به گزارش جام جم آنلاین، دادستان عمومی و انقلاب آذربایجان غربی درنخستین جلسه کمیته جرایم خاص استان در ارومیه با اعلام این خبر، شرکت مخابرات و اپراتورهای آن را مکلف کرد پیامکهای لینک داری که از طریق شمارههای شخصی و با مضمون بستههای معیشتی، یارانه، وامهای بانکی و پروندههای قضایی به مردم ارسال میشوند را مسدود کنند.
حسین مجیدی گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۲۰۰ فقره پرونده کلاهبرداری سایبری تشکیل شده و ۵۶ میلیارد تومان از این طریق از مردم اخاذی شده است و شرکت مخابرات و سه اپراتور ایرانسل، همراه و رایتل موظف هستند پیامکهای لینک داری که از طریق شمارههای شخصی ارسال میشوند را مسدود کنند.
وی همچنین برای جلوگیری کلاهبرداری سود جویان، از شهروندان خواست، تمام قرادادهای منقول و غیر منقول خود را فقط از طریق دفاتر ثبت اسناد تنظیم کنند و شبکه استانی صدا وسیما نیز اطلاع رسانی این موارد را بصورت مستمر بر عهده دارد.
رئیس پلیس فتای انتظامی آذربایجانغربی نیز در ادامه این جلسه گفت: ۹۵ درصد جرایم اقتصادی استان در فضای مجازی از طریق پیامکهای لینک دار روی میدهد بطوریکه در شش ماهه نخست سال ۲ هزار و ۵۳۳ فقره کلاهبرداری در این زمینه انجام شده است.
سرهنگ نصرتی همچنین از ساماندهی سیم کارتهای گوشی افراد فوت شده و اتباع خارجی که از مهمترین بسترهای جرایم سایبری هستند نیز خبر داد و افزود: اپراتورهای شرکت مخابرات و بانکها با کمک پلیس فتا این طرح را اجرا میکنند و باید نرم افزارهای بانکی و پیام رسانها امنیت تراکنشی مردم را تضمین کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت