محمدحسین صوفی(معاون صدای رسانه ملی)، حجتالاسلام علیرضا پناهیان، نادر طالبزاده(کارگردان)، حسن گروسی(مدیر شبکه قرآن و معارف سیما)، علی نصیریان(بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون)، ابوالقاسم طالبی(کارگردان)، کاظم چلیپا(نقاش و مدرس دانشگاه)، مسعود نجابتی(کارشناس گرافیک)، علی امینی (حافظ ده ساله کلام الله مجید)، احمدرضا محسنی(مدرس قرآن)، استاد موحد(خوشنویس پیشکسوت)، سیدجواد جعفری(دبیر جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع))، هادی آرزم (کارشناس موسیقی مذهبی)، حججاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی و محمدتقی رحمتی از جمله چهرههایی بودند که در این مراسم به عنوان خادم قرآن لوح تقدیر خود را دریافت کردند.
به گزارش جامجم، در ابتدای این مراسم پیام آیتالله مکارمشیرازی، از مراجع تقلید قرائت شد که ایشان در این پیام برگزاری جشنواره آیات را اقدامی مثبت ارزیابی کرده و برای برگزارکنندگان، شرکتکنندگان و برگزیدگان جشنواره آرزوی سلامتی کرده بود.
سیدمحمد حسینیt وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نخستین سخنران این مراسم بود که با اشاره به این که جشنواره بینالمللی قرآنی آیات در آغاز راه است، ابراز امیدواری کرد این جشنواره بتواند در آینده گامهای بلندتری را در راستای تبیین آیات الهی بردارد.
حسینی گفت: رسالت جشنواره بینالمللی قرآنی آیات تبیین ابعاد مختلف ویژگیهای قرآن کریم است. هر کسی در هر رشتهای که توانایی و دانش دارد مانند رشتههای ترجمه، نقاشی، تئاتر، فیلم و نویسندگی باید از معارف ناب قرآنی استفاده کند. وزیر ارشاد با طرح این پرسش که چگونه مولانا و حافظ با بهرهگیری از قرآن چنین اشعاری سرودند، گفت: انتظار داریم در عصر حاضر نیز چنین هنرمندانی داشته باشیم.
دیگر سخنران این مراسم، آیتالله حائری شیرازی، نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری بود که با اشاره به نقش قرآن در علوم مختلف گفت: تا وقتی که علوم انسانی قرآنی نشوند و از اسلام و قرآن بهره نگیرند، جامعه و دانشگاه ما قرآنی نمیشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد