دکتر منصوره موحدین امروز چهارشنبه در حاشیه نوزدهمین کنگره تخصصی باروری و ناباروری در بیمارستان میلاد، از دستاورد جدید محققان کشورمان در حوزه درمان ناباروری خبر داد و گفت: پس از 10 سال تحقیق و بررسی و طی کردن مطالعات آزمایشگاهی توسط محققان کشورمان در شرکت دانش بنیان توانستیم کیتهای ذوب و فریز جنین را در داخل بسازیم و روانه بازار کنیم.
وی درباره مشخصات و کاربرد این کیتها اظهارداشت: در روشهای کمک باروری مانند «IVF» جنینهای مازادی که در محیطهای آزمایشگاهی تشکیل میشوند میتوانند فریز شده و در صورت موفق نبودن یک دوره درمانی یا فرزند بعدی با استفاده از کیتها فریز شده و سال ها نگهداری شوند.
به گفته این جنینشناس، همچنین محیط کشت که برای پرورش جنین در محیط آزمایشگاهی مورد نیاز است. پیش از این از طریق واردات تأمین میشد که این محصول نیز با یک پنجم قیمت مشابه خارجی در دسترس قرار گرفته است.
وی با تأکید بر اینکه در سال حماسه اقتصادی، سیاسی با وجود مشکلاتی که با تغییرات نرخ ارز برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی ایجاد شده باید به سمت تولید ملی پیش برویم، افزود: پیش از این نمونههای خارجی این محصول با قیمت بالای یک میلیون تومان وارد میشد که علاوه بر قیمت بالا شرایط حمل و ارسال آن نیز نامناسب بود چرا که عمدتاً به صورت مسافری وارد میشود.
استاد دانشگاه تربیت مدرس افزود: کیتهای ذوب جنین و محیطهای کشت باید در دمای پایین و مناسبی نگهداری شوند ولی ممکن است مدتها در شرایط نامناسب و حتی دمای 40 درجه در گمرک باقی بماند تا ترخیص شوند که معمولاً یا مدت انقضای آنها میگذرد یا اثربخشی لازم را از دست میدهند.(مهر)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد