خاطرات دکتر علی لاریجانی - قسمت 24

چهارشنبه 27 بهمن 1372 امروز آقای هاشمی رفسنجانی چند انتصاب در سطح معاونان خود داشتند.آقای مهندس هاشمی طبا به جای آقای دکتر غفوری فرد ، به ریاست سازمان تربیت بدنی ، آقای میرمحمدی به جای آقای رضوی ، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی و آقای مرعشی به جای آقای میرمحمدی [منصوب شدند].
کد خبر: ۴۹۴۷۲

آقای میرمحمدی قبلا رئیس دفتر رئیس جمهور بود و آقای مرعشی استاندار کرمان. این جابه جایی هم هرکدام شان نزولی دارد که بماند!.
امروز 5 نفر از همکاران را ملاقات کردم. یکی از آنها که خانم کارمندی بود ، از وضع اسف آور حقوق خود نالان بود ، همسرش راننده تاکسی بود و 300 هزار تومان وام می خواست.
اکثر افرادی که ملاقات می کنند ، از مشکل مسکن بسیار ناراحت هستند و از کمی حقوق.
باید در کنار ملاقات با مدیران و بازدید از بخشها ، حداقل هفته ای چند ساعت با کارکنان ملاقات کنم تا مسائل را از زبان آنها هم جویا شوم.
در خلال این ملاقات ها ، هم من به اطلاعات لازم می رسد و هم مواردی که قابل حل است ، کمک می شود.
ساعت 10 برای اصلاحات بخش خبر و برنامه های سیاسی ، شورای سیاستگذاری سیاسی را تشکیل دادم.
آقای احمد پورنجاتی [معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد] ، آقای فریدون وردی نژاد (مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی) ، آقای عبدالناصر همتی (معاون سیاسی) ، آقای احمد عزیزی (مشاور) و آقای دکتر جواد لاریجانی حضور داشتند.
برخی اشکالات مهم بخش خبر مطرح شد. بنا شد آقای همتی آیین نامه ای را براساس موارد طرح شده ، تهیه و ارائه کند.
امروز از معاونت سیاسی و بخش خبر بازدید داشتم. کارکنان این بخش عمدتا در ساختمان پخش مستقر هستند و خیلی در تنگنای جا قرار دارند.
اخیرا چند ساعتی رادیو خبر راه اندازی شده که یک اتاق دارد و سه نفر همه کار را انجام می دهند البته مدیر توانایی داشت.
مدیران خبر و سردبیران آقای فانیان ، آقای مولایی و... سایر مدیران حوزه سیاسی در کار خود خبره هستند.
آنان را افرادی متدین و آشنا با موضوع یافتم. برخی اشکالات که طرح می شد ، خودشان هم آنها را قبول داشتند.
باید کمکشان کنم تا سریع تر مسائل آنان حل شود. هرچند بخشهای خبر اندک بود (دو سه بخش خبر تلویزیون و دو سه بخش خبر رادیو) ولی با علاقه کار می کردند. ارزیابی من از این بخش این بود:
1- نیروهای توانمند و علاقه مند و متدین در آن زیاد است ولی مجال نوآوری به آنها داده نشده.
2- بین مدیران اصلی بخش خبر و معاونت سیاسی همرایی وجود ندارد و اختلافاتی با معاون سیاسی دارند.
3- پخش سیما مجال زیادی به گروههای سیاسی نمی دهد.
نتیجه ای که به دست من آمد، این بود:
1- درباره تغییر معاونت سیاسی باید تامل کنم.
2- از بدنه بخش سیاسی برای تحولات ، نظر کارشناسی بگیرم.
3- با گسترش کار ، مجال و فرصت بیشتر کاری برای این توان و استعداد ایجاد کنم.
عصر به جلسه هیات دولت رفتم. در حاشیه جلسه ، آقای کرباسچی [شهردار تهران] اول با اشاره به عبارت «مدیر فرزانه» که در حکم مقام رهبری به بنده بود متلکی نثار من کرد و ضمنا در خصوص همکاری برای ایجاد رادیو شهری که بتواند پیامهای مختلف ترافیکی را پخش کند ، پیشنهادهایی ارائه کرد.
پس از جلسه دولت به محل کارم رفتم. آقای احمد جلالی از دوستان قدیم آمده بود و درباره صدا و سیما پیشنهادهایی داشت ; نظیر بحث قرآنی که در اوایل انقلاب در سیما راه اندازی کرده بود ; همان «قرآن در صحنه» معروف.
خاطرم هست آن برنامه بیننده زیادی داشت و ویژه کلام پرمهر مرحوم طالقانی تاثیر زیادی می گذاشت.
جلالی ضمنا در بقیه بخشها نیز آمادگی همکاری داشت.
او به کار رسانه علاقه مند است و ذهن خوبی هم دارد. ضمنا می گفت من در این دو سه روز که با برخی از دوستان رادیو تماس دارم ، از آمدن شما خیلی استقبال کرده اند و در بدنه سازمان ایجاد امیدواری کرده است.
او می گفت داخل سازمان که می آمدم ، سوار اتومبیلی شدم که راننده آن درباره تغییرات سازمان می گفت : «شنیده ام رئیس جدید سازمان فرد قاطع و پرکاری است و خلاصه مثل قطبی است!» خیلی از نیروهای قدیمی سازمان همیشه از قطبی که در زمان رژیم گذشته رئیس سازمان بود ، صرفنظر از جهات سیاسی و فکری و وابستگی او به رژیم گذشته و صرفا از نظر کار اجرایی و حرفه ای به نیکی یاد می کنند.بویژه از جهات پرکاری و قدرت ی او در راه اندازی کارها مخصوصا امور فنی خشنود هستند.

خاطرات دکتر علی لاریجانی - قسمت 23
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها