به گزارش فارس، مجید پاکساز افزود: در طرح تفصیلی جدید، تامین قطعی و احداث پارکینگ مورد نیاز برای همه ساختمانها و در همه پهنهها الزامی است.
وی عنوان کرد: بر این اساس صدور پروانه بر اساس طرح تفصیلی جدید و هرگونه گواهی نبود خلافی یا گواهی پایان ساختمان مربوط به آن نیز، منوط به تامین پارکینگ مورد نیاز در همان ساختمان یا در صورت احراز و تائید امکان نداشتن تامین پارکینگ در ساختمان مربوط، در پارکینگهایی در شعاع 250 متر از ساختمان ممکن است.
مدیرکل شهرسازی و طرحهای شهری شهرداری تهران تصریح کرد: در همه محورها و محدودههای دیگر مانند پیادهراهها، بزرگراهها، میدانها و تقاطعها نیز که امکان احداث یا بهرهبرداری از پارکینگ در واحدهای ساختمانی مربوط فراهم نباشد، شهرداری تهران موظف است متناسب با شرایط و رعایت حقوق مکتسبه و صرفه و صلاح شهرداری با سرمایهگذاری بخش خصوصی، بسترسازی لازم برای تامین پارکینگ مورد نیاز را انجام دهد.
وی یادآور شد: شهرداری تهران مکلف به احداث پارکینگ با مشارکت بخش خصوصی در پارکهای جدید است و در پارکهای کنونی نیز در صورت جلب مشارکت بخش خصوصی، با حفظ مالکیت عمومی و استفاده انحصاری برای پارکینگ باید نسبت به احداث پارکینگ مکانیزه اقدام کند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد