راهبرد وفاق در اردبیل؛

توسعه عمرانی و رفاه مردم

جلب رضایت مردم و گره‌گشایی از معضلات اقتصادی استان اردبیل مستلزم جذب سرمایه، توسعه زیرساخت‌های عمرانی و اقتصادی و ارتقای شاخص‌های اقتصادی و تحقق آن در گرو هم‌افزایی و همدلی بین نخبگان و مسئولان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی است.
جلب رضایت مردم و گره‌گشایی از معضلات اقتصادی استان اردبیل مستلزم جذب سرمایه، توسعه زیرساخت‌های عمرانی و اقتصادی و ارتقای شاخص‌های اقتصادی و تحقق آن در گرو هم‌افزایی و همدلی بین نخبگان و مسئولان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی است.
کد خبر: ۱۴۹۱۳۱۸

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، استان مرزی اردبیل از نظر شاخص‌های اقتصادی جزو استان‌های محروم کشور است و همین امر باعث شده مسئولان استان چالش‌های زیادی برای خارج کردن این استان از قعر جدول شاخص‌های اقتصادی داشته باشند.

این اجماع امروز بین کارشناسان وجود دارد که ارتقای شاخص‌های اقتصادی مستلزم توسعه سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های عمرانی و اقتصادی است و نگاهی به اظهارات و برنامه‌های مسئولان دولت محلی نشان می‌دهد که رویکرد و راهبرد دولت چهاردهم در استان اردبیل همین امر است.

مسعود امامی یگانه در دو ماه تصدی مسئولیت استانداری اردبیل و در پنج سفر شهرستانی تاکنون، همواره بر به فعلیت رساندن ظرفیت‌های نهفته و به چرخش در آوردن چرخ فعالیت‌های اقتصادی مناطق مختلف استان تاکیده کرده است تا مسیر حرکت به رونق و آبادانی از این رهگذار، کوتاه‌تر شود.

وی با وقوف کامل به ظرفیت‌های گردشگری، کشاورزی و اقتصادی، بر بسترسازی برای استقبال کامل از صاحبان کار و سرمایه تاکید می‌کند تا با تسهیل فرایند سرمایه‌گذاری، موانع موجود از پیش روی کارآفرینان برداشته شود.

اقتصاد استان اردبیل با تولید سالانه بیش از چهار میلیون تن انواع محصولات کشاورزی نقش مهمی در امنیت غذایی کشور دارد.

در عین حال ظرفیت‌های بسیار خوبی برای ارتقای این نقش و جایگاه در استان وجود دارد که البته محقق شدن آن نیازمند سرمایه‌گذاری در شبکه‌هایی مانند پایاب خدا آفرین است.

در این راستا استاندار اردبیل بخش کشاورزی را از حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در اقتصاد استان اردبیل می‌داند و بر این باور است که صنایع تبدیلی و فرآوری این بخش در کنار صنعت باید توسعه یابد.

یکی از الزامات توسعه هر استانی وجود انرژی است. این در حالی است که استان اردبیل در انتهای خط انتقال گاز کشوری قرار گرفته است و به ویژه در زمان‌های پیک مصرف این استان با چالش افت فشار گاز مواجه است، در راستای جلوگیری از بروز هرگونه چالش خط دوم انتقال گاز اردبیل در سال‌های اخیر در دستور کار قرار گرفته است.

از سوی دیگر وقوع ناترازی در ماه‌های اخیر مسئولان کشور و صاحبان صنایع را به فکر تدبیر و چاره‌اندیشی در این زمینه انداخته است.

استفاده از ظرفیت‌های انرژی‌های نو از جمله راهکار‌هایی است که در این مدت مدنظر مسئولان و متولیان امر قرار گرفته است، استاندار اردبیل هم با تاکید بر برنامه‌ریزی برای حل و فصل مشکلات ناترازی انرژی از برنامه‌ریزی برای اجرای نیروگاه‌های برق خورشیدی خبر داده و بر تسریع تهیه زمین و هماهنگی امور تاکید کرده است.

تحول در نظام اطلاع‌رسانی خدمات دولت

تحقق هر هدفی در سطح کلان مستلزم همراهی مردم و افکار عمومی است، بدیهی است تا زمانی که ارتباط موثر بین دستگاه‌های اجرایی و افکار عمومی نباشد، همراهی مورد نیاز برای اجرای برنامه‌های دولت محلی شکل نخواهد گرفت. از این جهت در کنار عملکرد‌ها و اقدامات دستگاه‌های اداری و اجرایی، نمی‌توان از نقش اطلاع‌رسانی دقیق و صحیح برای تنویر افکار عمومی غفلت کرد و از این‌رو استانداری اردبیل در دوره اخیر با تشکیل و فعال کردن شورای اطلاع‌رسانی، چهار تن از اهالی پیشکسوت رسانه را به عنوان اعضای حقیقی در ترکیب این شورا قرار داد تا با اطلاع‌رسانی صادقانه از روند‌های موجود استان و کشور و تبیین خدمات دولت، همراهی افکار عمومی را جلب نماید.

رضا کریمی، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اردبیل در نخستین جلسه شورای اطلاع‌رسانی دولت در استان اردبیل با بیان اینکه با ارائه راهکار‌های عملیاتی و اطلاع‌رسانی هنرمندانه می‌توان دستاورد‌های دولت و نظام جمهوری اسلامی ایران را به نحو احسن رسانه‌ای کرد، گفت: دستگاه‌های حاضر در ترکیب شورای اطلاع‌رسانی دولت، حاکمیت و نظام را تقویت می‌کنند و اطلاع‌رسانی دستاورد‌های دولت در واقع تبیین عملکرد نظام و حاکمیت است.

کریمی تبیین صحیح گفتمان دولت چهاردهم از سوی دستگاه‌های اجرایی و رسانه‌ها را جزو برنامه‌های شورای اطلاع‌رسانی استان دانسته و تاکید کرده است که مدیران دستگاه‌های اجرایی با باور به گفتمان دولت و رسالت رسانه‌ها، فعالان فضای مجازی را در اطلاع‌رسانی کمک کند.

صداقت با مردم، سرلوحه کار مدیران باشد

دولت دکتر پزشکیان، دولت وفاق و همدلی و کلیدواژه آن کسب رضایت مردم است و همت مدیران و فرمانداران برای حل مسائل مردم بدون معطلی در اولویت امور است.

در این راستا استاندار اردبیل بر کارآمدی و توانمندی مدیران و رجال دولتی در استان، بسیار دقت دارد و این حساسیت و دقت نظر در انتخاب‌ها و انتصاب‌های او آشکار است.

امامی یگانه مسئولیت‌ها را فرصتی برای ارائه خدمت به مردم تعریف می‌کند که با این باور باید از هر لحظه آن برای رفع مشکل و دغدغه‌های مردم استفاده شود.

وی در آیین تکریم و معارفه سرپرستان فرمانداران و مدیران دوایر و ادارات کل استان تصریح می‌کند که مردم باید دستگاه‌های دولتی را پناهگاهی برای خود بدانند و مدیران نباید کار امروز مردم را به فردا موکول کنند.

بیان صادقانه واقعیت‌ها به مردم و پرهیز از رفتار پرخاشگرایانه از معیار‌های ارزیابی مدیران استانی و شهرستانی خواهد بود و نوع اقدام و رفتار مدیران در راستای کسب رضایت‌مندی مردم ارزیابی می‌شود.

امامی یگانه با اشاره به تغییر و تحولات انجام‌یافته و در حال انجام در دولت چهاردهم، توجه به انتخاب مدیران متعهد به ارزش‌های دینی و فرهنگی، توانمند و معتقد به چارچوب دولت را از جمله اصول دارای اولویت در این انتخاب‌ها عنوان کرده است.

استفاده از ظرفیت مجمع نمایندگان در جذب اعتبارات ملی

بی‌شک یکی از مشکلات مردم استان اردبیل، کمبود‌های بخش درمان و سلامت است که برخی از آن‌ها اگر ناشی از ضعف بودجه و اعتبار باشد، بخشی دیگر به سوء مدیریت و سهل‌انگاری و مسامحه برخی مسئولان برمی‌گردد.

استاندار اردبیل در بازدید از مراکز درمانی استان با اشاره به پایین بودن سرانه فضای بیمارستانی استان اردبیل از میانگین کشوری و کمبود تخت‌های بستری، تسریع اجرای پروژه‌های درمانی را ضروری دانسته است.

امامی یگانه تلاش شبانه‌روزی کادر درمانی استان را نوعی پشتوانه روحی برای مردم و مراجعه‌کنندگان دانسته و بر حمایت از آنان تاکید کرده است.

او اقدامات خیران نیک‌اندیش در راستای مسئولیت اجتماعی برای تجهیز بیمارستان‌ها و توسعه فضای درمانی و آموزشی استان را شایسته قدردانی و تکریم اعلام کرده و گفت: تامین اعتبارات توسعه فضای بیمارستانی از اهداف مسئولان استان است و باید جدی گرفته شود.

وی ظرفیت نمایندگان کوشای استان اردبیل در مجلس شورای اسلامی را برای تامین و تصویب اعتبارات ملی، بسیار مهم عنوان و تصریح کرد: از نمایندگان استان انتظار داریم به تناسب نیاز‌های بخش‌های مختلف استان، بودجه لازم را از منابع ملی تامین کنند تا طرح‌ها و پروژه‌ها با سرعت به سمت تکمیل و بهره‌برداری سوق داده شود.

او سیاست دولت چهاردهم را ایجاد بستر مناسب برای آسایش مردم اعلام کرد و ادامه داد: استان اردبیل نیز از این راهبرد مستثنی نیست و سیاست‌های دولت چهاردهم باید در نهایت به رضایت مردم و ایجاد بستر مناسب رفاه و آسایش همگانی منجر شود.

به گفته امامی یگانه، در شرایط خاص اقتصادی و سیاسی منطقه، جامعه ایرانی بیش از هر زمان دیگری به وفاق و همدلی نیاز دارد و این امر با تلاش همگانی و پاسخگویی به مطالبات مردم محقق می‌شود.

اکنون استان اردبیل در نخستین سال خدمت دولت دکتر پزشکیان، امیدوارتر از گذشته به عملکرد مدیران باورمند به وفاق و همدلی چشم دوخته است تا با عمل به راهبرد‌های دولت چهاردهم، جذب سرمایه‌گذاران، تکمیل طرح‌های اقتصادی و رونق تولید روز‌هایی خوش و توام با آسایش و آرامش را برای مردم مرزدار این خطه سربلند فراهم کنند.

استان اردبیل با بیش از یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲۱ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها