خاتمی پس از ذکر سوابق منتظری و بیآن که به سوابق زندگی وی در میدان دادن به باند منافق و تروریست مهدی هاشمی معدوم و خون دلهایی که حضرت امام (ره) در این زمینه خورد اشاره کند، مدعی خط امام شد وگفت: «بنده به صراحت میگویم امام محور و رهبر انقلاب ماست، ولی ما قرائتی از دین و امام و خط و مشی ایشان داریم و به حد کافی هم میتوانیم مستند بکنیم. اما قرائتهایی امروز وجود دارد که به رسمیت شناخته میشود آزاد است و مصونیت دارد و میتواند قرائت ما از امام را مورد تنگنا قرار دهد.»
وی افزود:«ما درباره قرائتمان از دین و امام راحل حرف داریم و میتوانیم از آن دفاع کنیم و معتقدیم انقلاب ما بر آن اساس تحقق پیدا کرد و میبایست در عمل هم تحقق پیدا کند. نمیشود شما به موضع عملی امام در مقام مسئول اول کشور در موقعیت جنگ و ترور و اضطراب و اضطراری به یک مسئلهای متمسک بشوید که هر کشوری و هر حکومتی در دوران بحران مجبور است یک روشهایی اتخاذ کند برای حفظ اصل نظامش، این را بگویند خط امام و آن همه حرفها و موضعگیریها و روشنبینیهایی که امام داشتند را اصلاً کنار بگذاریم.»
خاتمی افزود: «امام این همه تاکید روی ملت حق ملت روی ضدیت با دیکتاتوری و محروم کردن مردم از حقوقشان داشتند من خط امام را این میدانم که رهبری در روز رایگیری فرمودند: «رای مردم حقالناس است.» میزان، رای ملت است این خط امام است و خطی است که ما باید به دنبالش برویم.»او سپس با بیان اینکه اصلاحطلبی واقعی با اعتدال سازگار است گفت: بنابراین شعار اعتدالی که داده میشود نه تنها بیرون از حوزه اصلاحطلبی نیست بلکه اعتدال با افراط و تفریط از هر طرف که باشد مخالف است.خاتمی گفت: «همه گفتهاند؛ آقای روحانی هم گفتهاند. امروز بهترین موقعیتی است که بیاییم دلهایمان را از کینه پاک کنیم، زندانیها آزاد شوند، حصرها برداشته شود و همه کنار یکدیگر باشیم و با فضای برادری همه بتوانیم برای کشور کار بکنیم، مملکت در برابر مشکلات بزرگی قرار گرفته؛ اقتصادی سیاسی فرهنگی مدیریتی، همه باید کنار هم کار کنیم.»
درباره این اظهارات سزاوار یادآوری است که اولاً حضرت امام از جمله درباره عملکرد آقای منتظری و خیانتهای وی فرمودند «میزان حال فعلی افراد است» و تاکید کردند که وی به منافقین میدان داده و پول بیتالمال را هزینه آنها میکند. در واقع خانه آقای منتظری به تدریج به مسجد ضراری برای آمد و شد طیفهای مختلف منافقین و کارشکنی علیه نظام و دفاع مقدس شده بود و به همین دلیل نیز حضرت امام، نامبرده را از قائممقامی رهبری عزل کردند، با این وجود سادهلوحیهای منتظری تبدیل به لجبازی و خیانت شد.ثانیاً به هر قرائتی از خط امام قائل باشیم نمیتوانیم در نفاق امثال خاتمی تردید داشته باشیم چه اینکه در دولت وی از سوی برخی اصلاحطلبان به گزافه گفته شد خمینی به موزه تاریخ خواهد رفت اما کوچکترین اعتراضی از خاتمی شنیده نشد، همچنان که 10 سال بعد هنگامی که روی جمهوری اسلامی «در آشوبگری خیابانی خط کشیده شد یا به امام» و به ولایتفقیه جسارت کردند، خاتمی نه تنها اعتراض نکرد بلکه جزو تحریککنندگان پشت پرده آن فتنه آمریکایی- اسرائیلی بود.
ثالثاً خاتمی و طیف متبوع وی به خاطر خودکامگی و جاهطلبی- و بعضاً آلودگی به سرویسهای جاسوسی بیگانه- در انتخابات سال 88 مقابل رای 25 میلیون نفری ملت که آن هم حقالناس بودند ایستادند و نه تنها این قانونشکنی آن هم با دروغ تقلب مرتکب شدند بلکه بستر معرکهگیری گروهکهای ضد انقلاب و آدمکشی و حمله به مساجد و تکایا را نیز فراهم ساختند و بنابراین خون قربانیان و هزینههای گزاف تحمیل شده به کشور و ملت بر گردن عوامل فتنه سنگینی میکند. با این وصف عملکرد طیف مورد اشاره، عین افراطگری و فسادطلبی است و نه دخلی به شعار اصلاحطلبی دارد و نه تناسبی با شعار اعتدال. این جریان تا هنگامی که امکان تحریک به آشوب داشت، کوتاه نیامد و بنابراین ادعای «پاک کردن کینه از دل» توهین به شعور مردمی است که 8 ماه رفتار از سر شقاوت و خباثت جریان فتنه را به چشم دیدند.
و بالاخره باید پرسید آیا مبانی فکری و سیاسی حضرت امام صرفاً مربوط به دوران بحران و اضطرار بود؟ یعنی این که حضرت امام فرمودند «جمهوری اسلامی، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد»، «پشتیبان ولایتفقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد»، «آمریکا دشمن شماره یک ملتها و شیطان بزرگ است» ، «منافقین از کفار بدترند»،«من نمیگذارم منافقین، اسلام و مردم بیپناه را از بین ببرند» و... نعوذبالله تاریخ مصرف داشته و حالا از نگاه فتنهگران دوره نوکری آمریکا و اسرائیل و منافقین است؟!
نقطه ضعف دولت جدید میتواند نزدیکی با دولت سازندگی باشد
کیهان نوشت:«قرابت به دولت سازندگی میتواند به نقطه ضعف دولت جدید تبدیل شود».روزنامه جمهوری اسلامی ضمن انتشار این تحلیل هشدارآمیز نوشت: «آنچه در مورد این شباهت باید مورد توجه قرار گیرد رویکردهای اقتصادی دولت یازدهم است خصوصاً اینکه اغلب چهرههای مشترک دولت یازدهم با دولتهای پنجم و ششم، وزرا و مسئولان اقتصادی هستند. واقعیت این است که در بررسی روند تغییرات شاخصهای اقتصادی و فراز و فرودهای سالهای پس از انقلاب اسلامی، علاوه بر سالهای 84 تا 92 یعنی دوران دولتهای نهم و دهم، سالهای 68 تا 76 یکی از پرتلاطمترین دورههای تاریخی اقتصاد ایران بوده است.»
این روزنامه میافزاید: «آیتالله هاشمی رفسنجانی با هدف انجام اصلاحات ساختاری در اقتصاد ایران، دست به تغییراتی در فرایند قیمتگذاری، پرداخت یارانهها و تعیین نرخ ارز زد که به دلائل و علل گوناگون دستخوش چالشهای فراوانی شد و سرانجام ناتمام باقی ماند. حال و با گذشت حدود 16 سال از آن زمان، دولتی در ایران بر مسند نشسته است که نه تنها رئیس آن قرابت فکری فراوانی با رئیس دولتهای پنجم و ششم دارد بلکه دولتمردانش نیز خصوصاً در حوزه اقتصادی، عمدتاً از همان دوران پرتلاطم 16 سال قبل انتخاب شدهاند. این قرابت فکری همانقدر که میتواند نقطه قوت دولت آقای روحانی باشد، استعداد آن را نیز دارد که به نقطه ضعف دولت یازدهم تبدیل شود».
روزنامه جمهوی اسلامی خاطرنشان کرد: «دوستداران و علاقمندان دولت یازدهم، حضور چهرههای قدیمی و پرسابقه دولتهای پنجم و ششم را نشانه و علت پختگی دولت میدانند و منتقدان دولت یازدهم این تکرار را نه تنها شاهدی برای صحت ادعای بسته بودن دایره چرخش نخبگان در ایران میدانند بلکه علامت و پیام روشنی ارزیابی میکنند برای احیای مجدد آنچه سیاستهای اقتصادی لیبرالی دولتهای پنجم و ششم مینامند.» در ادامه این تحلیل آمده است: به نظر میرسد اگر دولت یازدهم به دقت و روشنی به تبیین و تشریح مواضع اقتصادی خود نپردازد، این ارزیابی که هنوز در مرحله پیش فرض تحلیلی منتقدان قرار دارد، خیلی زود به الگوی نقد و تحلیل عموم جامعه از رویکردها و اقدامات دولت تبدیل میشود.
به عبارت دیگر در شرایط فعلی و با مشخص شدن استخوانبندی اصلی دولت و آغاز فعالیت وزراء و مسئولان اقتصادی، این مسئولان باید از مرحله کلی گویی، برشمردن اولویتهای ناظر بر چالشها و... قدم فراتر بگذارند و راهبردهای اصلی خود را برای جامعه تشریح کنند تا جایگاه دولت یازدهم در فراگرد اقتصادی ایران بهتر مشخص شود، چرا که در این مرحله و شرایط تکرار ضرورت اعتدالگرایی، باز گرداندن آرامش به اقتصاد، بهبود فضای کسب و کار و...، توقف در تاکتیکها تلقی میشود.
جمهوری اسلامی تأکید کرد: وزرای دولت اکنون باید برای افکار عمومی به روشنی تشریح کنند که پس از بازگرداندن آرامش به اقتصاد، تعامل با فعالان اقتصادی، جلوگیری از تزریق مستمر نقدینگی به جامعه، تأمین مالی تولید و... در رویکرد کلان خود را در قالب یک دولت مدافع بازار آزاد میدانند یا یک دولت رفاه اجتماعی؟ اهمیت پاسخگویی به این پرسش در این است که برای ناظران و کارشناسان تا حدود زیادی مشخص میکند، تصمیمات دولت را در چه چارچوبی باید تحلیل و ارزیابی کنند؟ ... دولتهای پنجم و ششم دولتهایی با رویکرد اقتصاد آزاد تلقی میشوند.
آن جنایت صدام خوب بود ولی این جنایت وحشیانه بود!
روزنامه کیهان در خبری دیگر آورده است:وزیر خارجه اسبق آمریکا به حمایت از صدام در جریان حمله به ایران اذعان کرد.جیمز بیکر در اظهاراتی که معیارهای دوگانه و ریاکارانه رژیم آمریکا را نشان میدهد. حمایت از صدام را کمک به وی «برای دفاع از خود» توصیف کرد اما حمله صدام به کویت را «اشغالگری وحشیانه» خواند!
وی در مصاحبه با العربیه درباره به هم خوردن روابط آمریکا با عراق در سال 1990 با وجود روابط بسیار گرم میان دو دولت میگوید: به مدت یک سال ایالات متحده تلاشهای بسیاری میکرد که صدام را قانع کند که دوباره به جامعه جهانی بپیوندد اما او دائماً و مکرراً به مطالبات ما پشت میکرد. همان طور که میدانید ایالات متحده آمریکا در زمان جنگ ایران و عراق اطلاعات امنیتی در اختیار او قرار میداد و با حکومت وقت عراق سالها همکاری میکردیم.
وقتی که صدام حسین به کویت حمله کرد به این معنا بود که کشوری بزرگ وحشیانه کشور کوچک همسایه خود را بدون هیچ گونه توجیهی به تصرف خود درآورد، این مقدمهای برای اقدامی وحشیانه محسوب میشد.به گزارش دیپلماسی ایران، بیکر در ادامه اظهارات متناقضش گفته است: قبل از جنگ کویت به عراق کمک کردیم تا بتواند از خودش در برابر ایران در طی آن جنگ طولانی دفاع کند[!] در نتیجه ایالات متحده تا آن جا که ممکن بود هم پیمانی برای عراق محسوب میشد. در این میان مسألهای وجود دارد که باعث میشود به چیزی جز این معتقد نباشیم که صدام کاری که علیه کویت انجام داد و آن را به تصرف خود درآورد در حقیقت جنگ علیه کشوری همسایه و کوچک با همه ابعاد وحشیگری وتوجیه ملتش به این اشغال وحشیانه بود.
حرفهای حجاریان را کس دیگری میگفت اصلاحطلبان چه بلایی بر سرش میآوردند؟
کیهان نوشت:عقبنشینی اصلاحطلبان فتنهگر از برخی مواضع گذشته با ملامت شدید عناصر اپوزیسیون و ضدانقلاب مواجه شده است.سایت سکولاریسم نو با اشاره به سخنان رئیس جمهور در تخطئه اردوکشی خیابانی فتنهگران و نیز اظهارات حجاریان مبنی بر اینکه ادعای تقلب و تخلف در انتخابات سال 88 واقعیت ندارد، از قول حشمت طبرزدی نوشت: سعید حجاریان استراتژیست اصلاحطلبان در میان بهت و حیرت همگان اعلام کرد که در انتخابات 88 تقلب و تخلف صورت نگرفت. به راستی اگر این حرف را یکی از نیروهای مستقل زده بود، همین اصلاحطلبهای حکومتی و دنبالهروهای به ظاهر چپ و ملی، چه بلایی سر آن میآوردند؟
وی میافزاید: این فرافکنیها با آن حرف توهینآمیز روحانی که تظاهرات جنبش سبز را اردوکشی خیابانی نامید، کامل شد اما صدای هیچ کدام از رسانههای حامی اصلاحطلبان در نیامد. روحانی با این موضع خود ماهیت واقعیاش را رو کرد اما هنوز عدهای دست به کار مالهکشی و توجیه کاری هستند. اگر احمدینژاد از تظاهرات قانونی جنبش سبز به اردوکشی خیابانی تعبیر کرده بود، همین اصلاحطلبهای حکومتی و دنبالهها چه بلوایی به راه میانداختند؟
سکولاریسم نو همچنین با انتقاد از سوابق وزرای کشور و دادگستری روحانی، مصطفی پورمحمدی را به عنوان وزیر دادگستری، علی جنتی را به عنوان وزیر ارشاد و رحمانی فضلی را به عنوان وزیر کشور معرفی کرد. این در حالی بود که رأی دهندگان به روحانی بر این باور بودند که او دکتر عارف را به عنوان معاون اولی، مسجد جامعی را وزیر ارشاد و حداقل کسانی چون یونسی و امثال او را به عنوان وزیر اطلاعات برمیگمارد. مگر همین اصلاحطلبان نبودند که عدهای را به پای صندوقهای رأی کشاندند و به نام جنبش سبز رأی جمع کردند، آیا قرار بود با رأی آنها پورمحمدی، جنتی و رحمانی فضلی و دیگران روی کار بیایند.طبرزدی این را هم نوشته که خیال آزادی دستاندرکاران فتنه 88 توهم بوده و نظام معتقد است آنها باید توبه کنند.
واکنش الهام درباره لغو برخی از مصوبات دولت دهم
روزنامه کیهان آورده است:سخنگوی دولت دهم با اشاره به احتمال تعطیل کردن دفتر رئیسجمهور سابق توسط روحانی گفت: احمدینژاد با این موضوع مشکلی ندارد چرا که او به جز دشمن با همه چیز کنار آمده است.غلامحسین الهام در حاشیه مراسم ختم پدر صادق محصولی و در جمع خبرنگاران درباره لغو مصوبات دولت دهم توسط دولت جدید اظهار داشت: اگر مصوبهای حق مکتسبهای برای کسی ایجاد کند آن حق را باید حفظ کرد و در صورت آسیب از این جهت میتواند شکایت کند.
سخنگوی سابق دولت با بیان اینکه احمدینژاد در حال مشغول انجام کارهای مربوط به دانشگاه است، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر آقای روحانی دفتر رئیسجمهور سابق را مانند سال 84 تعطیل کند، واکنش آقای احمدینژاد چه خواهد بود، گفت: آقای احمدینژاد مشکلی با این موضوع ندارد و به جز دشمن، با همه چیز کنار میآید.به گزارش فارس، وی در خصوص عدم حضور احمدینژاد در مراسم تحلیف و جلسه مجمع و اینکه آیا دلیل سیاسی دارد گفت: تحلیف تعریف قانونی ندارد و از این رو عدم حضور وی دلیل خاصی نداشت.
کشف یک گردش کار جالب اداری در دولت
روزنامه خراسان نوشت:بر اساس گزارش یک نهاد ناظر دولتی، استاندار یکی از استان های شمالی کشور در نامه ای به تعدادی از مسئولان ارشد اجرایی دولت دهم، درخواست بررسی معافیت تعدادی از واحدهای پرورش مرغ استان از پرداخت حق بیمه کارگران با توجه به مشکلات مالی را مطرح می کند که این موضوع مورد موافقت این مسئولان قرار می گیرد و پس از انجام گردش کارهای مختلف برای اجرای این درخواست، مشخص می شود مستندات قانونی ذکر شده در این نامه و موافقت دولتی ها، مربوط به بیمه کارگران ساختمانی است.
کاهش بی سر و صدای امتیاز ارتقای کارمندان
خراسان نوشت:بر اساس بخشنامه ای که در آخرین روزهای فعالیت یکی از مسئولان ارشد دولت سابق به وزارتخانه ها و سایر دستگاههای دولتی ارسال شده، تاکید شده است که با توجه به درخواست کارمندان دولتی، ضوابط نحوه ارتقاء آنها در رتبه های جدول حق شغل، مورد بازنگری قرار گرفته و امتیازات مربوط به ارتقاء مستخدمان دولتی به رتبه عالی کاهش یافته است و این موضوع، در اولین روزهای روی کار آمدن دولت یازدهم اجرایی شده است.
بادامچیان: مردم مشکل معیشتی ندارند
روزنامه تهران امروز نوشت:اسدلله بادامچیان قائممقام حزب موتلفه اسلامی درباره اینکه برخی شرایط را در روزهای آغاز به کار دولت، بحرانی و بد عنوان میکنند، گفته: کشور ما به قدری ثروت و دارایی دارد که هیچگاه با بحران مالی مواجه نخواهد شد. پشتوانه ارزی، دخایر نفتی و البته منابع تولیدی ایران به حدی است که هیچگاه به دیگران احتیاج پیدا نکنیم.بادامچیان گفته: حرف و حدیثهایی که درخصوص بحران شنیده میشود، هدفی غیر از سیاهنمایی را دنبال نمیکند.وی درباره وضعیت اقتصادی و معیشتی گفته: من پیش از این هم اعلام کرده بودم عدهای مردم را غرق در محدودیتهای مالی معرفی میکنند حال آنکه جامعه شرایط اقتصادی مناسبی دارد و من معتقدم مردم مشکل معیشتی ندارند. پس بهتر است آنهایی که سعی در تشویش اذهان عمومی دارند، اقدامات خود را متوقف کنند و بدانند که ضدتبلیغاتشان بیاثر خواهد ماند.
مشاور دولت روحانی نیستم
تهران امروز نوشت:محمد هاشمیرفسنجانی رئیس دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته: مشاور دولت یازدهم نیستم و همچنان رئیس دفتر آیتالله هاشمیرفسنجانی هستم.به گزارش تسنیم، رئیس دفتر هاشمیرفسنجانی گفته: اخباری که مبنی بر پذیرش سمت بهعنوان مشاور دولت مطرح شده، کذب است.وی درباره اینکه آیا دولت برای همکاری به شما پیشنهادی داده است یا نه؟ گفته وارد این مقولات نشویم. آنچه مسلم است من مشاور رئیسجمهور نیستم یا به عنوان مشاور انتخاب نشدهام.کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه تهران امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.
برداشت دولت گذشته ازحساب ریاست جمهوری
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:از نهاد ریاست جمهوری خبر میرسد مبلغ یکصد و شصت میلیارد ریال در آخرین روز دولت گذشته از حساب ریاست جمهوری برداشت شده است. مسئولین جدید نهاد در جریان پیگیری این اقدام به سرنخهائی رسیدهاند که ممکن است در روزهای آینده به اطلاع عموم برسد. ایجاد دفاتر برای مسئولین سابق و تأسیس دانشگاه توسط آنان از جمله مواردی هستند که در فهرست این پیگیریها قرار دارند.
چشم درمقابل چشم
جمهوری اسلامی نوشت:رهبر جبهه تروریستی النصرة از آغاز سلسله حملات علیه مناطق شیعهنشین سوریه خبر داد. سایت اینترنتی النشره نوشت: محمد جولانی، رهبر جبهه النصره در نواری صوتی که در "یوتیوب" منتشر کرده، مدعی شد: نظام سوریه با دهها موشک حاوی مواد شیمیایی غوطه شرقی را هدف قرار داد که موجب کشته شدن صدها کودک و زن شد. براساس این گزارش محمد جولانی خطاب به ساکنان غوطه شرقی گفت: ما انتقام فرزندانتان را میگیریم و من اعلام میکنم که جنگ "چشم در مقابل چشم" آغاز شده و در مقابل هر موشک شیمیایی که بر سر مردم شام فرود آید، به روستاهای شیعهنشین حمله میکنیم و بهای این حملات را یکی از روستاهای آنها پرداخت خواهد کرد. رهبر النصره افزود: "ما برای گرفتن انتقام کشته شدگان غوطه شام، 1000 موشک به سمت مناطق آنها شلیک میکنیم، چرا که خون اهل تسنن ارزان و بیارزش نیست." دولت سوریه ضمن تکذیب حمله شیمیایی اعلام کرده است این اقدام توسط خود تروریستهای ضد دولت انجام گرفته است.
تاریخ انتشار گزارش جدید آژانس درباره ایران
روزنامه آرمان نوشت:شنیده شد که منابع دیپلماتیک میگویند تازه ترین گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته ای ایران هفته اول شهریور ماه منتشر میشود. ایران هسته ای نوشت؛ بنابر گزارشهای دریافتی «ایران هسته ای» مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی گزارش جدید خود درباره اجرای پادمان در ایران را روز سه شنبه 5 شهریور 1392 (27 اوت 2013) منتشر خواهد کرد. برخی منابع حدس میزنند که این گزارش تغییراتی جدید در برنامه هسته ای ایران در چند حوزه مهم را گزارش کند.
انتشار اسناد ارتباط منافقین با صدام
آرمان آورده است:شنیده شد که اسناد ارتباط گروهک منافقین با سرویس اطلاعاتی عراق در دوران حکومت صدام حسین در قالب کتابی با عنوان «خوابگردها» رونمایی میشود. مهر نوشت؛ در آستانه 8 شهریور سالگرد انفجار دفتر نخست وزیری به دست منافقان و روز مبارزه با تروریسم، مرکز اسناد انقلاب اسلامی از تازهترین اثر خود با عنوان خوابگردها (ارتباط رهبران سازمان مجاهدین خلق ایران با نهادهای اطلاعاتی نظامی عراق) رونمایی میکند. این کتاب برگرفته از گنجینه گرانبهایی از اسناد شنیداری دیداری درباره ارتباط منافقین با «سرویس اطلاعاتی عراق» است و حوادث سالهای 1358 تا 1380 در این زمینه را که در برگیرنده 5 نشست سری رجوی با صدام و رؤسای رعبآورترین دستگاه اطلاعاتی وی است را به نمایش میگذارد.
پرورش گزینه شهرداری مشهد؟
آرمان نوشت:شنیده شد که این روزها و درحالی که گزینههای مطرح و گاه دور از دسترس برای شهرداری مشهد مطرح میشوند، از برخی اعضای قدیم و جدید شورای شهر خبر میرسد نام محمدپرورش به عنوان گزینه جدی شهرداری مطرح شده است. پارسینه نوشت؛محمدپرورش هم اکنون مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران و عضو شورای معاونان وزیر نیروست و به دلیل عملکرد چشمگیر در امور زیربنایی و ساختاری، اصلی ترین گزینه تصدی پست مدیرعاملی شرکت آب و فاضلاب کشور است. وی در کنار سالهای تجربه مدیریتی در شرکت آب و فاضلاب مشهد، سابقه مدیریت ارشد در شهرداری تهران و آتش نشانی تهران را نیز در کارنامه کاری خود دارد.
پرونده متهمان کهریزک در دیوان عالی
آرمان آورده است :شنیده شد که سرپرست دادگاه کیفری استان تهران از ارسال پرونده متهمان کهریزک به دیوان عالی کشور خبر داد. قاضی محسن افتخاری گفت: پس از ابلاغ حکم، برخی از متهمان و شکات پرونده به احکام صادره اعتراض داشتند و در مهلت قانونی به احکام صادر شده اعتراض کردند که در پی آن پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شد. شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران از هشتم اسفند 1391 رسیدگی به پرونده متهمان کهریزک را آغاز کرد و اول خرداد 92 یازدهمین و آخرین جلسه رسیدگی به این پرونده برگزار شد. دوشنبه 10 تیر 1392 سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری خود از صدور حکم متهمان این پرونده خبر داد و گفت احکام صادره قابل تجدید نظر خواهی است.
صفار هرندی به کابینه احمدینژاد تحمیل شد
آرمان نوشت:شنیده شد ؛وحید شاکری مدیرکل رسانهای نهاد ریاست جمهوری دولت دهم در گفت و گویی گفته است؛ «تحلیل من این است که آقای صفار انتخاب آقای احمدینژاد نبود و از جاهایی دیگر به ایشان تحمیل شده بود. آقای صفارهرندی کی با آقای احمدینژاد شباهت داشت. ایشان را از نزدیک میشناسم ولی صفار هرندی درک عمیقی از موضوعات فرهنگی نداشت و بیشتر یک آدم سیاسی بود.»
تمجید فائزه هاشمی از یک اقدام احمدینژاد
روزنامه آرمان آورده است:شنیده شد که فائزه هاشمی طی مصاحبهای از یک اقدام محمود احمدی نژاد تعریف و آن را تاثیرگذار و مثبت ارزیابی میکند. وی در بخشی از گفت وگوی خود به وزرای زن و نقش زنان در دولتهای نهم و دهم اشاره میکند و میگوید: احمدینژاد در حوزه زنان در ابعاد شکلی و ماهوی، تاثیرگذار بود. به هر شکل او تابوی انتصاب وزیر زن در کابینه اش را شکست و چندین معاون زن در کابینهاش منصوب کرد، همان کاری که تا به اینجای کار، آقای روحانی از تکرارش بازمانده. فائزه هاشمی در انتها تاکید میکند: من این اقدام احمدی نژاد را نمایشی نمیدانم. ولی اگر حتی نمایشی هم بوده، یک اتفاق مثبت بود. همینکه چند معاون زن و وزیر زن داشتیم، تصمیم خوبی است.
مشاور وزیر علوم استعفا کرد
آرمان نوشت:شنیده شد که به دنبال استعفای مدیرکل دفتر وزارتی و مشاور وزیر علوم، سرپرست این وزارتخانه عبدالحسین فریدون را به این سمت منصوب کرد. صراط نوشت؛ ملک فر - مدیر کل دفتر وزارتی و مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از سمت خود استعفا داد و جعفر توفیقی سرپرست این وزارتخانه با استعفای وی موافقت کرد. بر اساس حکم توفیقی عبدالحسین فریدون به این سمت منصوب شد. فریدون به مدت 10 سال رئیس دانشگاه سمنان بود و هم اکنون استاد تمام رشته مکانیک است.
سایت تدبیر و امید راه اندازی شد
روزنامه قدس به نقل از مشرق نوشت: در اولین روز از هفته دولت، شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید راه اندازی شد. این سایت با رویکرد انتشار اخبار دولت تدبیر و امید به عرصه رسانه های مجازی پا نهاده است.
به خروج از کمیسیون اصل 90 اصرار دارم
قدس از قول باشگاه خبرنگاران آورده است: حجتالاسلام حمید رسایی، نماینده تهران در پی اعلام انصرافش از عضویت در کمیسیون اصل 90 مجلس که در جریان رسیدگی به صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه یازدهم در صحن علنی مجلس مطرح شد گفت: همچنان برخواستهام که انصراف از عضویت در کمیسیون اصل 90 است، اصرار دارم.
تهدید به مرگ به دلیل خواندن نماز!
قدس نوشت: چند روز پیش یکی از مأموران امنیتی پارک گریفیت واقع در شهر دوبلین ایرلند دو بانوی مسلمان را که داخل پارک مشغول خواندن نماز بودند، تهدید به مرگ کرده و از آنان خواسته تا هر چه سریع تر خواندن نماز را متوقف کنند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد