سرپرست دفتر توسعه اثربخشی و اثرگذاری نخبگان خبر داد:

3622 ایده در اولین گفتاورد ملی نخبگان ثبت شد

سرپرست دفتر توسعه اثربخشی و اثرگذاری نخبگان با اشاره به استقبال بالا از اولین گفتاورد ملی نخبگان، گفت: با مشارکت 5273 نفر، تاکنون 3622 ایده در اولین گفتاورد ملی نخبگان دریافت شده است.
سرپرست دفتر توسعه اثربخشی و اثرگذاری نخبگان با اشاره به استقبال بالا از اولین گفتاورد ملی نخبگان، گفت: با مشارکت 5273 نفر، تاکنون 3622 ایده در اولین گفتاورد ملی نخبگان دریافت شده است.
کد خبر: ۱۴۶۳۳۵۰
نویسنده شبیر دائمی

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ عماد آیدانی؛ سرپرست دفتر توسعه اثربخشی و اثرگذاری نخبگان با اشاره به تعریف نخبه در نگاه رهبر معظم انقلاب، گفت: نخبه فردی اثرگذار در جامعه است که قدرت حل مشکل و حل مسئله دارد.

وی با اشاره به رویکرد جدید بنیاد ملی نخبگان در شناسایی نخبگان و مستعدان برتر، افزود: در دور جدید، شناسایی فعال به عنوان رویکرد اصلی، محور فعالیت‌ها قرار گرفته است.

آیدانی با بیان اینکه یکی از بهترین راه‌ها برای شناسایی فعال نخبگان طرح گفتاورد ملی نخبگان است، ادامه داد: ذیل این طرح شبکه‌سازی بزرگی بین مردم، نخبگان و مسئولان انجام می‌پذیرد و همه آحاد جامعه می‌توانند با ارائه راه‌حل‌های تحول‌آفرین در محورهای اصلی مدنظر، اثر نخبگانی خود را بروز دهند.

وی با اشاره به اینکه در این برنامه، نخبگان باید راهکارهای تحولی و روش‌های سیاستی مناسب برای حل چالش‌های اصلی کشور در ۵ محور اصلی را ارائه کنند، اضافه کرد: ذیل گفتاورد ملی نخبگان، طرح‌ها و ایده‌های کلان بسیار خوبی اخذ شده است که برخی از آنها قابلیت عملیاتی شدن دارند.

سرپرست دفتر توسعه اثربخشی و اثرگذاری نخبگان یادآور شد: در مرحله اول و بعد از پایش اولیه، تعداد ۴۰ ایده از ۸ پهنه انتخاب خواهند شد و حول هر ایده یک تیم ساخته می‌شود تا راهی مرحله مناظره شود. در این مسیر، هر تیم از استاد راهبر و منتورینگ نیز بهره‌مند خواهد بود تا در نهایت ۵ ایده اصلی شناسایی و انتخاب شوند. در پایان این ایده‌ها در حضور مسئولین ارائه خواهند شد و ضمن برخورداری از تسهیلات لازم برای عملیاتی شدن، تیم‌های آنها مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

آیدانی در پایان گفت: تاکنون 3622 ایده ثبت شده است و 5273 نفر در اولین گفتاورد ملی نخبگان مشارکت داشتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها