روایت هافینگتونپست از 25 سال خوی استکباری آمریکا
کیهان نوشت: یک نشریه آمریکایی با مرور سوابق عملکرد کاخسفید طی 25 سال گذشته نتیجه گرفت مقامات آمریکایی هرگز روی خوش به شعار میانهروی و تنشزدایی در ایران نشان ندادهاند. هافینگتونپست نوشت: اولین نشانه در سیاست ایران در سال 1988 در پایان جنگ ایران و عراق پدیدار شد. در آن زمان، تا حدی به دلیل نظر متحدان منطقهای، آمریکا تصمیم گرفت به این علامت اعتدال، روی خوش نشان ندهد. آمریکا در عوض تصمیم گرفت عراق را به عنوان متحد خود در منطقه انتخاب کند و تقریبا تا زمان اشغال کویت در سال 1991 به حمایت از عراق ادامه داد. نتیجه آن جنگی خونین و عملیات موسوم به «طوفان صحرا» بود.
این روزنامه اضافه کرد: پس از آن در سال 1990، علیرغم تصمیم دولت رفسنجانی به بیطرفی در جنگ خلیجفارس، برخلاف تعدادی از کشورها که به نفع عراق موضعگیری کردند، و علیرغم کمک ایران در آزادسازی گروگانهای آمریکایی در لبنان، آمریکا به سیاست مهار و منزوی کردن ایران روی آورد. یکی از وجوه این سیاست تصمیم آمریکا به حمایت از طالبان در افغانستان بود چرا که آنها ضد ایران و ضد شیعه بودند. نتیجه آن بمبگذاری در سفارتخانههای آمریکا در کنیا و تانزانیا توسط القاعده، متحد طالبان، و وقایع دردآور یازده سپتامبر بود. در همین حال زمانی که ایران مجددا در سال 1994 از شرکت نفتی کونوکو دعوت کرد که در ایران سرمایهگذاری کند، آمریکا جلوی آن را گرفت و اولین دور از تحریمهای آمریکا علیه ایران توسط کنگره این کشور در سال 1996 به تصویب رسید.
هافینگتونپست همچنین با اشاره به دوره اصلاحات خاطر نشان کرد: خاتمی، رئیسجمهور ایران در دوران زمامداری خود دو مرتبه دست به سوی آمریکا دراز کرد: اول در سالهای 2001 و 2002 در کمک به گذار مسالمتآمیز در افغانستان پس از دوران طالبان، پاسخ آمریکا در سخنان جرجبوش، رئیسجمهور وقت آمریکا، درباره محور شرارت بازتاب یافت. دوباره در سال 2003 ایران توافقهایی را در تعدادی از مسائل حل نشده فیمابین ارائه داد که به معامله بزرگ معروف شد. ظاهرا نامه حاوی این توافق هرگز به روی میز مقامات بلندپایه نرسید. این روزنامه معتقد است آمریکا به خاطر بیاعتنایی به ایران در افغانستان و عراق شکست خورد.
تجزیه فراکسیون رهروان همچنان در دستور کار اصلاحطلبان
کیهان گفت : به دنبال منتفی شدن تشکیل فراکسیون موسوم به «حامیان دولت (اعتدال)» یک روزنامه زنجیرهای از احتمال تشکیل فراکسیون «صدای ملت» خبر داد.روزنامه شرق از قول محمد دامادی نماینده ساری مدعی شده طراحان این فراکسیون که با علی مطهری همسو هستند، میخواهند با رئیس مجلس دیدار کنند و به دنبال آن سازوکارهای عملیاتی شدن فراکسیون را در دستور کار قرار دهند.
شرق این را هم نوشته که «در حال حاضر مجلس میزبان فراکسیون رهروان به ریاست علی لاریجانی و کاظم جلالی است. این فراکسیون توانسته اکثر کرسیهای هیات رئیسه مجلس را از آن خود کند و در برابر فراکسیون اصولگرایان به ریاست حداد عادل از توان اثرگذاری بیشتری برخوردار است.
با این حال به دنبال رای اعتماد به کابینه یازدهم و به ویژه عدم رای اعتماد به «محمدعلی نجفی» برخی نمایندگان عضو این فراکسیون بنا را بر انتقاد گذاشته و سخنان ناگفتهای بیان کردند، اینکه فراکسیون رهروان در مواقع حساس، از امکان رای فراکسیونی برخوردار نبوده و پراکنش رای افراد عضو در آن بسیار است.
همچنین اهمیت کمیت بر کیفیت از دیگر نقدهای مطرح شده از سوی نمایندگان عضو در این فراکسیون است. اما راه افتادن فراکسیون «صدای ملت» میتواند به شنیده شدن برخی دیگر صداها در مجلس کمک کند؛ صداهایی که در حال حاضر شاید چندان خواهان پیوستن به فراکسیونهای موجود در بهارستان نیستند و میخواهند در سایه جمعیت فکری دیگری اندیشه و آرای خود را تعریف کنند.»هماکنون به طور رسمی 2 فراکسیون رهروان ولایت و اصولگرایان در مجلس فعال هستند.یادآور میشود طیفی از اصلاحطلبان پیش از این برای یارگیری از شماری از اعضای فراکسیون رهروان و ایجاد فراکسیون موسوم به حامیان دولت (اعتدال) خیز برداشتند اما برآوردهای این طیف، آنان را به این نتیجه رساند که در صورت چنین کاری انسجام 2 فراکسیون اصلی (رهروان و اصولگرایان) بیشتر خواهد شد و بنابراین باید به شیوه موتور روشن و چراغ خاموش حرکت کنند و بدون ایجاد حساسیت، به لابی و جلب آرای برخی نمایندگان در مواقع ضروری بپردازند.
فراکسیون موسوم به صدای ملت در زمان فعالیت دولت قبلی شکل گرفت و نام کامل آن «صدای ملت، منتقد دولت» بود و اکنون باید دید آیا همین عنوان و رویه مدعایی حفظ میشود یا همان گونه که اصلاحطلبان مد نظر دارند برخی از نمایندگان را به وکیلالدولگی میکشانند؟
شایان ذکر است انتخابات هیئت رئیسه فراکسیون رهروان از چند هفته پیش به تعویق افتاده است. به نظر میرسد برخی اعضای هیئت رئیسه این فراکسیون سهم عمدهای در دودستگی و اختلاف پدیده آمده دارند. همین امر موجب برخی اختلافها در جریان رای اعتماد به برخی اعضای کابینه شد.
خبرگزاری فرانسه: آمریکا قادر نیست با ایران تندی کند
کیهان توضیح داد : «ایران و سوریه نقاط ضعف غرب و آمریکا را آشکار کردهاند.»خبرگزاری فرانسه در گزارشی به بسط و تبیین این گزاره پرداخت و نوشت: تحریم اقتصادی علیه ایران و تهدید نظامی علیه سوریه هرچند ممکن است موفقیت غرب به نظر آید اما تحلیلگران هشدار میدهند که این امر خود محدود بودن قدرت غرب را آشکار میکند.
دومینیک موازی از موسسه فرانسوی روابط بینالملل در این باره میگوید: «گفتن این که «درست شد؛ بهشان نشان دادیم که از همه قویتریم و باید به خواست ما گردن بگذارند» با واقعیت جور درنمیآید. واقعیت آن است که سوریها هم مثل ایرانیها و مثل روسها میدانند که غرب واقعا توان حمله را ندارد. چماق ما دیگر خیلی ضعیف شده بنابراین امتیاز برای آنها میتواند خیلی درشتتر شود.»
تییری کوویل، از «موسسه روابط بینالمللی و استراتژیک»، معتقد است: «آمریکاییها به این نتیجه رسیدهاند که حل بحرانهای منطقه - سوریه، عراق و افغانستان- بدون مذاکره مستقیم با ایران به جایی نمیرسد. بحران سوریه همچنین چشم عده زیادی را باز کرده است. فهمیدهاند که نمیشود از یک طرف گفت «ما خواستار راه حل سیاسی برای سوریه هستیم» و از طرف دیگر در قبال ایران موضع عقابها را گرفت.»
ذوقزده بودند یا مثل همیشه دروغ گفتند؟!
کیهان گفت : «اخبار منتشره از سوی اصلاحطلبان درباره آزادی زندانیان سیاسی تحریف واقعیتهاست».سایت اینترنتی خودنویس که توسط شماری از همکاران فراری نشریات زنجیرهای اداره میشود، با انتشار این ارزیابی نوشت: تنها به فاصله چند ساعت از اظهارات دادستان کل کشور مبنی بر آزادی هشتاد تن از زندانیان امنیتی و مرتبط با جریان «فتنه»، این خبر به صدر اخبار سایتها و رسانههای اصلاحطلب در داخل و اپوزیسیون در خارج از کشور تبدیل و گمانههای گوناگونی در دو حوزه مطرح شد، نخست گمانهزنی در مورد اسامی افرادی که بناست آزاد شوند و سپس ربط دادن موضوع به تغییر و گشایش فضای سیاسی آن هم با روی کار آمدن روحانی.
برخی حتی پا را فراتر نهاده و موضوع حبس خانگی کروبی را نیز به میان کشیدند عدهای ذوقزده نیز در شبکههای اجتماعی خبر دادند که چه نشستهاید که هم اینک زندانیان از درهای زندان بیرون میآیند و کسی برای استقبال از آنها نرفته است.
در ادامه این گزارش آمده است: بازخوانی اظهارات دادستان کشور نشانگر این موضوع است که وی هیچگاه نگفته هشتاد زندانی سیاسی به زودی آزاد میشوند، بلکه او در سخنانش عنوان کرده هشتاد تن از زندانیان سیاسی به مناسبت عید غدیر مورد عفو رهبری قرار گرفتهاند.
عفو رهبری برنامهای است که همه ساله به مناسبت اعیاد مذهبی و براساس اصل یکصد و ده قانون اساسی که وظایف و حدود اختیارات رهبری را عنوان میکند شامل حال برخی زندانیان میشود.خودنویس با اشاره به واقعیتها نوشت: این عفو شامل بخشودگی باقیمانده دوران حبس، بخشودگی جریمههای نقدی و در برخی موارد بخشودگی همه مجازاتها است و موضوع تازهای نیست. با این وجود دلیل شتابزدگی برخی از روزنامهنگاران اصلاحطلب، ماجرا به گونهای جلوه داده شد که گویی به واسطه روی کار آمدن روحانی است که این بخشودگی اعلام شده و این اتفاق به دلیل فشارهای دولت رخ داده است.
این در حالی است که دادستان کل کشور به صراحت عنوان کرده بود موضوع بخشودگی زندانیان امنیتی ربطی به انتخابات اخیر ندارد و «برخی جریانها گمان کردند که این عفوها در ارتباط با انتخابات اخیر و برخی مسائل سیاسی روز است در حالی که هیچ ربطی به این مسائل ندارد. روند عفو روال طبیعی است همانطور که در سالهای 90 و 91 نیز انجام شد.»در ادامه این مطلب خاطر نشان شده است: نگاهی به آمار زندانیان بخشیده شده در سال قبل یعنی 91 آن هم زمانی که هنوز دولت در اختیار احمدینژاد و یارانش بود نشان میدهد که تعداد افرادی که در آن سال مورد عفو و بخشودگی رهبری قرار گرفتند به مراتب از مجموع افرادی که با روی کار آمدن دولت جدید آزاد شدهاند بیشتر است.
یکی از زندانیان سیاسی که سال پیش آزاد شده به خودنویس گفت: «دوازده زندانی آزاد شدند که چهار پنجنفرشان در ماههای پایانی حبسشان بودند... پارسال هشتاد و چند نفر آزاد شدند. چرا آن موقع کسی نگفت احمدینژاد، مچکریم!»همچنین، ژیلا بنییعقوب، که همسرش بهمن احمدی امویی همچنان در زندان است، در وبلاگ نوشت: «ای کاش روزنامهنگاران و رسانهها با دقت بیشتری مسئولیت حرفهای و اخلاقی خود را انجام بدهند. آیا کسانی که به راحتی نوشتند هشتاد زندانی سیاسی آزاد میشوند، میدانند که برخی از زندانیان از انتشار اخبار غیرواقعی در این خصوص رنجیدهاند؟ و از همه مهمتر آیا میدانند که حق ندارند صحت و دقت خبر را قربانی ذوقزدگی خود کنند؟»
لغو 3 مصوبه دولت خاتمی توسط کابینه یازدهم
خراسان در خبری منتشر کرد: هیئت وزیران در یکی از جلسات اخیر خود با بررسی و تصویب پیشنهاد آذرماه سال گذشته رییس سازمان حفاظت محیط زیست که از آن زمان تاکنون در هیئت دولت فرصت طرح و بررسی پیدا نکرده بود، 3 تصویب نامه ابلاغی دولت هفتم و هشتم را که در سالهای 1378، 1380 و 1384 در خصوص جلوگیری از آلودگی هوا و ایجاد کارخانجات و صنایع به دستگاههای مربوطه ابلاغ شده بود، لغو کرد.
اتهام زنی علیه خاتمی
ایران نوشت : خبر اول اینکه پس از آنکه سیدمحمد خاتمی رئیس جمهور سابق تأکید کرد که اگر جلوی حرکات خودسرها گرفته نشود ممکن است منجر به ترور فیزیکی شود، برخی سایت های ضد دولت در قالب یک سلسله گفتوگوهای جهت دار اصلاح طلبان و شخص خاتمی را آماج حمله تبلیغاتی قرار دادند!
در همین خصوص احمد سالک نماینده مردم اصفهان گفت: «ترور» یادآور روزهایی است که اصلاحطلبان افراطی سرکار بودند.مهدی کوچکزاده؛ عضو جبهه پایداری نیز با بیان اینکه پیشبینی ترور توسط خاتمی احتمالاً ناشی از اطلاع از فعالیت تروریستهاست، مدعی شد: آقایان، حجاریان را ترور کردند و بعدها مشخص شد شلیککننده از دوستان خودشان بوده است.
در خواست نامتعارف یک نماینده
ایران در خبری توضیح داد : خبردیگر اینکه نماینده مردم آمل در مجلس در اقدامی غیر متعارف از همشهریان خود خواست که قبوض آببهای خود را پاره کرده و دور بریزند چرا که دریافت آببها از کشاورزان شمال کشور خلاف قانون است!عزتالله یوسفیانملا همچنین تصریح کرده: طبق اطلاعی که ما داریم تاکنون هیچ کشاورزی در شمال کشور یک ریال هم بابت آببها پرداخت نکرده است اما در عین حال کشاورزان شمالی باید قبض آببها را پاره کرده و دور بریزند. وی با بیان اینکه هیچکس نمیتواند جلوی فعالیت کشاورزان را به دلیل عدم پرداخت قبوض آببها بگیرد تأکید کرده: اگر اینکار صورت بگیرد، اعلام جرم میکنیم!
یادداشت جالب رشیدپور درباره ظریف
ایران منتشر کرد : دست آخر این که رضا رشیدپور مجری شناخته شده تلویزیون در صفحه شخصی خود به تمجید از وزیر امور خارجه پرداخت و نوشت: خبر عضویت دکتر ظریف در شبکه فیسبوک یکی از مهمترین تحولات رسانهای در تاریخ دیپلماسی ایران است.دولتمردی که با ظرافت و هوشمندی قدرت نرم ارتباطات اجتماعی را به خدمت گرفت تا چهرهای متفاوت از ساختار خشک و مبهم سیاست خارجی را نشان دهد.
وی نوشت: به گمانم ورود ایشان به فضای مجازی و مشخصاً استفاده هوشمندانه از فیسبوک اتفاقی نیست و تدبیری پنهان در دولت برای فرهنگسازی گسترده در بخشی از بدنه قدرت که تصور ناهمگون و تدافعی در برابر رسانههای جدید دارند، وجود دارد.هر چه باشد باید پذیرفت که محمد جواد ظریف - که برخی او را از زبدهترین دیپلماتها در عرصه جهانی میدانند - تصویری محبوب و مردمی از خود ترسیم کرده که حتی گاهی به محبوبیت خود آقای رئیسجمهور هم تنه میزند و قطعاً در این فرآیند، فیسبوک نقش برجسته و عمده دارد.
ورود حفاظت اطلاعات سپاه به ماجرای کشته شدن یک نیروی سپاه
جام جم نوشت : قتل یکی از نیروهای سپاه پاسداران در کرج، با گمانهزنیهای برخی رسانههای خارجی، ابعاد گستردهای پیدا کرده است. با وجود این فرمانده ناجا در تازهترین اظهارنظر درباره این پرونده گفت که بررسی قتل این فرد به حفاظت اطلاعات سپاه سپرده شد.
سردار اسماعیل احمدیمقدم در حاشیه صبحگاه مشترک نیروی انتظامی گفت: آنچه مشخص است، این که یکی از برادران سپاه به قتل رسیده، اما علت و انگیزه آن در حال پیگیری است و ضمن پیگیری این موضوع در پلیس آگاهی، موضوع را به حفاظت اطلاعات سپاه واگذار کردیم تا با همکاری پلیس آگاهی علل و انگیزهها مشخص شود و فعلا اظهارنظری در مورد این مساله که علت واقعی چه بوده است، نمیکنم.
متن سخنان رئیسجمهور در نیویورک را چه کسانی نوشتند؟
جام جم در خبری منتشر کرد : نطقهای رئیسجمهور در جریان سفر به نیویورک به گفته بسیاری از تحلیلگران، دقیق و همراه با برنامهای از پیش تعیین شده بود. همین ویژگی باعث شده تا برخی بهدنبال نویسندگان متن این سخنرانیها باشند. در همین خصوص سایت مشرق براساس برخی شنیدهها مدعی شده است، محمدجواد ظریف، محمود سریعالقلم و حسامالدین آشنا ماموریت داشتهاند متن سخنرانیهای دکتر حسن روحانی را در سفر نیویورک تهیه و تنظیم کنند.
اظهارات مطهری درباره مساله فلسطین
جام جم اظهار کرد: اظهارات اخیر نتانیاهو علیه ایران این روزها واکنشهای بسیاری در داخل کشور داشته و در تازه ترین این اظهارنظرها علی مطهری، نماینده مردم تهران گفته است که بدمان نمیآید مساله فلسطین را زودتر به نتیجه برسانیم؛ حالا خواه از طریق جنگی باشد که آنها آغاز میکنند یا راهی که ایران براساس بازگشت آوارگان و برگزاری انتخابات و از طریق صندوق رأی اعلام کرده است.
مطهری افزوده است: اگر خودشان خواستار جنگ باشند، خیلی از مسلمانان آماده جهاد هستند. او همچنین به فارس گفته که «من شخصا معتقدم این حرفها و عکسالعملهای نتانیاهو نشان میدهد که دیپلماسی اخیر ایران بسیار مؤثر بوده و در واقع نشانه درستی این دیپلماسی است.»
جایزه علوم انسانی اسلامی به چهکسانی میرسد؟
جام جم توضیح داد :نخستین جایزه جهانی علوم انسانی اسلامی، آبانماه امسال به دلیل یک عمر کار علمی پرثمر به حضرات آیات جوادیآملی و مصباحیزدی اعطا میشود. کمیته رسانهای دبیرخانه دائمی کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی اعلام کرده است که این جایزه در مراسم اختتامیه دومین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی به برترین نظریهها و نوآوریهای علمی در قلمرو علوم انسانی اسلامی اعطا خواهد شد. براساس آنچه اعلام شده، از سال گذشته 170 نفر از دانشمندان و محققان برجسته ایرانی و غیرایرانی در سایت جایزه به عنوان نامزد دریافت جایزه ثبتنام کردهاند و کمیته برگزاری جایزه با همکاری شماری از استادان برجسته حوزه و دانشگاه در حال ارزیابی علمی آثار هستند.
روحانی و احمدینژاد در نیویورک بیشتر درباره چه موضوعاتی سخن گفتند؟
جام جم به نقل از تسنیم نوشت : به بررسی کلیدواژههای مورد استفاده رئیسجمهور کنونی و پیشین ایران در نطقهای سازمان ملل متحد پرداخته و به این نتیجه رسیده است که «بیشترین کلیدواژه به کار برده شده در هشت سخنرانی محمود احمدینژاد در مجمع عمومی سازمان ملل، حق هستهای ایران و بیشترین کلیدواژه در سخنان حجتالاسلام روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل، پرهیز از خشونت است.» به نوشته این خبرگزاری، روحانی در اولین حضورش در مجمع عمومی سازمان ملل، 25 بار از کلمه خشونت، 15 بار از حق هستهای ایران، 9 بار از صلح، هشت بار از ترور و تروریسم، دو بار از سلاح هستهای، چهار بار از سوریه، ده بار از تهدید و هفت بار از تحریم سخن گفت.
تشکیل ستادهای مردمی برای روز 13 آبان
جام جم گفت : معاون ستاد کل نیروهای مسلح از تشکیل ستادهای مردمی برگزاری مراسم ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی خبر داد.به گزارش فارس، سردار سیدمسعود جزایری، معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستادکل نیروهای مسلح با اعلام این خبر افزود: جنایات حاکمان آمریکا و صهیونیسم بینالملل در برخورد با ملت بزرگ ایران، هرگز از خاطرهها و اذهان عمومی پاک نمیشود.
سرنخ مشترک حوادث قم و فرودگاه
تهران امروز نوشت: منصور حقیقتپور، نایبرئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس نهم در گفتوگو با «بهار»، سناریوی مهرآباد را بازخوانی سناریوی قم، نمازجمعه تهران و حرم امامخمینی(ره) میداند و میگوید: «متاسفانه آن روزها به جای اینکه همه دوستان به صورت قاطعانه توهین به مسئولان و مقامات کشور را محکوم کنند و خواهان برخورد قضایی با مسببان آن باشند، سعی در توجیه حادثه به اسم آزادی بیان یا اشتباه رفتاری از سوی فرد مورد اهانت قرار گرفته داشتند، در حالیکه طبق قانوناساسی جمهوریاسلامی باید با هتاکان به مسئولان و مقامات کشوری برخورد جدی قضایی بشود.» حقیقتپور در ادامه گفتوگوی خود و در پاسخ به این سوال که آیا حادثه مهرآباد ارتباطی با حادثه قم دارد نیز میگوید: «حادثه مهرآباد سرنخهایی دارد که بیانکننده ارتباط این دو حادثه با یکدیگر است.»
نحوه اسکورت خاتمی و هاشمی
تهران امروز گفت : غلامعلی رجایی مشاور فرهنگی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به کاربران خبرآنلاین که درباره نحوه اسکورت آیتالله هاشمیرفسنجانی، گفت: به دلیل مسائل امنیتی از پاسخ دقیق به این سوال معذورم. او تنها به بیان این نکته اکتفا کرد که اسکورت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ویژه است و با بقیه مقامات متفاوت است. عبدالکریم تابش مسئول روابطعمومی بنیاد باران در پاسخ به کاربران خبرآنلاین که درباره نحوه اسکورت سیدمحمد خاتمی رئیس دولتهای هفتم و هشتم سوال پرسیده بودند، گفت: ایشان اسکورت پلیس و موتورسوار ندارد. آقای خاتمی یک پژو پرشیا و یک جی ال ایکس و یک راننده و چهار محافظ در ترددهای درون شهری خود دارد. یک راننده و یک محافظ در ماشین حاج آقا و سه محافظ دیگر در جی ال ایکس مینشیند.
مخالفت علی مطهری با نظرسنجی
تهران امروز در خبری اعلام کرد : حسن روحانی در حاشیه نشست هفته گذشته دولت در جمع خبرنگاران گفت: از دو دستگاه مهم نظرسنجی خواستهام نظر مردم را بگیرند که با حرکت دولت در سفر به آمریکا و مذاکره موافق هستند و آنهایی که مخالف هستند چند درصد هستند؟ اما علی مطهری نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فرارو عنوان کرد: ضمن احترام به نظر رئیسجمهور در این باره، باید بگویم که من موافق نظرخواهی در مسائل کلان و ملی نیستم چرا که ممکن است به مسائل دیگر نیز سرایت کرده و تنشهایی را ایجاد کند. اصول سیاست خارجی ما مشخص است. اختیارات دولت و رئیسجمهور هم مشخص است و نیازی به نظرسنجی نیست.
فتوای وحشتناک مفتی ها درباره زن های متاهل
جمهوری اسلامی نوشت :انحرافات مفتیهای وهابی، اعتراض گستردهای در جوامع اهل سنت به ویژه در کشورهای عربی به راه انداخته است. به گزارش پایگاه خبری شفقنا، شرط جدید یک مفتی جوان وهابی به نام "خباب مروان الحمد" در مورد جهاد نکاح برای زن متاهل با تروریستهای دیگر، ظرف 24 ساعت اخیر سروصدای بسیاری را به راه انداخته است.
در این فتوا که بر شبکههای اجتماعی و انجمنهای اسلامی قرار گرفته آمده است: درصورت وجود زن متاهل در میان مجاهدان! وی میتواند بر طبق ضوابط به جهاد نکاح اقدام نماید اما به شرط اینکه همسرش را از موضوع مطلع نگرداند! این مفتی وهابی میافزاید: "انجام این عمل به عنوان جهاد در راه خدا برای زن متاهل جایز شمرده شده اما نباید همسرش را از موضوع آگاه گرداند تا اینکه احساسات وی جریحهدار نشود!، اما اگر شوهر این زن به جهاد نکاحش راضی است دیگر مشکلی در اطلاع وی از مسئله وجود ندارد و عمل این زن عملی خالص در راه خداست!" ا
نحرافات مفتیهای وهابی که عمدتاً از دشمنی آنها با دولت سوریه ناشی میشود، حیثیت و اعتبار اسلام را به خطر انداخته و علمای اسلام باید برای مقابله با این خطر، اقدامی انجام دهند.
هشدار سالک به خاتمی
قدس نوشت : حجت الاسلام سالک نماینده مجلس با بیان اینکه «ترور» یادآور روزهایی است که اصلاحطلبان افراطی سرکار بودند، گفت: اینکه آقای خاتمی اعتراض چند دانشجو به گفت و گوی آقای روحانی با اوباما را به ترور فیزیکی ربط میدهد، جای تعجب و تامل دارد.
دوره من سال 93 به اتمام میرسد
قدس گفت : در حالی که در خبرها اواخر امسال به عنوان پایان دوره 10 ساله فعالیت رئیس سازمان صدا وسیما مطرح است، اما ضرغامی گفته که پایان سال 93 مدیریت وی در سازمان صدا وسیما به پایان میرسد.
واکنش مطهری به حادثه فرودگاه مهرآباد
قدس در خبری منتشر کرد : علی مطهری، نماینده مجلس با اشاره به اتفاقات مراسم استقبال از رئیس جمهور در فرودگاه مهرآباد گفت: آنطور که من شنیدم درگیری مختصری که پیش آمد ناخواسته بوده و اینطور نبود که از قبل طراحی شده باشد. این درگیری ناخواسته به خاطر این بوده که دانشجویان در حال نماز خواندن بودند و عده ای آمدند و اینها را تحریک کردند، اما قرار بر توهین و یا حمله به سمت آقای روحانی نبوده است.
روحانی باکلیدآمد، اطرافیانش باداس!
قدس اعلام کرد : حجت الاسلام جعفر شجونی عضو جامعه روحانیت مبارز تهران در تحلیل عملکرد چند ماهه دولت، گفت: روحانی با کلید آمد، اما برخی اطرافیانش با داس آمدهاند و عملکرد آنها در برخی ارگانها مؤید این مسأله است.
قیمت ساعت دست بابک زنجانی
قدس در خبری اظهار کرد: روزنامه نیویورک تایمز با اشاره به حرف و حدیثهای مطرح در مورد بابک زنجانی و نقش وی در فروش نفت ایران نوشت: وی که اکنون بهگفته خودش 5/13 میلیارد دلار ثروت دارد، کار خود را در سال 1999 از رانندگی رئیسکل بانک مرکزی ایران شروع کرد. این روزنامه آمریکایی نوشت: برخی ها بابک زنجانی را با یک مرسدس بنز 500 اسال و ساعتی 30 هزار دلاری در دست میبینند.
هشدار عراق به سران منافقین
قدس نوشت: فالح فیاض مشاور امنیت ملی عراق بر لزوم انتقال اعضای گروهک منافقین به خارج از عراق قبل از پایان سال میلادی جاری تأکید کرد و گفت: عراق جایی برای این گروه نیست.
استقبال عربستان از مواضع ایران
قدس گفت : سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان سعودی گفت که کشورش از اظهارات ایران درباره تعاملات بهتر با کشورهای حاشیه خلیج فارس استقبال میکند، اما آنچه بررسی خواهد شد، اقدامهای ملموستر از جانب تهران است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: