به گزارش منابع خبری، رژیم صهیونیستی در این حمله ساختمان نزدیک سفارت ایران دردمشق راهدف حملات هوایی قرار داد که در این حمله، ساختمان کنسولگری ایران در دمشق به طور کامل تخریب شد. وزارت دفاع سوریه در بیانیهای درباره جزئیات این حمله اعلام کرد: حدود ساعت ۱۷دوشنبه (دیروز)، دشمن اسرائیلی از سمت جولان اشغالی سوریه، ساختمان کنسولگری ایران در دمشق را هدف حمله هوایی قرار داد که این حمله منجر به تخریب کل ساختمان و شهید و مجروح شدن همه افراد داخل شد. تا زمان تنظیم این گزارش، اطلاعات دقیقی درباره آمار دقیق و هویت شهدا و مجروحان این حادثه منتشر نشده و کار خروج اجساد شهدا، مداوای مجروحان و آواربرداری ادامه داشت. با اینحال پایگاه اینترنتی صابریننیوز اعلام کرد که آمارهای اولیه حاکی از شهادت شش نفر در حمله به ساختمان سفارت ایران در دمشق پایتخت سوریه است. به گزارش شبکه العالم، سردار محمدرضا زاهدی، یکی از فرماندهان سپاه قدس در حمله هوایی صهیونیستها به دمشق به شهادت رسید. این شبکه همچنین خبر داد که حسین اکبری، سفیر ایران در سوریه و خانوادهاش در سلامت کامل هستند.
سردار زاهدی که بود؟
سردار محمدرضا زاهدی متولد۱۱آبان۱۳۳۹دراصفهان، درسال۱۳۵۹ به سپاهپاسداران پیوست ودرطول جنگ تحمیلی از فرماندهان میانی سپاه بود و فرماندهی تیپ ۴۴ قمر بنیهاشم را از ۱۳۶۲ تا ۱۳۶۵ برعهده داشت. او در فاصله سالهای ۱۳۶۵ تا ۱۳۷۰ فرمانده لشکر۱۴امام حسین(ع) بود.سردار زاهدی درسالهای ۱۳۸۴ تا۱۳۸۷ فرماندهی نیروی زمینی سپاهپاسداران انقلاب اسلامی را برعهده داشت.این فرمانده ارشد سپاهپاسداران از سال ۱۳۸۴ تا سال ۱۳۸۵ با حفظ سمت فرمانده قرارگاه ثارا... شد و در فاصله سالهای ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۸ معاونت عملیات سپاهپاسداران را نیز برعهده داشت.وی در سالهای ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۵ در نیروی قدس فعالیت میکرد و فرمانده سپاه سوریه و لبنان بود.
ناکامیهای نتانیاهو
نتانیاهو با گذشت حدود شش ماه از جنگ غزه، نتوانسته به هیچیک از اهداف اعلام شده برای این جنگ دست یابد و روز به روز شاهد افزایش انتقادات در داخل سرزمینهای اشغالی است. عملکرد این رژیم و افزایش فشار بینالمللی برای توقف جنایات اسرائیل در غزه، باعث شده تا حامیان غربی این رژیم هم نتوانند همچون گذشته به حمایتهای خود از تلآویو ادامه دهند و در همین زمینه شاهد بودیم که چند روز قبل قطعنامهای علیه اسرائیل در شورای امنیت تصویب شد و آمریکا برخلاف قطعنامههای قبلی این بار از حق وتو استفاده نکرد. در چنین شرایطی، نتانیاهو برای جلب حمایتهای بیشتر از سوی کشورهای غربی به دنبال گسترده کردن جبهه جنگ است و در این راه از هیچ اقدامی خودداری نمیکند؛ چراکه ادامه حضور خود در قدرت را صرفا در ادامه جنگ و حمایتهای آمریکا میبیند و برای این هدف، حاضر است دست به هر کاری بزند. همانطور که یائیر لاپید، رهبر احزاب مخالف کابینه اسرائیل در جمع معترضان در قدس اشغالی گفت تنها چیز مهم برای نتانیاهو، نخستوزیر باقی ماندن است.
افزایش انتقادها از بیبی
درهمین حال انتقادها ازنتانیاهو بهدلیل عدم دستیابی به توافق باحماس برای آزادی اسرا ادامه دارد.مخالفان دولت نتانیاهو و خانوادههای اسرا، اقدام به برپایی شهر چادری به مدت چهار روز درخارج از کنست برای درخواست توافق با حماس، آزادی اسرای اسرائیلی و برگزاری انتخابات جدید کردهاند.همچنین دهها هزاراسرائیلی روزیکشنبه باتجمع دربرابر کنست در قدس اشغالی، علیه بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل شعار سر داده و خواستار برکناری وی شدند. روز شنبه نیز هزاران نفر در میدان کاپلان در مرکز تلآویو گرد هم آمدند تا دولت نتانیاهو را برای انعقاد توافق مبادله اسرا باحماس تحت فشارقراردهند. روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت اذعان کرده که پلیس اسرائیل از کامیونها و دیگر موانع برای ممانعت ازرسیدن معترضان به میدان کاپلان استفاده کرده است. معترضان صهیونیست بر این باورند که دولت نتانیاهو وشخص نخستوزیر رژیم اسرائیل عامل اصلی مشکلات و بحرانهای کنونی هستند. آمارهای رسمی حاکی ازاین است که تاکنون چیزی درحدود ۷۰ اسیر صهیونیست در نتیجه بمبارانهای رژیم اسرائیل علیه نوار غزه، جان خود را از دست دادهاند. معترضان و خانوادههای اسرای اسرائیلی تاکید کردند تا برکناری نتانیاهو از قدرت آرام نخواهند شد. خانواده اسرای اسرائیلی در غزه، نتانیاهو را تنها مانع در برابر رسیدن به توافقی برای تبادل اسرا معرفی کردند. معترضان اسرائیلی تاکید کردند: «برای برکناری فوری نتانیاهو تلاش خواهیم کرد، این تنها راه بازگشت ربودهشدگان است و تا زمانی که نتانیاهو را از قدرت برکنار نکنیم، آرام نخواهیم شد.»
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت