انتخابات و تقویت قدرت بازدارندگی

با توجه به اینکه مردم‌سالاری دینی یکی از مهمترین دستاورد‌های انقلاب اسلامی است، حضور هدفمند و با شکوه مردم در تمامی انتخابات‌ها با هر نتیجه‌ای فی نفسه بیعت مجدد مردم با نظام اسلامی و تقویت قدرت بازدارندگی آن است؛ لذا معتقدم در گام اول تلاش همگان می‌بایست در فراهم کردن بستر مناسب برای مشارکت حداکثری مردم فهیم ایران اسلامی در انتخابات، به عنوان نمادی از وحدت ملی و رمز ماندگاری انقلاب و نظام اسلامی باشد.
کد خبر: ۱۴۶۰۷۰۳
نویسنده علی خضریان، نماینده مردم تهران
 
انتخابات و تقویت قدرت بازدارندگی
در گام دوم موضوع شناخت و معرفی نامزد اصلح از وظایف مهم نخبگان و همچنین عموم مردم است. چرا که مسأله مشارکت در انتخابات، به معنای سپردن سرنوشت بخش عمده امکانات کشور به یک نفر و مجموعه مدیریتی وی است. سرنوشت مسایل اقتصادی، مسایل فرهنگی و اجتماعی، سیاست خارجی و مسایل گوناگون دیگر تا حدود زیادی به این انتخاب مردم وابسته است؛ بنابراین عموم جریانات، تشکل‌ها و فعالان جبهه انقلاب که می‌خواهند در این زمینه به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند، می‌بایست به دنبال ساز و کاری باشند که به مردم در شناخت نامزد اصلح در راستای تصدی این مسئولیت مهم و خطیر کمک نماید.
 
بدیهی است ویژگی‌هایی همچون تدین، انقلابی بودن، کارآمدی، استکبارستیزی، عدالت محوری، باور به توانمندی‌های داخلی، پاک‌دستی، صداقت، اخلاص، ساده زیستی، مردمی بودن و ارتباط با آحاد جامعه، توجه به توصیه نخبگان، قانون مداری، عقلانیت، شجاعت و قاطعیت در دفاع از حقوق ملت، پرکار بودن، برخورداری از روحیه جهادی و فسادستیزی، اهم شاخص‌های مورد نظر حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری برای اداره کشور می‌باشند که در طول سال‌های گذشته بر آن‌ها تأکید داشتند و باید در انتخاب و معرفی نامزد اصلح، آن‌ها را لحاظ کرد.
 
البته ممکن است هر یک از نیرو‌های انقلاب به واسطه علاقه‌ای که به واسطه ارتباط با یکی از نامزد‌ها در آن‌ها ایجاد شده است و یا به واسطه خدماتی که هر یک از نامزد‌ها در مسئولیت‌های گذشته داشته است، نسبت به آن نامزد محبت داشته باشند؛ اما نباید سیاست‌ورزی عاطفی جای سیاست‌ورزی عقلانی را بگیرد و این ابراز محبت‌ها نباید مانع دیدن نقاط ضعف و یا مقایسه فرد مورد نظر با دیگران شود.
برای اینکه انتخاب درستی داشته باشیم، لازم است مجموع مزایا و محاسن یک فرد و نقاط قوت و ضعف او را در نظر بگیریم و سپس حاصل جمع آن‌ها را با افراد دیگر مقایسه کنیم، تا بتوانیم از میان افراد مختلف، بهترین گزینه را بشناسیم؛ و باید بپذیریم اهمیت ندادن به شناخت اصلح و یا انتخاب کردن بر اساس تمایلات و تعلقات، آفتی است که ممکن است انتخاب کنندگان به آن مبتلا شوند؛ لذا می‌بایست این انتخاب بر مبنای شاخص و نمره دادن بی‌طرفانه به نامزد‌ها براساس شناخت از ایشان صورت پذیرد. تا فردی که در مجموع بالاترین نمره را کسب می‌کند، به عنوان نامزد اصلح معرفی و حمایت شود.
 
ضمن اینکه در گام سوم و با توجه به حضور همزمان چند نامزد از جبهه انقلاب در انتخابات پیش‌رو، ضرورت موضوع وحدت بر اساس شاخص‌های گفتمان انقلاب اسلامی پررنگ‌تر از گذشته شده است؛ و معتقدم تلاش‌های مجدانه همه نیرو‌های انقلاب در زمینه وحدت گفتمانی و مبتنی بر اصول و ارزش‌ها، از ضروریات برهه کنونی بوده و کارآمدی و اثرگذاری این تلاش در صورتیکه مبتنی بر آموزه‌های اصیل انقلاب اسلامی باشد، بر همگان عیان خواهد شد.
 
در عین حال، اگر کسانی به دنبال سهم خواهی و تبدیل ساز و کار وحدت به فرآیندی به مثابه شرکت سهامی قدرت باشند، بیش از هر کسی تیشه به ریشه وحدت زده و این موضوع می‌تواند شرایط فراروی انتخابات برای جامعه انقلابی را مبهم و غبارآلود نماید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها