به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا،فرشید نیکنام روزسهشنبه اظهار کرد: این میزان اراضی آزاد شده بر اساس حکم قضایی صادره از شعبه نهم حقوقی و هشتم تجدیدنظر استان انجام گرفته و بر اساس وظایف ذاتی که این اداره دارد، عملیات رفع تصرف و آزادسازی در مناطق مختلف شهرستان با جدیت دنبال و اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی مرتبط برای جلوگیری از تصرفات غیرمجاز در منابع آبی، ادامه داد: همکاری و حمایتهای همیشگی دستگاه قضایی و نیروهای انتظامی (خاصه یگان امداد شهرستان بویراحمد و کلانتری۱۲) همواره باعث دلگرمی همه مردم استان است.
تغییر کاربریهای بی مورد و دست درازی به بستر و حریم، برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه بشار و ورود پساب کارخانه ها، پیوستن فاضلاب بیمارستانی از بی مهریهای روا داشته نسبت به این رودخانه است که امید میرود با تکمیل طرح ساماندهی این رودخانه زمینه کاهش این چالشها فراهم شود.
بشار از رودخانههای جنوب شرق بویر احمد است که از کوههای اردکان و ممسنی در استان فارس سرچشمه میگیرد و به سوی شمال شرقی بویراحمد سفلی پیش میرود این رودخانه بیشتر در شرق و شمال شرقی استان کهگیلویه و بویراحمد جریان دارد در مسیر خود از شهر یاسوج و پارک ساحلی عبور کرده و به سمت دوراهان پیش میرود.
این رودخانه در ادامه مسیر پس از عبور از شمال شرقی منطقه و ورود به رودخانه خرسان، در پوزه شمالی دنا، از شمال منطقه بویراحمد سفلی و طیبی گذشته، با نام بارز به رود کارون میپیوندد و به سوی خلیج فارس سرازیر میشود.
یاسوج که به پایتخت طبیعت ایران شهرت دارد با عبور رودخانه بشار از شهر، قرار داشتن در دامنه کوه چهار هزار و ۴۰۰ متری دنا به عنوان بزرگترین رشته کوه زاگرس، وجود آبشار یاسوج و پارک جنگلی، درختان بلوطش و دهها جاذبه بکر دیگر در کنار هوای پاک و به دور از آلودگیش و واقع شدن در کنار استانهای گرمسیری جنوب کشور مانند خوزستان، بوشهر و هرمزگان همه ظرفیتهای پذیرایی از ایرانگردان و جهانگردان را دارد، اما نداشتن طرحی جامع سبب شده این قابلیتها شکوفا نشود.
هر چند در سالهای اخیر زیرساخت هایی، چون اقامتگاههای بومگردی، رستورانهای سنتی و مجتمعهای گردشگری در برخی نقاط یاسوج ایجاد شده، اما این امکانات نتواسته زندگی در این شهر را با صنعت گردشگری پیوند دهد و این به معنای کوتاه ماندن دست سرمایه گذاران از ثروت آفرینی، شهروندان از درآمدزایی و گلایههای همیشگی مسافران در مورد کمبود امکانات است.
یاسوج در ارتفاع یکهزار و۸۷۰ متری از سطح دریا قرار دارد و ساکنان مهمان نواز «لر» آن را به گویش محلی «یاسیج» به معنای جایی که گلهای یاس در آن به فراوانی میروید میخوانند این روزها بهشتی در جنوب کشور است این شهر که پس از رشت، دومین مرکز استان ایران از نظر بارش برف و باران بوده و در اقلیم مدیترانهای قرار گرفته با دارا بودن رودخانههای همیشه جاری بشار و برخورداری از آب و هوای مطبوع به ویژه در فصول بهار و تابستان در صورت تحقق طرح ساماندهی رودخانه بشار میتواند مقصدی خیالانگیز برای گردشگران داخلی و توریستهای خارجی باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد