مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی:

۷۵ هزار میلیارد ریال برای پایدارسازی شبکه گاز خراسان جنوبی سرمایه گذاری شد

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون ۷۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای پایدارسازی و رینگ سازی شبکه گاز استان سرمایه گذاری شده است.
کد خبر: ۱۴۷۹۱۶۷

به گزارش خبرنگارجام جم آنلاین از بیرجند؛ رحمان محمودی امروزدر نشست خبری اظهار داشت: از این مقدار3 هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای رینگ‌سازی و ۷۲ هزار میلیارد ریال برای اجرای خط انتقال از دشتک زابل به نهبندان در راستای پایدارسازی شبکه گاز استان سرمایه گذاری شده است.

وی افزود: بزرگترین اقدام انجام شده در این حوزه اجرای خط انتقال گاز از دوراهی دشتک زابل به زاهدان بود که هزینه اجرایی آن ۷۲ هزار میلیارد ریال است و با این اقدام رینگ شرقی کشور کامل شد.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی بیان کرد: فاز دوم این پروژه که شامل اجرای خط تقویتی از نهبندان تا سربیشه است، این طرح در دست اقدام و طراحی است و هدف گذاری شده که تا سال ۱۴۰۵ به اتمام برسد.

محمودی با اشاره به آخرین وضعیت گازرسانی به استان گفت: اکنون ۳۲ شهر استان با پوشش ۱۰۰ درصدی و ۲ هزار و ۲۶ روستای استان با پوشش ۹۹.۹ درصد از نعمت گاز برخوردار هستند.

وی افزود: ۳۴۸ هزار ۱۶۴ مشترک گاز در خراسان جنوبی داریم و میزان خطوط تغذیه، توزیع و انتقال گاز در استان ۱۵ هزار و ۴۵۳ کیلومتر است.

محمودی با اشاره به اینکه ایستگاه‌های CGS مهمترین تاسیسات شرکت گاز است که در هر شهر استان یک ایستگاه وجود دارد، گفت: در حوزه پدافند غیرعامل و با هدف پایداری شبکه، رینگ سازی شبکه‌های توزیع را در سراسر استان انجام داده‌ایم تا اگر یک خط توزیع دچار آسیب شود خط بعدی جبران کند و گاز قطع نشود.

وی با اشاره به فرارسیدن فصل سرد سال و اقداماتی که در راستای مدیریت مصرف در دستورکار قرار گرفته‌ است، گفت: با تحلیل اقتصادی، فنی و کارشناسی در سطح ملی از استان دفاع کردیم تا افت فشار گاز در تمام نقاط کشور تقسیم شود و ما در آخر خط دچار مشکل نشویم.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی با بیان اینکه در بخش‌های مختلف ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب روزانه مصرف گاز در استان داریم، افزود: ناترازی در تولید و مصرف گاز در فصل زمستان مشکل ساز می‌شود و از این رو صرفه جویی در مصرف گاز از اهمیت زیادی برخوردار است.

محمودی عنوان کرد: زمستان امسال شرایط سختی خواهد بود که با صرفه جویی و مدیریت الگوی مصرف می‌توان از این شرایط عبور کرد.

وی از مکاتبه با جهاد کشاورزی و سازمان صمت استان از سه ماه قبل از فرا رسیدن فصل سرما برای هشدار دادن به واحدهای صنعتی و تولیدی و جایگزین کردن سوخت به جای گاز خبر داد و گفت: کارشناسان شرکت گاز، وضعیت صنایع را رصد و بررسی می‌کنند و اگر واحدی برای سوخت جایگزین اقدام نکرده باشد، گازش قطع نمی‌شود تا این اقدام را به سرعت انجام دهد.

محمودی با اشاره به پرداخت پاداش گاز به مشترکان هم گفت: ۲۲۴ هزار و ۷۸۰ مشترک استان در بازه زمانی ۱۶ آذر تا ۱۵ اسفند سال گذشته صرفه جویی در مصرف گاز داشته‌اند، در مجموع ۴۶۰ میلیارد ریال پاداش صرفه جویی دریافت کرده‌اند.

وی افزود: از ۱۶ آبان تا ۱۵ فروردین ماه هزینه گاز مشترکین به صورت پلکانی محاسبه می‌شود، بیان کرد: واحدی تحت عنوان مدیریت انرژی و کربن در سطح شرکت ملی گاز و حوزه بهینه سازی در شرکت‌های گاز استان‌ها شکل گرفته است.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی گفت: در راستای بهینه سازی مصرف گاز تاکنون ۲ هزار و ۷۵۸ واحد موتور خانه شخصی و غیرشخصی بهینه سازی شده‌اند.

 

محمودی به اجرای طرح همیار گاز به عنوان یکی از اقدامات در راستای الگوی مصرف اشاره کرد و گفت: درهمین راستا تفاهم‌نامه‌ای با آموزش و پرورش منعقد شده تا با حوزه مدیریت انرژی ما در ارتباط باشند و به عنوان سفیر در مدارس و خانواده‌ها در اصلاح الگوی مصرف به ما کمک کنند.

وی افزود: ۲ هزار و ۸۰۰ همیار گاز را در استان شناسایی کردیم و همچنین از اصحاب رسانه و خبرنگاران درخواست داریم که شرکت گاز را در فرهنگ‌سازی اصلاح الگوی مصرف یاری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها