به گزارش جام جم آنلاین همدان، دکتر محمدرضا شکوهی با اعلام این خبر اظهار کرد: در ۹ ماهه سال جاری ۱۶۵ مرد و ۳۰ زن دچار سوختگی شدند و از خدمات اورژانس بهرهمند شدند.
وی افزود: با توجه به ظرفیت اورژانس هوایی مصدومین سوختگی در شهرستان های تابعه دانشگاه در کمترین زمان ممکن از مراکز درمانی تابعه به بیمارستان سوانح سوختگی مرکز استان اعزام می شوند
دکتر شکوهی عنوان کرد: کلیه پایگاههای اورژانس استان تجهیزات پزشکی و ظرفیت های موجود جهت مدیریت مصدومین سوختگی و ارائه خدمات درمانی مجهز می باشند و در راستای اراتقاء دانسته های علمی و عملی، سالانه جدیدترین پروتکل های جدید جهت پرستاران شاغل در مرکز اورژانس ارائه میشود.
وی بیان کرد: در ساعات اولیه بروز سوختگی متوقف کردن روند سوختگی(مثل خاموش کردن آتش و یا قطع روند جریان الکتریکی)، خنک کردن پوست، جدا کردن لباس و زیورآلات از بدن و نهایتا انتقال مصدوم به مراکز درمانی چهار اقدام ضروری و مهم در سوختگیهاست.
مدیر حوادث دانشگاه با تأکید بر اجتناب از خوددرمانی در صورت بروز سوختگی تصریح کرد: کارشناسان اورژانس در هر شرایطی آماده ارائه مشاوره صحیح در خصوص اقدامات اولیه و انتقال مصدوم به مراکز درمانی هستند بنابراین قبل از هر اقدامی باید از کارشناسان اورژانس مشورت بگیرید و آنها را در جریان میزان سوختگی قرار دهید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد