مروری بر فناوری بلوتوث 4

گازهای محکم با دندان آبی!

بسیاری از افراد به قابلیت‌های بلوتوث اعتقادی ندارند. این فناوری که در ابتدا فوق‌العاده به ‌نظر می‌رسید، در نسخه‌های آغازین خود مشکلات زیادی در اتصال دستگاه‌ها با یکدیگر داشت.
کد خبر: ۴۶۳۸۸۰

بلوتوث4 آخرین نسخه این فناوری تمام این دیدگاه‌ها را تغییر خواهد داد. اغلب کاربران بلوتوث همواره از این‌که باید برای اتصال هر دستگاه به دستگاه دیگر کلمه عبور بدهند و بعد ناگهان ارتباط‌شان قطع شود یا نرم‌افزاری که ارتباط 2 دستگاه را برقرار می‌کند از کار بیفتد، ناراضی هستند.

بلوتوث4 که هم‌اکنون در دستگاه‌های Droid Razr و Droid Razr Maxx وجود دارد، تا پایان سال جاری میلادی در بیشتر تلفن‌های هوشمند قرار خواهد گرفت.

اما واقعا بلوتوث4 با بلوتوث‌های قبلی چه تفاوتی دارد؟ مایک فولی، مدیر اجرایی گروه پشتیبان بلوتوث (که متشکل از 15 هزار شرکت است) معتقد است این فناوری هوشمند بوده و مختص تلفن‌های هوشمند و دیگر دستگاه‌ها به‌ وجود آمده است.

فولی معتقد است در مقایسه با بلوتوث3، این دو فناوری تفاوت‌های بنیادین با یکدیگر دارند. هر چند میزان فاصله 2 دستگاه با یکدیگر تا 300 متر و سرعت آن نیز 26 مگابیت بر ثانیه است، اما تفاوت بنیادی در میزان مصرف انرژی است. با توجه به میزان استفاده کاربران از این فناوری، در مقایسه با فناوری بلوتوث3 بین 5 تا 10 برابر در مصرف باتری صرفه‌جویی می‌شود. فولی معتقد است ماوس و کیبوردهای بی‌سیم با فناوری بلوتوث4 می‌تواند با هر باتری بین 4 تا 7 سال کار کند.

تولیدکنندگان لوازم ورزشی بیشترین استقبال را از این فناوری خواهند داشت.

در حال حاضر آنها مشغول تولید گجت‌هایی هستند که برای رهگیری و ثبت فعالیت‌های کاربر از جمله تردمیل، دو، میزان ضربان و... به ‌کار می‌رود. این گجت‌ها می‌تواند اطلاعات کاربر را به تلفن همراه داده تا به ‌طور کامل آرشیو و ذخیره شود.

یکی دیگر از قابلیت‌های بلوتوث4، پشتیبانی از تراشه‌های NFC است. بلوتوث‌های نگارش 3 و 4 می‌توانست با تراشه‌های NFC در تلفن‌ها و لپ‌تاپ‌ها ارتباط برقرار کند. به این ترتیب، امکان ارسال تنظیمات مختلف از طریق تراشه‌های NFC به این دستگاه‌ها ممکن شده است.

محمدرضا قربانی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها