به گزارش روزسه شنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، فاطمه قربان با بیان این مطلب گفت: سازمان ثبت احوال کشور آمار اسمی بازماندگان از تحصیل را به برخی از استانها اعلام کرده است، اما ثبت احوال اعلام کرده که آمار دقیق بازماندگان سال تحصیلی جدید اواخر دیماه مشخص می شود.
وی افزود: آموزش و پرورش دغدغه تعلیم همه دانش آموزان را حتی در دورافتاده ترین مناطق و استانها دارد و به همین دلیل اقدام به ساخت مدرسه در مناطق صعب العبور کشور نیز کرده است.
قربان با اشاره به آمار سال گذشته تصریح کرد: در سال گذشته 4/98 درصد دانش آموزان لازم التعلیم آموزش پذیر به شکل طبیعی در سامانه آموزش و پرورش ثبت نام کرده بودند. تعداد 6/1 درصدی که بازمانده از تحصیل بودند یا دانش آموزان استثنایی بودند که امکان آموزش پذیری به شکل طبیعی را ندارند و یا آنکه شناسنامه کودکان متولد نیمه دوم سال است که همواره در آمار بازماندههای از تحصیل اسامی آنها وجود دارد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش، درباره بیشترین آمار دانش آموزان بازمانده از تحصیل در استانهای مختلف گفت: پس از اعلام سازمان ثبت احوال می توان کمترین و بیشترین استان را در بحث بازمانده های از تحصیل مشخص کرد. اما در سال گذشته استان سیستان و بلوچستان تعداد هفت هزار و 505 دانش اموز بازمانده از تحصیل داشت که همگی آنها شناسایی و جذب مدرسه شدند.
وی درباره علت وجود آمارهای متناقض درباره تعداد بازماندگان از تحصیل گفت: ثبت نام و عدم ثبت نام اسامی افراد در سامانه ثبت نام آموزش و پرورش، فاصله زمانی سن افراد از زمان صدور شناسنامه تا زمان تحصیل فرد در مدرسه و باطل نشدن شناسنامه افراد فوت شده از جمله دلایل وجود آمارهای متناقض درباره بازماندگان از تحصیل است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد