به گزارش جامجمآنلاین از تسنیم، طی مراسمی همزمان با شام میلاد حضرت زهرا (س) در مسجد جامع شهر قم و با حضور بهنامجو استاندار قم، سقاییاننژاد شهردار قم، حجتالاسلام والمسلمین حامدی امام جمعه پردیسان، سردار میرحیدری فرمانده انتظامی استان، حاجیزاده معاون سیاسی و امنیتی استانداری، ذاکریان فرماندار قم، سرهنگ کریمی ارشد نظامی ارتش در استان، سعادتمند رئیس شورای اسلامی استان، محرری رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر قم، اخوان و طلایی از اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از مدیران شهری و استانی و همچنین ائمه جمعه، نمازگزاران و ساکنین محل برگزار شد، پروژه بزرگ بازآفرینی شهری محلههای دروازه ری و مسجد جامع به بهرهبرداری رسید.
این پروژه که از طرحهای مغفول مانده و قدیمی شهر قم محسوب میشد، در سالهای اخیر با همت و تلاش شهرداری قم وارد مرحله اجرایی شده بود که از ابتدای سال جاری موضوع تملک املاک در مسیر پروژه با فوریت ویژه در اولویت اجرایی منطقه یک شهرداری قم قرار گرفت و با اتمام تملکات و انجام عملیات عمرانی، به مردم قم و ساکنان این محله قدیمی و با هویت شهر قم تقدیم شد.
حجم ریالی این پروژه بالغ بر ۷۵۰۰ میلیارد ریال اعلام شده است و طی آن ۱۶۰ پلاک تملک و مسیری به طول ۱۴۰۰ متر و عرض ۱۸ متر در این بافت تاریخی بازگشایی شد. در این طرح بازآفرینی شهری سرانههای مورد نیاز از جمله فضای سبز، پارکینگ عمومی و اماکن فرهنگی و ورزشی منظور شده است.
توزیع عادلانه خدمات و تأمین سرانههای شهری، تسهیل دسترسی شهروندان به شبکه معابر، بهسازی بافت فرسوده شهری و ارتقای کرامت شهروندان ساکن در محلات هویتی شهر از جمله اهداف اجرای این پروژه شهری بوده است.
همچنین شب گذشته ۱۹ دستگاه اتوبوس شهری با اعتباری بالغ بر ۹۰۰ میلیارد ریال از منابع داخلی شهرداری قم به ناوگان حملونقل عمومی شهر قم افزوده شد.
حجت الاسلام صحفی امام جماعت مسجد جامع قم در آیین ششمین گام افتتاح، بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی ۱۲۰ پروژه شهرداری قم که در مسجد جامع قم برگزار شد، ضمن تبریک میلاد صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س)، اجرای این پروژهها را گامی مهم در مسیر توسعه و رفاه شهروندان قمی دانست و از تمامی دستاندرکاران، مسئولان شهری، و نمازگزاران حاضر قدردانی کرد.
صحفی در بخشی از سخنان خود به ویژگیهای منحصربهفرد شهر قم اشاره کرد و گفت: قم در طول تاریخ، بهویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نقشی محوری و اثرگذار داشته است و این شهر همواره بهعنوان یکی از پایگاههای مهم فرهنگی، مذهبی و انقلابی شناخته میشود؛ اقدامات بزرگی که امروز شاهد آن هستیم، ریشه در همین تاریخ پربار دارد.
وی از استاندار قم، شهردار محترم سقایاننژاد، اعضای شورای شهر، معاونین شهرداری، و دیگر مسئولان قدردانی کرد و گفت: تلاشهای مسئولان در به سرانجام رساندن پروژههایی که برخی از آنها بیش از ۴۰ سال بر زمین مانده بودند، بسیار ارزشمند است.
امام جماعت مسجد جامع قم در ادامه بر اهمیت شکرگزاری از نعمتها تأکید کرد و افزود: خداوند دوست دارد انسانها قدردان نعمتها باشند؛ هرکس که از خدمتگزاران جامعه سپاسگزاری نکند، درواقع شکر خدا را بهجا نیاورده است و ما بهعنوان جامعهای که از امنیت و رفاه بهرهمند هستیم، باید با تمام وجود قدردان خدماتی باشیم که مسئولان برای ما فراهم میکنند.
وی با اشاره به حدیثی از امام رضا (ع) گفت: هرکس به مردم خدمت کند، در واقع مورد لطف الهی قرار گرفته و باید با تمام وجود این مسئولیت را ادا کند.
صحفی به تعریض خیابانی در بازار قدیمی قم که بیش از ۴۰ سال بلاتکلیف مانده بود اشاره کرد و گفت: این پروژه نمادی از عزم جدی مسئولان شهری در حل مشکلات دیرینه شهر است؛ همچنین نامگذاری این بخش از خیابان به نام شهدای مسجد جامع اقدامی شایسته و درخور تقدیر است؛ این مسجد و محلههای اطراف آن بیش از ۲۰۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کردهاند که یاد و خاطره آنان همواره در دلها زنده خواهد ماند.
وی با ذکر اهمیت خدمت خالصانه به مردم تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) فرمودند خداوند اگر بخواهد به بندهای خیر برساند، او را وسیله حل مشکلات مردم قرار میدهد؛ این یک نعمت است که مسئولان باید آن را غنیمت بدانند و با خستگیناپذیری در این مسیر حرکت کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت