معاون راهبردی رییس جمهور:

الگوی سیاست‌گذاری مشارکتی نیاز امروز جامعه است

متین رمضان‌خواه،معاون راهبرد‌های استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور با بیان اینکه الگو‌های مدیریتی بالا به پائین و آبشاری عملا با شکست مواجه است، گفت توسعه صرف اقتصادی و سیاسی نمی‌تواند تمام مسایل کشور را حل کند، الگو سیاستگذاری مشارکتی نیاز امروز جامعه است.
متین رمضان‌خواه،معاون راهبرد‌های استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور با بیان اینکه الگو‌های مدیریتی بالا به پائین و آبشاری عملا با شکست مواجه است، گفت توسعه صرف اقتصادی و سیاسی نمی‌تواند تمام مسایل کشور را حل کند، الگو سیاستگذاری مشارکتی نیاز امروز جامعه است.
کد خبر: ۱۴۸۹۶۷۴

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، متین رمضان‌خواه  در جلسه با استاندار و مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی استان فارس ضمن تبریک اعیاد ماه رجب گفت، فارس استان بزرگی است که با چالش‌های متنوعی ازجمله مشکلات خشکسالی، کمبود آب و ... مواجه است اما منابع انسانی توانمندی در این استان وجود دارد.

وی ادامه داد: بخشی از مردم جامعه امروز در حالتی قرار دارند که منتظر و نظاره‌گر عملکرد مسئولان هستند تا ببینند آن‌ها قادر به رفع چالش‌ها هستند یا خیر.

معاون راهبرد‌های استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور اضافه کرد: وعده گفتگو با قدرت‌های جهانی بارقه امیدی در دل جامعه ایرانی ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه ۱۲ هزار و ۵۰۰ تشکل مردم نهاد در کشور فعالیت دارد، گفت: جامعه ما هم هوشمند و هم خردمند است و به مشارکت نخبگان و مردم برای رفع چالش‌های موجود نیاز دارد.

وی ادامه داد: الگو‌های مدیریتی بالا به پایین و آبشاری از دیرباز شکل گرفته که عملا با شکست مواجه است.

وی با بیان اینکه توسعه صرف اقتصادی و سیاسی نمی‌تواند تمام مسائل کشور را حل کند، گفت: الگوی سیاست گذاری مشارکتی نیاز امروز جامعه است که در این راستا در هر استان یک مشاور راهبردی تعیین خواهد شد که بهتر است چهره ملی و شناخته شده باشد و حول محور این مشاور کارگروه‌هایی تشکیل خواهد شد.

معاون راهبرد‌های استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور، گفت: دانشگاهیان، جامعه مدنی، فعالین بخش خصوصی و مدیران استانی شاکله این کارگروه‌ها را تشکیل خواهند داد.

وی اظهار کرد: در هر استان سه تا پنج چالش اصلی مطرح و برای آن چاره اندیشی خواهد شد.

رمضان خواه با بیان اینکه جامعه امروزی نیازمند دولت حل مساله است، گفت: دولتی موفق خواهد شد که بتواند مسائل و مشکلات جامعه را با همراهی مردم حل کند.

وی با بیان اینکه ایجاد اتاق فکر در بخش‌های مختلف در سال‌های گذشته نهادینه شده است، افزود: در سطح کشور مقرر است که تومار‌های بالای ۱۰۰هزار امضا پاسخ داده شود و در استان‌ها نیز باید تومار‌هایی با بیش از ۳۰هزار امضا از سوی مسولان ارشد پاسخ داده شود.

معاون راهبرد‌های استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس‌جمهور تصریح کرد: نوع نگاه جامعه تغییر پیدا کرده و الگو‌های نیازسنجی نیازمند بازنگری است.

وی از ایجاد پایگاه آنلاین داده‌ها خبرداد و گفت: اطلاعات این پایگاه در اختیار مدیران، دانشگاهیان، پژوهشگران و ... قرار داده می‌شود تا از آن در مسیر رفع چالش‌ها استفاده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها