
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
خیرالله خادمی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: در حال حاضر 13 هزار کیلومتر جاده چهار خطه یا شش خطه آزادراهی و بزرگراهی در کشور داریم که زیر بار عبور هستند، ضمن آنکه باید 12 هزار کیلومتر دیگر خط احداث شود.
وی اضافه کرد: همچنین هماکنون حدود 9 هزار و 400 کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در کشور در حال احداث است که برای تکمیل آنها حدود 10 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
معاون ساخت و توسعه راهها و بزرگراهها ادامه داد: فرهنگ حمل و نقل در ایران فعلاً بر اولویت مدل جادهای شکل گرفته است، طوری که بیش از 94 درصد مسافران و بیش از 90 درصد کالا از طریق حمل و نقل جادهای جابهجا میشود.
تکمیل کریدور شرق ـ غرب از مشهد تا جلفا
خادمی با اشاره به توسعه کریدورهای ترانزیتی بزرگراهی در کشور، افزود: کریدور ترانزیتی شرق به غرب از مشهد مقدس آغاز شده سپس به تهران متصل میشود، این مسیر کلاً چهار خطه است.
معاون ساخت و توسعه راهها و بزرگراهها گفت: همچنین در ادامه، محور تهران ـ تبریز ـ جلفا، مسیر تهران تا تبریز به طول 700 کیلومتر آزادراه است، ضمن آنکه تبریز به سمت جلفا به آزادراه تبدیل خواهد شد اما اولویت اتمام مسیر تا تبریز است که اجرا شود.
خادمی افزود: برای اجرای آزادراه تبریز ـ جلفا، سرمایهگذار تا مرند جذب شده است و مابقی مسیر به صورت چهار خطه (بزرگراه) اجرا میشود که در دو قطعه به طول 50 کیلومتر به اتمام خواهد رسید و بسته به منابع اعتباری، احتمالاً تا 3 سال آینده به اتمام برسد.
معاون ساخت و توسعه راهها و بزرگراهها با اشاره به محور کریدور غرب کشور (تهران ـ ساوه ـ همدان ـ سنندج) تصریح کرد: طول این محور حدود 640 کیلومتر بوده که 130 کیلومتر آن برای چهارخطه شدن باقی مانده است.
خادمی اضافه کرد: بین همدان و سنندج بخشی از پروژه باقی مانده است، همچنین بخش دیگری نیز بین همدان به تهران در قالب آزادراه به طول 30 کیلومتر باقی مانده که در حال اجرا است.
معاون ساخت و توسعه راهها و بزرگراهها گفت: تا شهریور امسال این محور تا همدان چهار خطه میشود ضمن آنکه تا پایان سال 93 کل محور تا سنندج، چهار خطه خواهد شد.
وی همچنین به کریدور ترانزیتی تهران ـ ساوه ـ همدان ـ کرمانشاه ـ اسلامآباد ـ قصر شیرین اشاره کرد و گفت: طول کل این محور 713 کیلومتر است که 86 کیلومتر آن باقی مانده که به صورت چهارخطه در حال احداث است و بقیه مسیر کلاً چهارخطه است.
خادمی با بیان اینکه این مسیر تا کرمانشاه چهار خطه است، تصریح کرد: 86 کیلومتر باقیمانده به دلیل کاهش ترافیک عبوری با سرعت کمتری در حال احداث است و ظرف سه سال آینده این مسیر تا مرز قصرشیرین به اتمام خواهد رسید.
تکمیل باند دوم محور میاندوآب - کرمانشاه
معاون ساخت و توسعه راهها و بزرگراهها با اشاره به عملیات اجرایی باند دوم محور میاندوآب - کرمانشاه، اضافه کرد: هدف از ساخت این مسیر 272 کیلومتری بهبود وضعیت حمل و نقل در شمال غرب کشور است.
خادمی با بیان اینکه این پروژه تا شهریور 92 حدود 35 درصد پیشرفت فیزیکی داشت، اظهار داشت: این مسیر به زودی به اتمام میرسد.
معاون ساخت و توسعه راهها و بزرگراهها کل اعتبار اجرای این پروژه را 1800 میلیارد ریال عنوان کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد