
وی افزود: لازم است با وقفه و استراحت و همچنین تغییر وضعیت در فعالیتهای طولانی و یکنواخت مانند نشستن، راه رفتن و حتی خوابیدن از تخریب و آسیب هرچه بیشتر مفاصل و دیسکهای بین مهرهای جلوگیری شود.
دبیر برد فیزیوتراپی وزارت بهداشت و آموزش پزشکی، انجام حرکات تکرار شونده، طولانی مدت و بدون وقفه را از موارد دیگر آسیب به سیستم اسکلتی ـ عضلانی بر شمرد و تصریح کرد: در حرکات ورزشی لازم است با انجام حرکات مشابه، از تکرار حرکت به صورت طولانی مدت روی یک عضو جدا خودداری شود، چرا که در صورت همسان بودن حرکات و تکرار آنها نیروی وارد بر مفاصل، عضلات و همچنین اعصاب به صورت فزایندهای افزایش یافته و آسیبهای جبرانناپذیری به اعضای یاد شده وارد میشود.
دکتر ابراهیمی گفت: همانطور که بیحرکتی به عنوان بیماری قرن شناخته میشود پرحرکتی غیراصولی نیز فرد را با مشکلات مشابه روبهرو کرده و منشأ ایجاد بسیاری از نارساییهای اسکلتی ـ عضلانی و تغییر شکلهای برگشتناپذیر و دردناک مفاصل خواهد بود.
ابراهیمی همچنین افزایش امید به زندگی، ارائه طرحهای پیشگیرانه در مورد مسائل مربوط به سیستم عصبی ـ عضلانی و استخوانی بدن، حرکت به سمت زندگی پویا و سرشار از تحرک و توجه ویژه به نقش دستان هنرمند فیزیوتراپیستها که از ارکان اصلی نظام سلامت جامعه به شمار میآیند را به عنوان مهمترین محورهای مورد بحث در بیست و یکمین کنگره فیزیوتراپی ایران بیان کرد که از 21 تا 23 اردیبهشت ماه در مجموعه فرهنگی- ورزشی تلاش برگزار میشود. در این کنگره سعی بر این است تا با تأکید بر نقش فیزیوتراپیستها به عنوان پیشقراولان بهداشت و پیشگیری به سمت جامعهای سالم و بدون درد حرکت کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم