بر اساس این مطالعه، زنانی که در میانسالی قهوه مینوشند شانس بیشتری برای سالمندی سالمتر دارند. تجزیه و تحلیل دانشمندان که در نشست سالانه انجمن تغذیه ارائه شد، نشان داد که در بیش از ۳۰ سال پیگیری، زنانی که روزانه حدود سه فنجان کوچک قهوه کافئیندار مینوشیدند، بیشتر از نظر جسمی فعال و عاری از مشکلات سلامتی مزمن یا مشکلات شناختی در اواخر زندگی هستند. سارا مهدوی، یکی از نویسندگان این مطالعه و استادیار علوم تغذیه در دانشگاه تورنتو، در بیانیهای گفت: «این نتایج، گرچه مقدماتی است اما نشان میدهد عادات کوچک و مداوم میتواند سلامت بلندمدت را شکل دهد.»
مطالعات دیگری نیز طیف وسیعی از مزایا را، از کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع۲ گرفته تا مرگ بر اثر سرطان روده برای مصرفکنندگان قهوه شناسایی کردهاند.
به گفته برتیل فردولم که در موسسه کارولینسکای سوئد درباره چگونگی تأثیر کافئین بر بدن تحقیق کرده، این بهآن معناست که یافتههای جدید با این «اتفاقنظر قدیمی» درباره فواید قهوه برای سلامتی مطابقت دارد. قهوه سرشار از ترکیباتی است که خواص ضد التهابی دارند، مانند اسید کلروژنیک که در کلمپیچ و سیب نیز یافت میشود. طبق گزارش صندوق جهانی تحقیقات سرطان، این ترکیبات ممکن است متابولیسم و نحوه تنظیم سطح انسولین بدن ما را بهبود بخشند؛ اما همه نوشیدنیهای کافئیندار فواید یکسانی ندارند و پر کردن فنجان قهوه با شکر و شیر ممکن است مزایای آن را از بین ببرد.