شرکت ایتالیایی تنوا و شرکت ایرانی-آلمانی MMTE اجرای طرح یک میلیون تنی فولاد سیرجان را بر عهده دارد، گفت: طرح آهن اسفنجی سیرجان تا پایان امسال به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی خاطرنشان کرد: اجرای اینگونه پروژهها از خروج ارز، شمش و خامفروشی جلوگیری خواهد کرد.
در ادامه این مراسم، انریکه گارزونه معاون ارشد بخش آهن و فولاد شرکت تنوای ایتالیا خاطرنشان کرد: این شرکت تولیدکننده فولاد است و در آمریکایجنوبی، ژاپن، اندونزی و رومانی محصولات فولادی تولید میکند و با تولید 15 میلیون تن فولاد در سال 25 میلیارد دلار عملکرد مالی دارد.
وی افزود: با وجود مشکلات بینالمللی به وجود آمده، به حضور خود در صنعت فولادسازی ایران ادامه میدهیم و در همین خصوص چند طرح در فولاد مبارکه نیز در دست اجرا داریم. طرحهایی در شادگان، یزد، کرمان و... نیز در دست مطالعه داریم و همکاری با صنعت فولاد ایران را توسعه خواهیم داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت