محمدعلی اسدی با بیان اینکه ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی در مناطق حاشیه شهر از جمله وظایف این شرکت است، گفت: محرومیتزدایی مناطق حاشیه شهرها برنامه ریزی شده است.
وی با اشاره به اینکه در این مناطق ساخت و سازها غیرمجاز بوده و بدون رعایت اصول فنی و ایمنی احداث میشوند، افزود: اراضی این مناطق فاقد اسناد رسمی است.
مدیرعامل شرکت عمران و مسکنسازان استان همدان با بیان اینکه سکونتگاههای غیررسمی مهاجرین روستایی و محرومین مناطق شهری را در خود جای داده است، افزود: این مناطق خارج از برنامهریزی رسمی و قانونی توسعه شهری، بدون مجوز در درون یا خارج از محدوده قانونی شهرها به وجود آمده است.
اسدی با بیان اینکه ارائه خدمات در سکونتگاههای غیررسمی کمتر از سطح شهر است، اظهار داشت: در سفر مقام معظم رهبری در تیر ماه سال 83 به استان همدان ایشان برای محرومیتزدایی از این مناطق دستور فرمودند که دستگاههای ذیربط وارد شده و به توانمندسازی این مناطق بپردازند.
وی فقدان سند مالکیت رسمی و محرومیت از خدمات و زیرساختهای شهری را از شاخصههای سکونتگاههای غیررسمی برشمرد و افزود: شرایط موجود و حاکم بر اینگونه نواحی در بروز ناهنجاریهای اجتماعی- اقتصادی و فرهنگی بسیار مساعد بوده که بر این اساس بهسازی و توانمندسازی این مناطق در دستور کار قرار گرفته است.
شناسایی 597 هکتار سکونتگاه غیررسمی در پنج نقطه شهر همدان
اسدی با اعلام اینکه در این زمینه شرکت عمران و مسکنسازان نسبت به شناسایی سکونتگاههای غیررسمی در شهرهای همدان و ملایر اقدام کرد، افزود: در این راستا شرکت 597 هکتار سکونتگاه غیررسمی در پنج نقطه شهر همدان که شامل مناطق منوچهری، مزدقینه، حصار امام(ره)، شهرک ولیعصر(ع) و خضر شناسایی کرده و طرح آن در سال 85 به تصویب کمیسیون ماده پنج و بر اساس آن به تصویب ستاد ملی توانمندسازی سکونتگاههای غیررسمی رسید.
مدیرعامل شرکت عمران و مسکنسازان استان همدان با اشاره به پنج نقطه حاشیهای شهر همدان که از محلات هدف قرار گرفتهاند، افزود: پروژههای پیشنهادی در طرح توانمندسازی اسکان غیررسمی این مناطق در هفت گروه کالبدی، زیرساختی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، زیست محیطی، ظرفیتسازی، مسکن سرپناه ارائه شده است.
550 میلیارد ریال در سکونتگاههای غیررسمی همدان هزینه شد
وی یادآور شد: تاکنون حدود 550 میلیارد ریال اعتبارات در زمینه اجرای پروژههای مختلفی از جمله زیرساختی و کالبدی در این مناطق هزینه شده است.در این زمینه شرکت عمران و مسکنسازان در سالهای 88 تا 90 مبلغ 65 میلیارد ریال هزینه کرده که شامل مطالعه طرح، احداث پروژههای زیرساختی کالبدی و فرهنگی است.
اسدی یادآور شد: در سالهای 90 و 91 حدود 33 میلیارد ریال برای احداث پروژههای زیرساختی و چند پروژه فرهنگی شامل کانونهای فرهنگی و مذهبی، کتابخانهها و سه پروژه شهری شامل ساماندهی و پوشش رودخانههای حصار امام، حصار علیآباد و منوچهری توسط این شرکت هزینه شده است.350 پروژه شامل طرحهای زیرساختی و کالبدی در ستاد توانمندسازی استان همدان به تصویب رسیده است.
وی اظهار داشت: اعتبارات مناسبی برای سال 92 از سوی وزارت راه و شهرسازی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران برای ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی در نظر گرفته شده است.
اسدی تأکید کرد: محرومیتزدایی و ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی بدون همکاری شورایاران محلات و مسئولان و مردم امکانپذیر نیست.
مدیرعامل شرکت عمران و مسکنسازان استان همدان گفت: آموزش ساکنین محدودهها، مدیران و متولیان شهری میتواند بستر مناسبی را برای نوسازی و بهسازی هرچه سریعتر محدودههای سکونتگاههای غیر سمی و بافت های فرسوده شهری فراهم آورد.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد