به گزارش روز سه شنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه پلیس، سردار سعید منتظرالمهدی در نشست خبری پیش از ظهر امروز خود با اشاره به این که رسانه ها، اصلی ترین عنصر در بسط و تقویت امنیت عمومی و در مقابل گسترش احساس ناامنی هستند، گفت: بذرهای آرامش و امید و از سوی دیگر یأس و ناامیدی می تواند توسط قلم خبرنگاران که نگاهی درون نگر به جامعه دارند کاشته شود.
وی با بیان این که گذر از تمام سختی ها و تهدیدات در صورتی میسر می شود که همه مردم با یکدیگر همکاری داشته باشند، اظهارداشت: ما در حال حاضر در آخرین پیچ های صعب العبور تهدیدات هستیم و همواره می دانیم که وقتی سختی بر جامعه عارض شود این رسانه ها هستند که به کمک آمده و باعث جاری شدن امنیت و احساس آن در جامعه می شوند.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران افزود: یکی از وظایف معاونت اجتماعی ناجا افزایش احساس امنیت است، تلاش می کنیم که با تعامل با رسانه ها در مأموریت ها و امورات اجتماعی بهبود و تسریع ایجاد کنیم.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به انتخاب هوشمندانه مقام معظم رهبری امام خامنه ای (مدظله العالی) مبنی برنامگذاری امسال تحت عنوان «حماسه سیاسی و اقتصادی»، اذعان داشت: بروز حماسه ها تنها در بستر امنیت انجام می شود و نیروی انتظامی در ایجاد هرچه بیشتر این امنیت و احساس آن تلاش می کند.
سردار منتظرالمهدی افزود: تحقق این شعار با رصد فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای، رصد آنی اتفاقات جامعه و اشراف کامل اطلاعاتی صورت می گیرد.
معاون اجتماعی ناجا با اشاره به ماموریت تامین امنیت انتخابات از راه اندازی قرارگاه فجر در نیروی انتظامی با این هدف خبر داد.
وی در تشریح آمار میزان رضایتمندی مردم از عملکرد نیروی انتظامی در نوروز 92، گفت: پیمایش ناجا در این خصوص با جامعه آماری 14 هزار و 645 نفر با میانیگین سن 36 سال در تمامی مراکز استان ها صورت گرفت که طی آن استان تهران بیشترین و استان کهکیلویه و بویر احمد کمترین افراد پاسخگو را داشتند؛ در این آمار آمده است 25 درصد پاسخگویان به خدمات پلیس راه احتیاج پیدا کردند و 78.6 درصد از عملکرد آن راضی بودند.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: در این مدت 28 درصد از پاسخگویان از خدمات راهور درون شهری استفاده کردند که از این میزان 83.8 درصد از عملکرد این یگان ابراز رضایت داشتند.
وی اذعان داشت: 86 درصد از افراد به وضعیت برقراری امنیت جاده ها و 79.9 درصد از برقراری امنیت در اماکن و مراکز اقامتی و اسکان راضی بودند؛ همچنین روان سازی ترافیک شهرها با 67.7 درصد و در جاده ها با 75.2 درصد رضایت مردم را به خود اختصاص دادند.
سردار منتظرالمهدی برخورد متواضعانه پلیس را با 78 درصد و کمک و همیاری به مردم با 73.4 درصد را در شمار دیگر ارزیابی های انجام شده عنوان کرد.
برنامه های فرهنگی معاونت اجتماعی ناجا در سال 92
وی با اشاره به اینکه معاونت اجتماعی ناجا چشم بینا و دیده بان نیروی انتظامی است، افزود: نیروی انتظامی بدنبال نهادینه کردن پلیس اجتماعی، پاسخگو، مقتدر، دین مدار و در کل کاراکتری کاریزماتیک است.
سردار منتظرالمهدی در خصوص فعالیت های فرهنگی معاونت اجتماعی ناجا در سال 92، اظهارداشت: در حال حاضر سریال های موقت ماتادور، بدل، پالایش و سوداگر در دست تهیه هستند که هر کدام با فیلمنامه ای در راستای ماموریت های نیروی انتظامی ساخته می شوند.
وی افزود: برگزاری جشنواره رسانه ای نظم و امنیت ملی، هنر و امنیت با رویکرد پیشگیری از مواد مخدر، گسترش پلیس افتخاری و برگزاری نشست خبری برای خبرنگاران افتخاری و راه اندازی سایت آنلاین امین جامعه برای اعلام خودروهای کشف شده در کشور از جمله برنامه های امسال است.
سردار منتظرالمهدی در خصوص تقویت طرح امنیت اجتماعی از اوایل اردیبهشت ماه، گفت: مقابله با بدپوششی و بدحجابی از اولویت های مطالبات مردم از ناجا است.
این مقام ارشد انتظامی افزود: ما مخالف مبارزه با این امر هستیم چرا که فعالیت های ما باید در مسیر روش های ایجابی باشد تا افراد به امر فطری حجاب بازگشت کنند؛ حجاب مسئله ای اجتماعی و نه فردی و موهبتی الهی و نماد یک کشور اسلامی است.
وی به فعالیت های 26 دستگاه متولی در این امر اشاره کرد و گفت: 24 دستگاه باید به فعالیت های ایجابی بپردازند و تنها ناجا و قوه قضائیه بار سلبی این طرح را بر عهده دارد، این در حالی است که 80 درصد فعالیت های خود را بر امور ایجابی و آخرین اقدام را نیز بر فعالیت های سلبی گذاشته است.
سردار منتظرالمهدی مقابله با خرید و فروش مواد مخدر، مزاحمین نوامیس، آلودگی صوتی و معتادان خیابانی را از دیگر اولویت های مردم دانست.
معاون اجتماعی ناجا افزود: برخورد با سرقت های خرد که از دغدغه های مردم است نیز در دستور کار نیروی انتظامی قرار دارد؛ سه مولفه سرعت، سهولت و فرصت در دست سارقان وجود دارد که در این میان پلیس در دو مولفه فرصت و سهولت دخل و تصرف می کند.زمانی که قیمت طلا و سکه در تلاطم بود، همین امر طمع سارقان را بیشتر می کرد.
برگزاری نشست هم اندیشی سینماگران با فرمانده ناجا
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص نظر وی در مورد وضعیت سینمای حال حاضر کشور، اظهارداشت: سینماگران، اندیشمندانی متعهد و پایبند به اصول هستند ممکن است در میان این افراد هنجار ستیزانی نیز وجود داشته باشند اما نباید به این موارد دامن زد. خوشبختانه تعامل خوبی با سینماگران وجود دارد، همچنین بنا به درخواست سینماگران، آنان اواسط اردیبهشت ماه با فرمانده ناجا دیدار و نشستی خواهند داشت.
سردار منتظرالمهدی در مورد بیحجابی زنان بازیگر در خارج از کشور، اظهار داشت: بدحجابی بازیگران در خارج از کشور از طریق اینترپل پیگیری میشود.
رصد شبکه های اجتماعی به بهانه نزدیک شدن به انتخابات یازدهم
معاون اجتماعی ناجا در مورد مخالفت روز گذشته فرمانده ناجا مبنی بر برگزاری برنامه تجلیل از دست اندرکاران ستاد سفرهای نوروزی، اظهارداشت: مراسم تقدیر همه ساله در سطح کمتر و مقیاس کوچکتر اجرایی میشد و فرمانده نیروی انتظامی پیشنهاد داد که این مراسم همانند سالهای قبل در مقیاس کوچک برگزار و هزینه آن صرف فعالیت های جادهای شود.
وی در مورد قرارهای فیسبوکی در پارکها در آستانه انتخابات 92 نیز گفت: رصد شبکهها در حال انجام است و برخوردها در فضای مجازی و سایبری انجام میشود. پلیس پیشگیریهای لازم را انجام داده، اما با افزایش فهم و درک جوانان، امیدواریم چنین اتفاقات مشابهی نیفتد.
سردار منتظرالمهدی در پاسخ به این سوال که آیا فرمانده نیروی انتظامی گفتمانی با کاندیداهای ریاست جمهوری و یا شورای شهر خواهد داشت یا خیر؟ اذعان داشت: فعلا این مسئله در دستور کار نیست.
وی در خصوص تعامل قرارگاه فجر و ظفر در راستای تامین امنیت رویداد بزرگ کشور در سال 92 گفت: امیدواریم با راه اندازی قرارگاه فجر و همچنین وجود اشراف اطلاعاتی، رصد فضای مجازی و تجربیات ناجا و تاکید بر هنجارها در آستانه این رویداد بزرگ هیچ مشکل خاصی بوجود نیاید.
سردار منتظرالمهدی در مورد برنامههای معاونت اجتماعی در انتخابات اظهارداشت: این معاونت در انتخابات تلاش میکند که فضای جامعه امنیتی نشود، اما در جامعه امنیت برقرار باشد.
به گفته معاون اجتماعی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، کاندیداها برای برگزاری میتینگهای انتخاباتی خود باید از وزارت کشور مجوز گرفته و آن را به نیروی انتظامی ارائه دهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت
بنده درتاریخ 22 بهمن 92 ساعت 6عصر در تهران كمی پایین تراز فروشگاه هایپراستار لوازم ماشینم به سرقت رفته وما مسافر بودیم به سمت همدان تمامی لوازم شخصی اعم از ساك لباس وكیف دستی وخریدهای لباس وكیف وكفش وباند وامپیلی وساب وضبط والبوم عكس خانوادگی كه در یكی از ساك ها بود ویك سرویس اركوپال در ماشین بود به سرقت رفته به پلیس منطقه اطلاع دادیم ولی چون شهرستان هستیم نمیتونیم بیایم برای پیگیری شما بفرمایید ما باید چكار كنیم كه زودتر وسایلمون پیدا بشه.متشكرم.