در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
هرچند RFB در ابتدا بهعنوان یک پروتکل نسبتا ساده بهوجود آمد، به مرور زمان گسترش یافت و امکانات مختلفی به آن افزوده شد. گسترش RFB امکانات انتقال فایل و فشردهسازی بهروشهای پیچیده را امکانپذیر ساخت و امنیت سیستم را افزایش داد. برای حفظ سازگاری این سیستم با پیادهسازی مختلفی کلاینت و سرور VNC، کلاینتها و سرورها باید بتوانند با استفاده از RFB با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و اطلاعات را رد و بدل کنند. پروتکل RFB تضمین میکند که مناسبترین انتخابهای فشردهسازی و تامین امنیت را که هر دو سیستم کلاینت و سرور قادر به پشتیبانی از آن باشند را بهکار گیرد.
پیدایش RFB به سال 1998 باز میگردد. RFBدر ابتدا بهعنوان یک فناوری ساده برای نمایش از راه دور سیستمها بهوجود آمد. در حقیقت کاربرد اولیه آن ساده کردن فناوریهای موجود در آن زمان بود. بهزودی با توسعه VNC، پروتکل RFB یک کاربرد ثانویه و مهمتر پیدا کرد. VNC بهعنوان یک نرم افزار کد باز منتشر شد و RFB را بهعنوان پروتکل استاندارد بهکار گرفت.
یکی از امتیازات جالب توجه RFB این است که توسعهدهندگان کد میتوانند انواع مختلفی از روشهای رمزگذاری و سیستمهای امنیتی را به دلخواه خود به سیستم RFB موجود اضافه کنند. تنها تغییر لازم در این حالت، رزرو کردن شماره شناسایی منحصربهفرد است تا به این ترتیب، شمارههای شناسایی تداخل پیدا نکنند. تداخل شمارهها میتواند در طول فرایند معارفه3 ایجاد اشکال کند و منجر به قطع ارتباط شود. نسخه کنونی RFB به نام 3.8 RFB شناخته شده و در ماه ژوئن سال 2007 منتشر شده است.
اغلب سیستمهای دسترسی از راه دور که با آنها آشنایی داریم قادر به کار با برنامههای گرافیکی یا برنامههای دارای پنجره نیستند و تنها با فایلهای متنی و خط دستور سر و کار دارند. RFB بهسبب امکان ایجاد ارتباط با این گونه نرمافزارها از جایگاه ویژهای برخوردار است. با این حال RFB نیز خالی از اشکال نیست و نیازمند اعمال یک سری تغییرات است. مهمترین محدودیت کنونی RFB انتقال دادهها به حافظه موقت4 است.
البته در حال حاضر هیچ راهی برای انتقال دادههای متنی که بهفرمتی به غیر ازcharacter set 1Latin- نوشته شده باشند، وجود ندارد.
پینوشتها
Remote Framebuffer.1
Virtual Network Calculation.2
Handshaking.3
Clipboard.4
پارساستودهنیا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانههای داخلی و معاند را بررسی کردهایم
ابراهیم تهامی، مهاجم سابق تیمملی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محمود پاکنیت بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون
در گفتوگو با تهیهکننده مستند معروف شبکه سه اولویتهای موضوعی فصل جدید بررسی شد