به گزارش
جام جم آنلاین، سید علی موسوی با بیان اینکه رشتخوار دارای ۱۳ اثر ثبتشده و خرد اقلیمهای متنوع با اختلاف دمای بالا است، افزود: این تنوع آب و هوایی و وجود بیابان، فرصت برگزاری تورهای «سافاری و کویرنوردی» در این منطقه را فراهم کرده است.
وی با اشاره به حضور فعال رشتخوار در هجدهمین نمایشگاه ظرفیتهای گردشگری و صنایع دستی ایراندر مشهد طی روزهای ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشت ماه اظهار کرد: در حال حاضر هشت بومگردی در این شهرستان فعال است که از حمایتهای دولتی برخوردار شدهاند، در تلاش هستیم تا با همکاری شهرستانهای اطراف، مسیر گردشگری یکپارچهای را در این شهرستان تعریف و در اختیار گردشگران قرار دهیم.
سرپرست فرمانداری رشتخوار از رایزنی با هتلداران مشهد برای معرفی این مسیر گردشگری خبر داد و افزود: ایجاد مسیر گردشگری با نقطه گذاری آثار تاریخی، سابقه و پیشینه هر منطقه به رونق بومگردیها کمک خواهد کرد، مجموعههای تاریخی خوبی در سنگان، مهدیآباد و اکبرآباد وجود دارد که نیازمند معرفی بهتر هستند.
وی با اشاره به برگزاری رویداد نوروزگاه در سنگان، تلاش برای تبدیل آن به یک بسته گردشگری جذاب را از اولویتهای شهرستان برشمرد و بیان کرد: در حوزه میراث ناملموس، شخصیت ملی «محمدحسین نامراد» را داریم که تاریخ و نمایش آن اجرا شده و نیازمند روایت و معرفی بیشتر است.
موسوی با تاکید بر اهمیت پیشینهها و روایتها برای گردشگران، از احیای کاروانسرای قدیمی حاشیه جاده بخش «جنگل» به عنوان یک فرصت سرمایهگذاری در حوزه گردشگری یاد کرد و افزود: رشتخوار در زمینه پرورش گیاهان دارویی نیز ظرفیت جذب گردشگر را دارد.
وی با اشاره به تردد بالای خودروها در جادههای رشتخوار از پیگیری احداث باند دوم جاده سنگان به تربت حیدریه و بهرهبرداری از معادن مس به عنوان عوامل توسعه شهرستان یاد کرد.
سرپرست فرماندار رشتخوار با بیان اینکه رشتخوار دارای ۳۷ اثر تاریخی و طبیعی از جمله مسجد جامع شهر تاریخی رشتخوار، محوطه شهر تاریخی «جیزد» و مزار و مسجد شاه سنجان است، افزود: در تعطیلات نوروز امسال حدود ۲۳۶ نفر در اقامتگاههای بومگردی رشتخوار اقامت داشتند.
وی با اشاره به وجود ۲ شرکت فولادی در منطقه رشتخوار اشاره کرد و گفت: پشتوانه این شرکتهای فولادی معادن سنگان خواف هستند که حمایت صنایع معدنی آن منطقه از توسعه زیرساختهای گردشگری این شهرستان ضروری است.