
حمید مقیمی در گفتوگو با مهر افزود: متاسفانه از یک ماه قبل هجمهای بر علیه واردکنندگان محصولات بهداشتی و آرایشی در کشور شروع شده است که عواقب ناگواری به دنبال دارد.
وی با اشاره به قرار گرفتن لوازم بهداشتی و آرایشی در فهرست 77 قلم کالای ممنوعه وارداتی به کشور، گفت: تا امروز حتی یک دلار ارز مرجع بابت واردات این قبیل محصولات دریافت نکردهایم و بهترین منبع برای استناد ادعای بنده، بانک مرکزی است. مقیمی ادامه داد: دوستانی که ادعا میکنند برای واردات لوازم بهداشتی و آرایشی، ارز مرجع تخصیص یافته است، بروند و بررسی کنند. چنانچه ثابت شد این طور بوده است، ما حاضریم همه آنها را به صندوق دولت برگردانیم.
دبیر انجمن واردکنندگان فرآوردههای بهداشتی آرایشی ایران با عنوان این مطلب که در بهترین شرایط 30 درصد محصولات بهداشتی و آرایشی تولید داخل است، افزود: 70درصد نیاز بازار مصرفی کشور از محل واردات تامین میشود. این در صورتی است که با ممنوعیت واردات این فرآوردهها، کالای قاچاق این محصول در بازار ایران عرض اندام میکند. وی با اشاره به استفاده از لوازم بهداشتی و آرایشی به عنوان یک کالای ضروری برای سلامت مردم، گفت: متاسفانه واقعیت این است که تعریفی از کالای لوکس و ضروری ندارند در حالی که بیشتر محصولات بهداشتی و آرایشی، در سبد مصرفی مردم قرار دارد و باید آنها را تهیه کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد