به گزارش جامجمآنلاین از فارس، جواد صفری ظهر امروز در شورای اداری شهرستان دلیجان که در فرمانداری این شهر برگزار شد، با اشاره به وجود ۷ درصد منابع جهان در ایران، اظهار کرد: تولید و مصرف برق و گاز به یکدیگر وابسته بوده و ناترازی موجود در حوزه انرژی به دلیل نبود نظم در مصرف انرژی است.
وی ادامه داد: تمام صنایع، افراد و واحدهای تجاری باید برنامههای مصوب دولت و مجلس در برنامههای توسعه و بودجه سالیانه را رعایت کنند، قانون تامین ۵ درصد مصرف انرژی از طریق منابع تجدیدپذیر در هیچکدام از صنایع و واحدهای اداری دلیجان عملیاتی نشده است.
رئیس توزیع برق شهرستان دلیجان افزود: بانکها با توجه به منابع مالی موجود و تمام ادارات میتوانند از ظرفیت بام ساختمانها و زمینهای ادارات برای نصب پنلهای خورشیدی استفاده کنند تا به ۵ درصد پیشبینی شده برسند، تولید هر کیلووات برق مصرفی نیازمند ۱۲ متر مربع زمین و حدود ۲۳ میلیون تومان سرمایه است.
صفری تصریح کرد: صندوق توسعه ملی برای ایجاد زیرساخت نیروگاههای بیش از ۵۰ کیلووات تسهیلاتی در نظر گرفته است که در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
حسن شکوهی، رئیس اداره گاز شهرستان دلیجان در این جلسه با اشاره به اینکه ۶۰ درصد مصرف گاز شهرستان دلیجان به مصارف خانگی اختصاص دارد، اظهار کرد: حدود ۶ درصد مصرف مربوط به ایستگاههای CNG و ۳۴درصد مربوط به صنایع است.
وی با تاکید بر صرفه جویی در مصرف گاز، ادامه داد: به طور میانگین در کشور با کاهش یک درجهای دما، مصرف گاز در بخش خانگی ۴ درصد افزایش پیدا میکند.
خط قرمز شرکت گاز در دلیجان بخش خانگی و ایستگاههای CNG بوده و در صنایع نیز واحدهای تولید مواد غذایی و دارویی است.
وی با اشاره به ضرورت فرهنگسازی در مصرف انرژی، افزود: دمای رفاه ۱۸ تا ۲۱ درجه تعیین شده و انتظار میرود یک ساعت پیش از پایان ساعت اداری، سیستممای گرمایشی خاموش شود. در روزهای تعطیل نیز باید مصرف متوقف شود. انتظار میرود به دلیل نصب کنتور هوشمند و رصد مصرف در دیسپچینگ استان، مصارف دستگاههای اداری مدیریت شود.
رئیس اداره گاز شهرستان دلیجان تصریح کرد: سال جاری برای ۱۲ اداره کنتور هوشمند نصب شده و سال آینده برای تمام ادارات نصب خواهد شد.
با نصب کنتور هوشمند، تعرفه گاز در ساعات غیراداری به ازای هر متر مکعب به ۱۱ هزار و ۴۰۰ تومان خواهد رسید.
وی با تاکید بر ضرورت برنامهریزی برای تامین سوخت دوم واحدهای نانوایی، گفت: نانواییهای شهرستان به سوخت گاز وابسته هستند و در صورت قطع گاز، مشکل ایجاد خواهد شد، باید به منظور تامین سوخت دوم واحدهای مرغداری، دامپروری و کشاورزی برنامه ریزی کرد.
در حال حاضر ۸۰ درصد واحدهای مرغداری به سوخت دوم مجهز نیستند و در صورت قطع گاز، تولید مرغ به صفر خواهد رسید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «قابکوچک» با رسول نجفیان، بازیگر، نویسنده و مجری پیشکسوت تلویزیون مطرح شد
بررسی ابعاد مختلف سواد سلامت در گفتوگوی «جامجم» با یک دکتر روانشناس کودک و نوجوان: