سفیر پیشین ایران اعلام کرد:

رویکرد خصمانه اروپا به تغییر دکترین دفاعی ایران منجر می‌شود

سفیر پیشین ایران گفت، رویکرد خصمانه اروپا باعث خواهد شد دکترین دفاعی ایران نسبت به اتحادیه اروپا تغییر کند و به این اتحادیه به چشم یک تهدید امنیتی نگریسته شود.
سفیر پیشین ایران گفت، رویکرد خصمانه اروپا باعث خواهد شد دکترین دفاعی ایران نسبت به اتحادیه اروپا تغییر کند و به این اتحادیه به چشم یک تهدید امنیتی نگریسته شود.
کد خبر: ۱۴۸۰۱۸۷

به گزارش جام‌جم‌آنلاین ازایرنا، محسن پاک‌آئین سفیر پیشین جمهوری اسلامی ایران در باکو درخصوص چرایی اعمال فشار‌های حقوق بشری از سوی اروپا و به خصوص آلمان بر ایران در این مقطع زمانی، اظهارکرد: بیانیه اتحادیه اروپا در رابطه با جزایر ایرانی تنب بزرگ، کوچک و ابوموسی اقدامی خصمانه بوده چرا که اروپایی‌ها در این بیانیه فراتر از مواضع سیاسی رفتند و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران را زیر سوال بردند و این جزایر را جزایر اشغال شده نامیدند و خواستار خروج ایران از این جزایر شدند.

وی با بیان اینکه مسئله جزایر سه گانه موضوعی تمام شده است، گفت: در روز‌های اخیر هم شاهد این مسئله هستیم که آلمان‌ها موضعی غیرمنطقی و نامتعارف در قبال حکم صادر شده در ایران برای یک تروریست اتخاذ کردند. باید به این نکته توجه کرد که فرد مورد اشاره آن‌ها هم تروریست و هم جاسوس بوده است.

سفیر پیشین ایران در ازبکستان افزود: به نظر می‌رسد اتحادیه اروپا خودش را وارد یک چالش جدی با جمهوری اسلامی ایران کرده که مسئولیت تبعات آن را هم باید بپذیرد.

پاک‌آئین افزود: به نظر می‌آید که امارات در حال تبدیل سطح بیانیه صادر شده از سیاسی به موضوعی امنیتی است و به دنبال این هست که پای کشور‌های عضو ناتو را به خلیج فارس باز کند.

بیانیه اتحادیه اروپا در این خصوص هم می‌تواند مقدمه‌ای برای این موضوع باشد و به نظرم امارات باید تبعات این مسئله را بررسی کند.

موضوع اوکراین هم با چند بیانیه سیاسی آغاز شد و بعد ناتو و اروپایی‌ها یک کشور اروپایی را طعمه کردند و آن را در برابر روسیه قرار دادند و امروز آن کشور به ویرانه‌ای تبدیل شده است.

وی ادامه داد: امارات باید به این مسئله توجه کند که اروپا به دنبال تامین منافع خودش در منطقه خلیج فارس است و به ثبات و امنیت امارات توجهی ندارد، بنابراین باید مراقب باشد  در دام‌هایی که اروپا و ناتو برای امارات پهن می‌کنند، خود را گرفتار نکند.

سفیر پیشین ایران در جمهوری آذربایجان تصریح کرد: ایران از ابتدای انقلاب بحث اتحاد منطقه را مطرح کرده و اینکه کشور‌های خلیج فارس باید مشترکاً و بدون دخالت بیگانگان امنیت خودشان را تامین کنند و ما معتقدیم که آن‌ها توانایی حل این مسئله را هم دارند.

پاک‌آیین تصریح کرد: بنابراین، مسئولین امارات بدانند که نزدیکی ایران به همسایگان از موضع ضعف نیست، ایران به طور اصولی اعتقاد دارد که باید با همسایگان خود ارتباط نزدیک برقرار کند و به خصوص روابط بسیار دوستانه‌ای نیز با کشور‌های منطقه خلیج فارس داشته باشد.

وی بیان کرد: علاوه بر این هم اتحادیه اروپا با اتهام واهی کمک تسلیحاتی ایران به روسیه به دنبال این است که کشور‌های منطقه را علیه ایران بسیج کند که این مسئله به نفع اتحادیه اروپا نیست و قطعاً باعث این خواهد شد که دکترین دفاعی ایران هم نسبت به اتحادیه اروپا تغییر کند و به این اتحادیه به چشم یک تهدید امنیتی نگاه کند و طبیعی است این مساله به نفع آن‌ها نخواهد بود.

سفیر پیشین ایران در تایلند گفت: باتوجه به اقداماتی که اخیرا آلمان علیه ایران انجام میدهد آن‌ها باید بدانند که هنوز مردم ایران فراموش نکردند که آن‌ها با ارائه تسلیحات شیمیایی به رژیم صدام باعث شدند تا مردم ایران قربانی حملات شیمیایی شوند، بنابراین به جای آنکه به دنبال ایجاد آبرویی برای خود در ایران باشند با اقدامات و مواضع فعلی که دارند مردم را از خود متنفر می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین هم اروپا و هم برخی از کشور‌های خلیج فارس باید مراقب این باشند که چگونه اقداماتی را در قبال ایران انجام می‌دهند. اتحادیه اروپا بداند که اتخاذ مواضع خصمانه نمی‌تواند موجب حل مشکلات فی مابین شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها