پارک علم و فناوری فارس؛

پرواز فناوران و دانش‌بنیان‌های فارس در گرو زمین

پارک علم و فناوری فارس، زیست بومی با قابلیت‌های گسترده است که می‌تواند میدان فعالیت ارزشمندی برای نوآوران، فناوران و دانش‌بنیان‌ها فارسی باشد، اما محدودیت فیزیکی، سبب شده  بسیاری از ظرفیت‌های قانونی و حمایتی موجود، برای این استان، بالقوه باقی بماند.
پارک علم و فناوری فارس، زیست بومی با قابلیت‌های گسترده است که می‌تواند میدان فعالیت ارزشمندی برای نوآوران، فناوران و دانش‌بنیان‌ها فارسی باشد، اما محدودیت فیزیکی، سبب شده بسیاری از ظرفیت‌های قانونی و حمایتی موجود، برای این استان، بالقوه باقی بماند.
کد خبر: ۱۴۹۹۷۶۰

 به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا،حمایت‌ها و مزیت‌های قانونی تعریف شده برای تسهیل فعالیت تیم‌های فناور و دانش بنیان‌های مستقر در پارک سبب استقبال این تیم‌های نخبه از حضور در این مجموعه است.

به گفته رئیس پارک علم و فناوری فارس در زمان حاضر حدود ۴۰۰ واحد دانش‌بنیان و فناور با حدود پنج هزار تحصیل کرده دانشگاهی در مجموعه پارک علم و فناوری فارس مستقر هستند حدود ۳۰۰ نفر از آن‌ها در مقطع دکتری فارغ‌التحصیل شده و مسیر تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرینی را انتخاب کرده‌اند.

امیررضا ذوالقدرگفت: گردش مالی شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری فارس نزدیک به ۱۸۰ هزار میلیارد ریال است که چهار دهم آن، درآمد این شرکت‌ها به شمار می‌رود.

به اعتقاد او اکوسیستم پویایی فراهم شده که اگر دانشجویان از آن بازدید کنند و چرخی در واحد‌های مستقر بزنند، دست خالی باز نخواهند گشت و حتما اشتغالی برای خود پیدا می‌کنند.

نگاهی به فضای پارک علم و فناوری فارس؛ هست‌ها تا باید‌ها

به گفته رئیس پارک علم و فناوری فارس، در زمان حاضر سند ۱۶ هکتاری این پارک صادر شده که اکنون چهار هکتار آن در تصرف این مجموعه است.

بر این اساس طرح جامع فضای ۱۶ هکتاری پارک علم و فناوری فارس در شورای برنامه‌ریزی استان تصویب شده است و توسعه آن در همین مسیر دنبال می‌شود.

اما این کافی نیست و کمبود فضا، از سویی دغدغه مشترک واحد‌های فناور و دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری فارس شده و از سوی دیگر مانع جذب شمار بیشتری از شرکت‌های متقاضی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها