سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش مهر، تصور کنید که در خیابان راه می روید و کودکی را می بینید. سپس به زاویه دیگری نگاه می کنید و باز هم همان کودک را در جهت مخالف مشاهده می کنید. حال تصور کنید که در خیابانی راه می روید که تمام افرادی که در آن تردد می کنند یک کپی نیز دارند که در جهت مخالف نفر اول حرکت می کند.
این مورد که شبیه به فیلمهای علمی تخیلی است در دهکده ای به نام "کودینجی" واقع در منطقه "کرالا" در هند می تواند واقعا رخ دهد.
در این دهکده عجیب تقریبا تمام زنان از حدود 40 سال قبل بچه های دوقلو به دنیا می آورند. در این دهکده که جمعیت آن دو هزار نفر است 250 دوقلوی همسان زندگی می کنند. در سال 2008 از 300 خانواده ساکن این دهکده که یک بچه داشتند 15 زوج دوقلو متولد شد که این میزان 6 برابر بیشتر از متوسط ملی است.
هند یکی از کشورهایی است که کمترین رقم تولدهای دوقلو را در دنیا ثبت کرده است و تنها این دهکده کوچک در قله این طبقه بندی قرار دارد و به همین علت از سالها قبل موضوع بحت دانشمندان بوده است.
تاکنون تنها یکی از این دانشمندان موفق شده است تحقیقات کاملی در این خصوص انجام دهد. این محقق که "کریشنان ازریبیجو" نام دارد پزشک یک بیمارستان محلی در این منطقه است.
به گفته این پزشک محلی، تعداد دوقلوهای این دهکده به روشی تصاعدی سال به سال افزایش می یابد به طوری که در پنج سال گذشته در حدود 60 زوج دوقلو متولد شده اند و تا امروز 250 زوج دوقلو در این دهکده وجود دارند.
بعضی از عواقب ناشی از وجود تعداد زیاد دوقلوها برای مثال در مدرسه می تواند مشکلاتی ایجاد کند. به طوری که معلمان مدارس این دهکده به دشواری می توانند بچه های حاضر در کلاس را از هم تشخیص دهند.
یکی از نوجوانان دوقلوی این دهکده که 16 سال دارد در این خصوص گفت: "برای اینکه معلم بتواند مرا از برادرم تشخیص دهد وقتی شانه می زنم از طرف راست فرق باز می کنم و برادرم از طرف چپ. من حتی یک مهر روی گردنم زده ام که کمی با برادرم تفاوت داشته باشم."
این پزشک محلی که به مدت 9 سال است که روی این پدیده تحقیق می کند، اظهار داشت: "علت این مسئله می تواند در آب و یا در خاک پنهان شده باشد. به اعتقاد ما این مسئله به نوع رژیم غذایی وابسته نیست چرا که غذای این مردم هیچ ویژگی منحصربه فردی ندارد اما در آبی که می نوشند فلزهای سنگینی وجود دارد که به دلیل آلودگی آن است. همچنین به اعتقاد من این مسئله ریشه ژنتیکی ندارد و تنها وابسته به شرایط محیطی است."
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانههای داخلی و معاند را بررسی کردهایم
ابراهیم تهامی، مهاجم سابق تیمملی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محمود پاکنیت بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون
در گفتوگو با تهیهکننده مستند معروف شبکه سه اولویتهای موضوعی فصل جدید بررسی شد