نقل و انتقال دانشجو ، فقط با موافقت دانشگاه ها

بحث «کاهش تصدیگری دولت» در سیستم آموزش عالی ، ابعاد گسترده ای به خود گرفته تا جایی که نقل و انتقالات دانشجویان نیز به خود دانشگاه ها واگذار شده است.
کد خبر: ۴۹۹۱۴

معاون دانشجویی وزارت علوم در این باره به خبرنگار ما می گوید: در گذشته نقل و انتقال دانشجو از شهرستانی به شهرستان دیگر با موافقت دانشگاههای مبدا و مقصد انجام می شد و درخصوص انتقال دانشجو از شهرستان به تهران تنها با موافقت کمیسیون موارد خاص وزارت علوم ، این امر امکانپذیر می شد که با شرایط خاص از جمله تحصیل حدود یک سال در دانشگاه مبدا ، نقل و انتقال صورت می گرفت . ظریفیان ادامه می دهد: با توجه به بحث کاهش تصدیگری دولت ، بسیاری از امور مربوط به دانشگاه ها از جمله بحث نقل و انتقال نیز از سال گذشته به دانشگاه ها واگذار شد که بدین ترتیب بحث انتقال دانشجو از شهرستان به تهران نیز باید با توافق دانشگاه های مبدا و مقصد بررسی شود و از حوزه اختیارات کمیسیون موارد خاص ، خارج می شود . به گفته ظریفیان ، با توجه به این که در بسیاری از دانشگاه های بزرگ عموما پذیرش دانشجو ، 20 تا 30 درصد بیشتر از ظرفیت انجام می شود ، معمولا انتقال دانشجو به این دانشگاه ها، منتفی خواهد بود ، مگر آن که ، دانشجوی مورد نظر شرایط خاص انتقال را داشته باشد. وی می گوید: ابتلاء به بیماری صعب العلاج ، ازدواج دانشجوی دختر بعد از ورود به دانشگاه و همچنین داشتن حق کفالت قانونی برای دانشجوی پسر ، از جمله شرایطی است که امکان انتقال دانشجو به دانشگاه های بزرگ و حتی تهران را ممکن می کند.

انتقال پولی ، ممنوع !

معاون دانشجویی وزارت علوم ، در خصوص نقل و انتقالاتی که با رد و بدل شدن مبالغ هنگفت انجام می شود ، تاکید می کند: این گونه نقل و انتقالات که معمولا با توافق دانشجویان دانشگاه های مبدا و مقصد انجام می شود ، از نظر ما غیر قانونی است و از سوی وزارتخانه به رسمیت شناخته نمی شود. وی ادامه می دهد: حتی با تفویض همه مسوولیت ها و وظایف مرتبط با مساله نقل و انتقال به دانشگاه ها ، باز هم نقل و انتقالاتی که با رد و بدل شدن پول و به شکل خرید و فروش باشد ، از سوی ما غیر قانونی محسوب می شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها