هوشنگ علی یاری در گفت و گو با ایسنا، افزود: بیشتر خرمای تولید شده استان در شهرستانهای گچساران و بهمئی است و سازمان جهاد کشاورزی در تلاش است تا تولید خرما را به دلیل فراهم بودن زمینه توسعه در این مناطق افزایش دهد.
وی اظهار کرد: سطح زیر کشت خرما در مناطق گرمسیری در این دو شهرستان 102 هکتار است که از این تعداد 57 هکتار از سطح زیر کشت خرما غیر بارور و 45 هکتار بارور است که پیش بینی میشود در سال جاری از هر هکتار این نخلستانها به طور میانگین 3900 کیلو گرم خرما برداشت شود.
معاون مدیر باغبانی جهاد کشاورزی کهگیویه وبویراحمد بیان کرد: کپکاپ، رَبی، دیری و پیارِم از جمله ارقام تولید شده خرما در این استان می باشد.
علی یاری با اشاره به اینکه خرما تولید شده در خود استان مصرف میشود، اضافه کرد: خرما تولید شده علاوه بر مصرف جهت تهیه شیره خرما نیز استفاده میشود.
وی در پایان با بیان این مطلب که مبارزه با زنبورها و کنهها جهت تولید خرمای مرغوب در اراضی زیر کشت خرما در مناطق گرمسیری کهگیلویه وبویراحمد مهمترین مشکل پیشروی تولید خرما در این استان است، از آمادگی این سازمان جهت پرداخت وام، تسهیلات و یارانه نهال به متقاضیان کاشت درختان خرما در مناطق گرمسیری خبر داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد