دکتر مسعود مردانی، متخصص بیماریهای عفونی در گفت وگو با ایسنا گفت: هنوز هم بیشترین موارد HIV/AIDSدر کشور به دنبال استفاده از سرنگ مشترک در معتادان تزریقی مواد مخدر، به این بیماری مبتلا شدهاند.
مردانی تاکید کرد: آمارها حاکی از آن است که برنامههای کاهش آسیب در زندانها، در معتادان تزریقی مواد مخدر و در بیماران مبتلا به هپاتیت B، Cو HIVرو به بهتر شدن است.
وی به اقدامات انجام شده در جهت تدوین برنامه جامع استراتژیک کنترل HIV/AIDSدر کشور اشاره کرد و گفت: بخشی از این برنامه جامع در رابطه با بیماران HIV/AIDSدر زندانهاست که برنامهای بلند مدت است و با تصویب آن میتوان این مشکل را بیش از پیش حل کرد.
این متخصص عفونی افزود: بسیاری از مبتلایان به HIV/AIDSکه یا به دنبال استفاده از سرنگ مشترک یا به دنبال تماس جنسی به این بیماری مبتلا شدهاند، با اتمام دوره محکومیت و آزاد شدن از زندان، زمانی که به جامعه وارد میشوند، متاسفانه بیپناه میمانند و به نخستین فردی که ممکن است ضربه زده و وی را مبتلا کنند، همسرشان است. متاسفانه این افراد برنامههای آموزشی مداومی ندارند و از طرفی هم ممکن است خود برای شرکت در این برنامه های آموزشی تمایلی نداشته باشند. بر این اساس حمایت، برنامهریزی و آموزشهای ویژه آنها پس از آزادی از زندان بسیار حائز اهمیت است و لازم است این افراد پس از آزادی از زندان از نظر روحی، اجتماعی و اقتصادی تامین باشند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم
ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با بهرام کلهرنیا، دبیر هفدهمین جشنواره تجسمی فجر عنوان شد