به گزارش فارس ،معرفت آذری پیشبینی کرد کوچ پاییزه عشایر تا اواخر مهر به طول بینجامد که در این مدت در مسیر بازگشت عشایر از ییلاقات به سمت قشلاقات، دستگاههای خدماترسان به ارائه خدمات مطلوب اقدام خواهند کرد.
وی از هماهنگی با دستگاههای امنیتی، انتظامی، راه و شهرسازی، هلال احمر و علوم پزشکی برای ارائه خدمات مناسب در مسیر کوچ خبر داد و افزود: قرار شده است سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز در مسیر کوچ، نهادههای دامی برای عشایر را تامین کند.
در همین حال قائم مقام سازمان امور عشایر نیز گفت: سالانه حدود 220 هزار خانوار عشایر به ییلاق و قشلاق میروند که با احتساب هزینه متوسط یک میلیون و 200 هزار تومانی هر کوچ، عشایر سالانه 550 میلیارد تومان برای کوچ بهاره و پاییزه پرداخت میکنند.
میرولی صفرزاده با بیان اینکه پس از اجرای قانون هدفمندی یارانهها تاکنون هزینههای زندگی عشایر سه برابر و حتی بیشتر شده است، در گفتوگو با ایسنا افزود: قبلا عشایر آرد را کیسهای 400 تومان میخریدند، اما پس از اجرای قانون هدفمندی یارانهها باید برای هــر کیسه آرد 32 هزار تومان بپردازند.
به گفته وی، هزینه زندگی عشایر سه برابر افزایش یافته است، در حالی که درآمد آنها 5/1 برابر افزایش یافته که نشاندهنده کاهش توان زندگی آنهاست و باید برای بهبود وضع معیشتیشان تدبیری اندیشیده شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان