انواع و مشخصات پروفیل و لوله داربست

پروفیل و لوله داربست یکی از رایج ترین نوع مقاطع فولادی هستند، این نوع از محصولات به لحاظ ظاهری و کاربرد تفاوت بسیار زیادی با یکدیگر دارند و در بخش های متفاوتی به منظور اجرای سازه یا تولید ماشین آلات صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
پروفیل و لوله داربست یکی از رایج ترین نوع مقاطع فولادی هستند، این نوع از محصولات به لحاظ ظاهری و کاربرد تفاوت بسیار زیادی با یکدیگر دارند و در بخش های متفاوتی به منظور اجرای سازه یا تولید ماشین آلات صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
کد خبر: ۱۴۷۳۶۲۷

این نوع از محصولات فولادی با طیف بالایی از ضخامت و اندازه ها به بازار ارائه می‌شوند. شکل ظاهری این دو مقاطع فولادی با یکدیگر کاملا متفاوت است و عمده شباهت آنها را می‌توان در جنس های فولادی دانست. پروفیل ها در مقابل لوله های فلزی دارای سایز و اندازه های بیشتری هستند و به انواع بسیار زیادی به لحاظ شکل ظاهری و کاربرد تقسیم می‌شوند.

 

مشخصات فنی پروفیل

پروفیل های مورد استفاده در صنایع مختلف از آلیاژ فولادی، استیل، آلومینیوم، کامپوزیت و گالوانیزه تولید می‌شوند. شکل های این قوطی های در نوع مربع، مستطیل و پروفیل های باز است که به صورت توخالی و در ضخامت های گوناگون تولید می‌شون. این پروفیل ها در نوع صنعتی و ساختمانی دارای سایز 10*20 الی 300*300 میلی متر و همچنین اندازه شاخه 6 الی 12 متری هستند. ضخامت قوطی ها و مقدار وزن آنها به دلیل تنوع بسیار بالا متفاوت است و به دلیل محل استفاده شده می‌تواند دارای ضخامت و وزن های متفاوتی باشد. سبک ترین نوع این قوطی ها نوع مبلی آن است که دارای ضخامت های کمتر از 1 میلی متر است.

برای اطلاع از قیمت پروفیل بر روی لینک زیر کلیک کنید:
https://modernsazan.com

پروفیل دارای چند مدل است؟

دسته بندی انواع پروفیل ها بر اساس شکل و کاربرد کاملا متفاوت است، در دسته بندی بر اساس کاربرد و محل استفاده می‌توان پروفیل ها را به انواع مختلفی تقسیم کرد، که ضخامت، سایز و همچنین شکل آنها با یکدیگر متفاوت است. در نوع پروفیل های مقطع بسته که دارای سطح کاملا بسته و توخالی هستند می‌توان پروفیل های ساختمانی، گالوانیزه، صنعتی و مبلی را معرفی کرد. اما در نوع پروفیل های باز که دارای سطح کامل باز هستند می‌توان به پروفیل های Z، ناودانی، تیر آهن و سپری اشاره کرد. انواع پروفیل ها در دسته بندی های مختلف دارای ضخامت و وزن های متفاوتی هستند و در سازه های مختلفی می‌توانند کاربرد داشته باشند.

پروفیل های سبک و سنگین

برای اجرا یا استفاده از پروفیل در صنایع متفاوت بر اساس وزن و کاربردی که دارند. نوع سبک یا سنگین انتخاب می‌شود. از این دسته از پروفیل ها می‌توان در نوع سبک به قوطی مبلی اشاره کرد. در تولید انواع مبلمان به جهت وجود وزن سبک تر از پروفیل های مبلی استفاده می‌شود. استفاده از پروفیل مبلی علاوه بر ایجاد وزن کمتر موجب کاهش هزینه های تولید نیز می‌شود و بهترین انتخاب برای تولید انواع مبلمان است. در مقابل پروفیل های سنگین نیز در صنعت خودرو و ساختمان سازی کاربرد دارد و به جهت مقاومت و پایداری بالا نمی‌توان از پروفیل مبلی کم ضخامت استفاده کرد.

کاربرد قوطی فلزی چیبست؟

پروفیل ها دارای انواع مختلفی هستند. به همین دلیل کاربرد آنها در سایز و اندازه های گوناگون متفاوت است، اما به طور کلی این پروفیل ها در صنایع صنعتی و ساختمانی کاربرد گسترده تری دارند. به طوری که بخش عمده‌ای از پروفیل ها در صنایع صنعتی مانند تولید ماشین آلات، لوازم پزشکی، تولید میز و صندلی های سبک، تولید انواع مبلمان، تولید صنایع نظامی، ساخت ماشین های سبک و سنگین و.. کاربرد دارند به همین دلیل تولیدات آتنها در سایز و ضخامت های بیشتری انجام می‌شود. در بخش ساختمانی نیز پروفیل ها در صنعت ساختمان سازی دارای محبوبیت بالایی هستند و در اجرای سازه های فلزی، سقف شیروانی، حفاظ پله ها، درب و پنجره و موارد دیگر کاربرد دارند.

انواع لوله داربست

انواع لوله داربستی از ورق سیاه در نوع لوله های درز دار تولید می‌شوند. این لوله ها اغلب به جهت پشتیبانی و ایجاد شرایط دسترسی، معمولا در ساختمان و پروژه های بلند مورد استفاده قرار می‌گیرند. لوله های داربستی در خط تولیدی کاملا پیشرفته در سایز 11.2 اینچی تولید می‌شوند. این لوله ها دارای سه نوع لوله داربست 14، 17 و 21 کیلو هستند، که برای آنها ضخامت های 2، 2.5 و 3 میل در نظر گرفته می‌شود. طول شاخه لوله داربست در اندازه 6 متری است. از این لوله ها می‌توان در هر بخش از صنایع صنعتی و ساختمانی برای دسترسی آسان یا انجام فعالیت های مختلف استفاده کرد.

برای مشاهده قیمت لوله داربست بر روی لینک زیر کلیک کنید:
https://modernsazan.com

ویژگی های مهم و برتر لوله داربست

داربست فلزی یک سازه شبکه‌ای متصل بهم است که از آن برای برای دسترسی و ایجاد تکیه گاه در ارتفاع استفاده می‌کنند. این داربست ها متشکل از لوله های تمام فلزی می‌باشند که ساختار شبکه‌ای و یکپارچه‌ای به همراه بست داربست ایجاد می‌کنند. لوله های داربست معمولا در پروژه های که دارای ارتفاع های بلندی هستند و دسترسی به نقاط مختلف آنها دشوار است مورد استفاده قرار می‌گیرند. در زیر به چندین مورد از مزیت های آنها در اجرای داربست اشاره خواهیم کرد.

حفظ ایمنی

یکی از مزایای لوله داربستی یا داربست فلزی حفظ ایمنی و ایجاد سکوی کار در ارتفاع های بسیار بلند است. این نوع از لوله های داربست به گونه‌ای طراحی شده‌اند که دارای مقاومت بالایی هستند و می‌توانند تا نقاط غیر قابل دسترس ساختمان اجرا بشوند و همواره در ارتفاع های بلند ایمنی کارکنان را بدون هیچ خطر و یا مشکلی حفظ بکنند.

افزایش سرعت اجرایی

در اجرای ساختمان به دلیل ارتفاع های بسیار بلند و خطرناک محدودیت های در اجرا بخش های از آن وجود دارد که شرایط دسترسی را دشوار می‌کند. این کار باعث افزایش مدت زمان اجرایی و در نتیجه ساخت و ساز می‌شود، که با تولید و استفاده از لوله های داربستی به مرور شرایط دستری و سرعت عمل اجرایی تغییر قابل توجهی پیدا کرد. به همین دلیل این نوع از لوله های داربست تاثیر بسیار زیادی در ساخت و ساز های عمرانی دارند. و استفاده از آنها می‌تواند فرآیند ساخت و ساز های عمرانی را آسان تر بکند.

دسترسی آسان

یکی از اصلی ترین ویژگی های لوله داربست ایجاد دسترسی به نقاط غیرقابل دسترس در ساختمان و یا سازه های دیگر است. این لوله ها به دلیل ضخامت بالا و طول 6 متری به همراه بست داربست تا ارتفاع های بسیار بلند اجرا می‌شوند و دسترسی های لازم جهت انجام فعالیت های مختلف همچون اجرای نما در ساختمان و برج های بلند را امکان پذیر می‌کنند.

استفاده در سازه های بتنی

برای اجرای سازه های بتنی و نگهداری سقف تا زمان شکل گیری کامل بتن، داربست فلزی یکی از بهترین انتخاب ها است. این نوع از داربست ها به دلیل مقاومت بالا و ساختار یکپارچه متصل بهم می‌‌تواند عملکرد بسیار مناسبی در اجرای انواع سقف ها داشته باشد و در برابر فشار های ناشی از بتن ریزی به خوبی مقاومت بکند. این نوع از لوله های داربستی علاه بر این می‌توانند به دلیل پوشش سر تا سری سقف از خسارت های جبران ناپذیر در اثر ریزش سقف جلوگیری بکنند و مانع آن بشوند.

چیدمان لوله داربست به چه شکل است

چیدمان لوله داربست ها بر اساس محل استفاده و مقدار فشار وارده به سیستم داربست مشخص می‌شود و بر اساس فشردگی و محل مورد استفاده می‌تواند متفاوت باشد. به دلیل اینکه ایمنی کارکنان و عملکرد لوله داربست ارتباط مستقیمی با چیدمان و اجرای آن دارد، از این رو نحوه چینش لوله داربست ها بسیار مهم است. در سازه های سنگین و مرتفع به طور معمول لوله داربست ها به صورت فشرده نزدیک بهم اجرا می‌شوند، اما در سازه های که نیازمند ایجاد شرایط کار یا دسترسی به نقاط مختلف را دارند و وزن و فشار زیادی بر روی آنها وجود ندارد، لوله ها به شکل سبک و نزدیک بهم اجرا می‌شوند. همچنین هنگام استفاده در زیر سقف این شرایط حساس تر است و نحوه اجرا و چیدمان آن باید نزدیک تر باشد. در سازه های حساس به طور کلی علاوه بر رعایت چیدمان لوله ها در اجرای داربست، باید لوله های ضخامت بالا نیز استفاده بشود که دارای پایداری بالایی است و می‌تواند در برابر فشار های بسیار زیاد عملکرد درستی داشته باشد.

قیمت مقاطع فولادی چگونه مشخص می‌شود

قیمت مقاطع فولادی بخصوص قوطی و لوله داربستی بر اساس موارد زیر مشخص می‌شود.

  • هزینه های مربوط به تهیه مواد اولیه
  • وجود کیفیت های بسیار بالا بعد از مونتاژ
  • رعایت استاندارد های لازم در تولید
  • مقدار وزن پروفیل و لوله داربست

قیمت قوطی و لوله داربست

قیمت پروفیل و لوله داربست وابسته به مواد اولیه و جنس فولادی آنها است. معمولا مقاطع فولادی به دلیل برخورداری از جنس فولادی و ضخامت بالا دارای قیمت های بیشتری هستند، که استفاده از بهترین نوع آلیاژ در تولید آنها باعث افزایش چند برابری قیمت می‌شود. از این رو می‌توان یکی از علت های اصلی تغییر قیمت یا وجود قیمت های بیشتر در لوله داربست و پروفیل را جنس فولادی آنها دانست. این دو عنصر اصلی صنایع صنعتی و ساختمانی داری خط تولیدی متفاوتی هستند و بر اساس کاربرد و کیفیت تولیدی قیمت های متفاوتی برای آنها در نظر گرفته می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها