جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: یعقوب هوشیار در بازدید از روند اجرای این تقاطع غیرهمسطح که از آن با عنوان عریض ترین پل پیش ساخته کشور یاد می شود، اظهار کرد: عملیات احداث این پروژه از شهریور ۱۴۰۲ آغاز شد و با بهره گیری از توان فنی و مهندسی نیروهای شهرداری در مدت ۹ ماه به پیشرفت ۹۰ درصدی رسیده است.
وی با اشاره به ضرورت توانمندسازی مجموعه شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: پنج تقاطع غیرهمسطح با تکیه بر توان فنی شهرداری تبریز در دست اجرا است که قطعات سگمنتال آن توسط شهرداری و شرکت خانهسازی پیشساخته آذربایجان تولید میشود.
شهردار تبریز ادامه داد: از پنج تقاطع غیرهمسطح در حال احداث، پل شهدای قراملک، شهید مالک رحمتی و حیدرآباد در مناطق محروم شهر اجرا میشوند که علاوه بر کاهش ترافیک در این مناطق رضایت مندی شهروندان را نیز در پی خواهند داشت.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز نیز با اشاره به اینکه ترافیک های متمادی و تصادف های متعدد موجب گلایه مندی اهالی منطقه شده بود، گفت: هم اکنون با احداث این پل شاهد تحولی بزرگ در این منطقه از شهر خواهیم بود.
یاسین بجانی با اشاره به بهره گیری از تکنولوژی سگمنتال ( قطعات پیش ساخته ) در احداث این پل گفت: این پل با تکنولوژی سگمنتال با تلاش فنی مهندسان شرکت خانه سازی پیش ساخته برای نخستین بار در تبریز احداث شده است.
حجت الاسلام سیدکاظم زعفرانچیلر دیگر عضو شورای اسلامی شهر تبریز هم اظهار کرد: توان فنی مطلوب مجموعه های عمرانی شهرداری باعث افزایش سرعت اجرای پروژه و کاهش هزینه ها عمرانی می شود چرا که صفر تا صد قطعات بتنی این پل سگمنتال توسط شهرداری تبریز ساخته شده است.
محمدحسن اسوتچی عضو شورای اسلامی شهر تبریز توسعه زیرساخت های شهری در سال های اخیر را نتیجه همت مضاعف مجموعه مدیریت شهری تبریز دانست و افزود: توان علمی و تجربی نیروی انسانی شهرداری تبریز مهمترین عامل در تحقق پروژه های عمرانی است.
پروژه تقاطع غیرهمسطح مالک رحمتی با طول ۵۷۰ متر و عرض ۱۶ متر و با ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بودجه در دست احداث است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد