نشست خبری غلامعلی حدادعادل نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور خبرنگاران رسانههای داخلی و خارجی در محل خبرگزاری فارس برگزار شد.
حدادعادل با بیان اینکه انتخابات در هفته سوم و آخر خود به اوج خود رسیده و قطعاً نمایندگان رسانهها برای ایجاد شور و نشاط انتخاباتی تلاش میکنند، افزود: لازم میدانم علت حضور خود در انتخابات را بار دیگر اعلام کنم. با توجه به تجربه خود از روز اول انقلاب تا کنون که در عرصههای اجرایی، قانونگذاری و فضای سیاسی کشور داشتم به این جمعبندی رسیدم که برای عرضه تجربه خود، وارد انتخابات شوم.
وی در ادامه با اشاره به برنامه کاریاش برای اداره کشور که به گفته او در اندیشکده دولت اسلامی تهیه شده است، گفت: تصور خود بنده این است که با توجه به سابقهای که در کشور دارم و آشنایی که با مدیران کشور پیدا کردهام میتوانم دولتی تشکیل دهم که بسیاری از شخصیتهای انقلابی و کارآمد در آن دخیل باشند.
نامزد انتخابات آتی ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به شیوه تبلیغات خود گفت: سعی دارم به هر قیمتی و با هر حرفی برای جلب آراء اقدام نکنم و حرف و وعدهای که شدنی نیست را نگویم.
وی با بیان اینکه اعتقادی به هزینههای گزاف تبلیغاتی ندارد، افزود: از اینکه حتی یک ریال از هیچ کس و از هیچ بنگاه اقتصادی کمک نگرفتهام خوشحالم.
خبرنگاری از حداد عادل درباره راهکارهایش برای حل مشکلات اقتصادی پرسید که وی با تقسیم برنامههای اقتصادیاش به دو مقطع کوتاه مدت و بلند مدت خاطرنشان کرد: در مقطع کوتاه مدت تلاش خواهم کرد آرامش و ثبات اقتصادی را با تثبیت نرخ ارز به وجود بیاورم که این امر مستلزم این است که ما با یک تدبیر و برنامهریزی نرخ ارز را کنترل و مدیریت کنیم.
حدادعادل حرکت در مسیر سیاستهای کلی اصل 44 را از برنامههای بلندمدت خود دانست و بر مدیریت صادرات و واردات در کشور تاکید کرد.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار ترک درباره روابط تهران و آنکارا گفت: روابط ایران و ترکیه روابط خوبی است. علیرغم اختلاف نظر جدی که بین ایران و ترکیه درباره سوریه وجود دارد، روابط خوب اقتصادی بین دو کشور محفوظ است.
وی ابراز امیدواری کرد که در آینده با اتخاذ تدابیر مناسبتر در حوزه روابط دیپلماتیک ایران و ترکیه بتوانند ضمن رسیدن به نقاط مشترک درباره مسائل منطقهای از ظرفیتهای مهم اقتصادی نیز بیشتر بهره ببرند.
خبرنگاری از حداد عادل پرسید با توجه به شرایط پیش آمده در ائتلاف سهگانه، آیا احتمال دارد شما به نفع آقای جلیلی کنار بروید، که وی در پاسخ گفت: در شرایط فعلی بنده هیچ ضرورتی برای کنارهگیری به نفع هیچ کاندیدایی احساس نمیکنم.
نامزد انتخابات آتی ریاست جمهوری در پاسخ به سؤال دیگری درباره عملکرد مجلس هفتم در حوزه سیاست خارجی، خاطرنشان کرد: در مجلس هفتم اتحادیه مجالس آسیایی که ریاستش به عهده بنده بود، فعالیت خوبی داشت.
وی افزود: دبیرخانه اتحادیه مجالس آسیایی که در تهران بود توانست با یک فعالیت مناسب فعالیتهای بینالمللی خوبی داشته باشد
حدادعادل در پاسخ به این سؤال که «در مناظره سوم، احساس میشود جنابعالی و آقای جلیلی با یک هماهنگی از پیش طراحی شده وارد عرصه شدهاید، این موضوع را تائید میکنید؟»، گفت: این هماهنگی، شخصی نبود بلکه یک هماهنگی گفتمانی بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر اکبر نصرالهی، استاد ارتباطات و رسانه با اشاره به پدیده تازه این روزها، از وارونگی افکار عمومی میگوید
در گفتوگوی «جامجم» با حسن کاظمی قمی دیپلمات نزدیک به حاجقاسم بررسی شد