در جشن پرفروشی کتاب «فاطمه، علی است» در غرفه مجمع ناشران مطرح شد

داستانک‌نویسی در حوزه دین سخت است

جشن ۶۵هزارتایی کتاب«فاطمه،علی است» به قلم علی قهرمانی، ازسری برنامه‌های جشن کتاب‌های پرفروش،در سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب‌تهران برگزار شد.
کد خبر: ۱۴۵۶۷۴۴
 
در این آیین، مدیر پژوهش و محتوای انتشارات کتاب جمکران تصریح کرد: این کتاب، داستان‌های کوتاه از زندگی حضرت صدیقه طاهره(س) و امیرالمومنین(ع) است. داستان‌های دینی به‌ویژه داستانک‌هایی مستخرج از احادیث مختلف ویژگی و سختی‌هایی دارد. از جمله این‌که دست نویسنده بازاست اما سختی کار آنجاست که اگربخواهد روایتی را درداستان بیاورد،خشک و فاقد احساس خواهد بود، به همین دلیل نویسنده فضاسازی می‌کند.علی‌اکبر صمدی افزود: خط قرمز این است که حرفی به زبان معصومان اضافه نشود و عینا گفته‌های آنها مطرح شود. به همین دلیل نوشتن داستانک در حوزه موضوعات دینی سخت است.گاهی نویسنده پژوهشگر است و خود کارهای پژوهشی انجام می‌دهد و گاهی خود انتشارات پرونده پژوهشی دارد که در اختیار نویسنده قرار می‌دهد. برای مثال، درکتاب فاطمه، علی است،خود ایده اهمیت قابل توجهی داشت و سبک زندگی دو بزرگوار را مطرح می‌کند.وی به برنامه‌های انتشارات اشاره کرد و گفت: برای ۱۴معصوم تالیف کتب را آغازکردیم که برخلاف کتب موجود،روایات ساده‎تر و ساندویچی داشته باشد و از سوی مردم راحت خوانده شود. از جمله در مورد صحابیات کتابی در دست تدوین است.
   
فروش ۶۵هزار نسخه‌ای 
وی تاکید کرد: کتاب فاطمه، علی است به چاپ بیست‌و‌هفتم رسیده و تاکنون ۶۵ هزار نسخه از آن فروش رفته؛ این در حالی است که چاپ اول حدود شش سال قبل انجام شد. این کتاب حتی کارت دعوت عروسی برخی زوج‌ها بوده و از سوی زوج‌ها مورد توجه قرار گرفته است.به گفته صمدی لازم است کارشناسان تاریخ و حدیث در حوزه سبک زندگی ورود کرده و از طریق خرده‌روایت‌ها به جوانان الگوی مناسبی ارائه دهند. وی معتقد است وقتی کتابی پرفروش می‌شود، سایر کتاب‌های همان انتشارات هم مورد توجه قرار می‌گیرد. مدیر پژوهش و محتوای انتشارات کتاب جمکران در خصوص تازه‌های نشر جمکران افزود: طی یک سال گذشته در حوزه پژوهش، رمان، داستان و کودک و نوجوان ۹۰ جلد را منتشر کردیم؛ ضمن این‌که به مقوله سبک زندگی توجه داشتیم. وی ادامه داد: پروژه‌های مختلفی در دست دفتر ادبیات پایداری داریم و جاهایی که احساس می‌کنیم خلأ وجود دارد و باید خاطرات رزمندگان را ثبت و ضبط کنیم، قویا ورود کرده‌ایم.
   
هیچ رسانه‌ای از کتاب عبور نکرده است
همچنین علی قهرمانی، نویسنده کتاب فاطمه علی است، در این آیین گفت: هیچ چیزی نمی‌تواند جای کتاب را بگیرد و هیچ رسانه‌ای عمق کتاب را ندارد. ما از کتاب عبور نکردیم و همچنان مورد توجه است.وی اضافه کرد: حتی درباره این ادعا که مردم دین‌گریز شده‌اند، باید گفت با مشاهده ده‌ها بازنشر یک کتاب مذهبی، این تصور زیر سؤال می‌رود. به گفته این نویسنده افرادی که در مسیر استعلای فرهنگی فعالیت دارند اقدام‌شان قابل تقدیر است. وی در خصوص کتاب دیگر خود، «مسیحِ اسلام» نیز گفت: این کتاب هم با محوریت اهل بیت نوشته شده است. دو کتاب دیگر هم در دست تالیف دارم. سعی‌ام بر این است کتابی در حوزه مهدویت برای سال آینده آماده کنم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها