به گزارش جام جم آنلاین، سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده فراجا در قرارگاه کاهش تصادفات پلیس راهور فراجا گفت: اقدامات خوبی در پلیس راهور فراجا انجام شده که شاهد آن هستیم.
وی با اشاره به اینکه راهبرد مجموعه انتظامی تسهیل خدمات برای مردم است، گفت: مجموعه نظام ما در جهان نمونه ندارد و نظام اسلامی بر پایه دین و احکام الهی و رضایتمندی خداوند است.
سردار قاسم رضایی گفت: پلیس راهور یکی از نمادهای اجرای قانون است. خوشبختانه مردم هم قانون پذیرند و مردم و پلیس راهور مکمل هم هستند. ما باید مشارکت مردمی را بیشتر از قبل افزایش دهیم.
وی ادامه داد: ساماندهی موتورسیکلت ها باید با فرهنگسازی انجام شود، در حوزه موتورسیکلت باید بررسی کنیم و ببینیم اگر در جایی اجرای قانون ضعیف شده و … باید آن را حل کنیم.
وی بر برخورد با پلاک مخدوش گفت: نباید نسبت به این موضوع بیتفاوت باشیم و حتماً باید با آن برخورد کنیم، مردم بیقانونی را میبینند و از آن ناراحتند. انتظار داریم که این موضوع تا پایان امسال طی یک برنامه دو ماهه حل و فصل شود. تردد بدون پلاک یا با پلاک مخدوش معنایی ندارد.
جانشین فرمانده فراجا با اشاره به آمار تصادفات رانندگی و فوتیهای ناشی از آن گفت: اگر در استانی شاهد افزایش تصادفات یا تعداد بالای موارد فوتی بودیم، ما از شما میخواهیم که به ما راهکار بدهید. اگر جاده و راه مشکل داشت به ما بگویید، اگر آموزشگاه رانندگی کم کاری کرده بود این را احصا کنید و موضوع را مشخص کنید. ما به جد بر این موارد نظارت داریم.
رضایی در مورد خدمات ترافیکی نیز اظهار کرد: باید پیچ و خمها در خدمات دهی به مردم کم شود، نباید وقت مردم گرفته شود و این روند را باید کوتاه کنیم. راهبرد ما تسهیل در خدمات دهی قانونی به مردم است و هرچه بتوانیم خدمات را غیر حضوری کنیم باید این کار را انجام دهیم.
جانشین فرمانده فراجا درباره فوریتهای پلیسی هم گفت: عنوان فوریت مشخص است، باید خدماتی در این حوزه ارائه شود که جز خدمات فوریتی است و نباید این دو را باهم قاطی کنیم.
وی بر ضرورت بهروزرسانی آموزشگاهها و روند صدور گواهینامه تأکید کرد و گفت: باید فضای رقابتی در میان آموزشگاهها ایجاد شود. لازم است که از آموزشگاههایی که کار خود را به درستی انجام میدهند، حمایت شوند.
رضایی در مورد انسداد راهها نیز اظهار کرد: تأکید من این است که در مورد جادههایی که نباید از آن عبور کرد، علاوه بر هشدار، اعمال قانون هم انجام دهید. اگر جادهای باید مسدود شود حتماً این کار را انجام دهید. ناراحتی لحظهای چندان مهم نیست چرا که بحث ایمنی و جان مردم در میان است. مدیریت لحظهای اینجا معنی دارد.
رضایی در مورد قوانین و مقرراتی که باید در داخل خودرو رعایت شود، تأکید کرد: هر آنچه که جرم مشهود است، مأمور قانون باید اعمال قانون کند، ۹۹ درصد مردم رعایت میکنند؛ اما نیم درصدی ممکن است غفلت کنند یا عامدانه قوانین و هنجارها را رعایت نکنند، با اینها باید برخورد شود البته ما تذکر میدهیم.
جانشین فراجا همچنین بر ضرورت پذیرش پشیمانی و ابراز ندامت متخلفان نیز تأکید کرد و گفت: اگر در جایی رانندهای تخلفی را مرتکب شد؛ اما راننده نسبت به آن ابراز ندامت کرد، او را جریمه نکنید و ببخشید. این فرهنگسازی است و اثر دارد.
وی افزود: برای این موضوع باید شیوهنامه تدوین شود و مطمئن باشید که اگر یک قدم به سمت مردم بروید ۱۰ قدم میآیند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد