
وی افزود: این سامانه طی یک مکانیسم ابداعی با توان خروجی 100 وات و 220 ولت و با قابلیت ذخیره انرژی الکتریکی، انرژی جنبشی موجود در آب مصرفی را توسط یک میکروتوربین و مینیژنراتور به انرژی مکانیکی و در نهایت به انرژی الکتریکی تبدیل میکند.
مشایخی با اشاره به این که این سامانه در صورت نصب در یک مجتمع قادر است بخشی از برق مصرفی و اضطراری آن مجتمع را تامین کند، اظهار کرد: همچنین اگر این دستگاه با توان خروجی بیشتر در مسیر فشارشکن یا شاهلوله معابر قرار گیرد، میتواند روشنایی همان معابر را هنگام شب تامین کند.
وی گفت: چنانچه این سامانه در هر منزلی به طور جداگانه نصب شود، با احتساب 14 میلیون خانوار ایرانی و در صورتی که یک لامپ 100 وات یا 5 لامپ کممصرف در هنگام اوج مصرف در هر منزل توسط این دستگاه روشن شود، میتواند برابر یک نیروگاه 1400 مگاواتی در هنگام پیک به شبکه سراسری کمک کند.
مشایخی قیمت تمام شده این دستگاه را 6 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: در صورت تولید انبوه، قیمت تمام شده به 600 هزار ریال کاهش خواهد یافت.
وی خاطرنشان کرد: این سامانه در جشنواره بینالمللی اختراعات و اکتشافات مالزی که قرار است اردیبهشت سال جاری در مالزی برگزار شود، شرکت داده خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: