جامعه ایرانی چقدر با مفهوم انتشار اخبار فیک و جعلی آشنایی دارد؟

اینستاگرام یا جعلیگرام!

انتشاراخبارجعلی یک مصداق مهم در تهدید امنیت ملی است. به‌واسطه ظهور رسانه‌های نوین، انتشار این نوع خبرها می‌تواند به‌سرعت در سطح جامعه پخش شود و جلوگیری از تاثیرات مخرب آن بسیار سخت‌تر از گذشته است اما جامعه چقدر با این نوع خبرها آشنایی دارد؟
کد خبر: ۱۴۴۹۳۲۲
اینستاگرام یا جعلیگرام!
 
اساسا چقدر در زمانه کنونی از اخبار جعلی همچنان استقبال می‌شود و مهم‌تر از آن، این‌که کدام یک از شبکه‌های اجتماعی در انتشار اخبار جعلی پیشتاز است؟ نتایج به دست آمده از یک پژوهش و مقایسه تحلیلی داده‌های آن نشان می‌دهد، اصحاب رسانه بیش از پنج برابر دیگران گفته‌اند «خیلی زیاد» با مفهوم اخبار جعلی آشنایی دارند. از طرف دیگر پاسخگویان غیررسانه‌ای بیش از هفت برابر اهالی رسانه اعلام کرده‌اند با این مفهوم، آشنایی «کم» و «خیلی‌کم» دارند یا «اصلا» آشنا نیستند. پاسخی که می‌تواند هشدارآمیز باشد. در میان شبکه‌های اجتماعی هم طبق داده‌های این پژوهش، اینستاگرام از نظر هر دو گروه (اهالی رسانه و مردم عادی) بیشترین نقش را در ساخت و انتشار اخبار جعلی و نامعتبر دارد. از میان پلتفرم‌های مختلف، رتبه بعدی مربوط به شبکه ایکس (توییتر سابق) و شبکه‌های ماهواره‌ای است. 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها