اعتراف بزرگترین پالایشگاه اسرائیل به خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری ناشی از حمله ایران

شرکت «بازان» در گزارش اعلام کرد که خسارت ناشی از حمله موشکی ایران به تأسیسات پالایشگاه ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون دلار تخمین زده می‌شود. بازان پالایشگاه اصلی رژیم صهیونیستی است.
شرکت «بازان» در گزارش اعلام کرد که خسارت ناشی از حمله موشکی ایران به تأسیسات پالایشگاه ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون دلار تخمین زده می‌شود. بازان پالایشگاه اصلی رژیم صهیونیستی است.
کد خبر: ۱۵۱۰۵۳۶

به گزارش روز چهارشنبه خبرگزاری ایرنا به نقل از شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، گروه شرکت «بازان» امروز (چهارشنبه) به بورس تل‌آویو گزارش داد که خسارت هنگفت وارده به تأسیسات بازان در پی حمله موشکی ایران به تأسیسات حیفا، ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون دلار تخمین زده می‌شود.

بر اساس این گزارش، مدیریت این گروه اعلام کرد که امروز مبلغ ۱۶۰ میلیون شکل (حدود ۴۸ میلیون دلار) به عنوان پیش‌پرداخت برای تعمیر بخشی از تأسیسات از صندوق جبران خسارت دریافت کرده است.

در نامه ای که شرکت بازان به بورس ارائه داده، آمده است: این مبلغ، پیش‌پرداخت خسارت وارده است و شرکت برای دریافت باقیمانده خسارت، به موازات پیشرفت در بازسازی تأسیسات از صندوق جبران خسارت کمک دریافت خواهد کرد.

با وجود سانسور شدید رسانه‌ای در فلسطین اشغالی، رسانه‌های اسرائیلی اذعان کردند که در تاریخ ۱۶ ژوئن (۲۶ خرداد) در جریان پاسخ موشکی ایران به حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی، نیروگاه بازان در حیفا به شدت آسیب دید و در نتیجه خسارات شدید وارده، سه کارمند به هلاکت رسیدند و اختلالات جدی در عملیات این پالایشگاه رخ داد.

متعاقب این خسارت سنگین، شرکت بازان تمام تأسیسات پالایشگاه خود را به طور کامل تعطیل کرد و پس از دو هفته تنها به فعالیت جزئی در راستای فرآیند بازسازی تدریجی آغاز کرده است.

بازان بزرگترین پالایشگاه و مهم‌ترین زیرساخت‌ در سرزمین‌های اشغالی محسوب می‌شود که در حیفا قرار دارد. این پالایشگاه پیش از حملات موشکی ایران و تعطیلی، روزانه ۲۰۰ هزار بشکه نفت یعنی دو سوم سوخت مصرفی سرزمین‌های اشغالی را تولید می‌کرد. پیش از پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی، بخش قابل توجهی از تولیدات این پالایشگاه به اروپا صادر می‌شد.

با توجه به وابستگی رژیم صهیونیستی به این پالایشگاه برای تأمین سوخت، حمله ایران به این تأسیسات در بلند مدت می‌تواند اقتصاد اسرائیل را با مشکلات جدی از جمله افزایش قیمت سوخت، کمبود انرژی و مشکلات در حمل‌ونقل و صنایع مواجه کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها