به گزارش جام جم آنلاین از گرگان سید صمد ضیائی در کارگاه آموزشی مدیریت تغذیه مزارع گندم تکثیری کاران و دوره آموزشی ثبت سامانه انبارها برای کارگزاران شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان اظهار کرد: ۱۳۰ کارگزار از ۱۴ شهرستان در این دوره آموزشی شرکت کردند.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان افزود: ۱۶ شرکت تکثیر بذر در گلستان فعال است که با برخی کشاورزان برای کشت گندم تکثیری قرارداد امضا می کنند.
وی به تعدد سامانه های مختلف اشاره کرد و گفت: تعدد سامانه ها کارگزار را خسته می کند لذا در صدد هستیم این سامانه ها برای ورود و خروج بار با هم لینک شوند.
ضیائی بیان کرد: برای سال زراعی گذشته ۱۷۶ هزار و ۶۰۰ تن کودشیمیایی در سطح استان توزیع شد که این میزان بی سابقه بود و با توجه به این افزایش، علی رغم اینکه وزارتخانه تولید ۳۰۰ هزار تن گندم را برای گلستان پیش بینی کرده بود اما تولید به ۷۰۰ هزار تن رسید.
وی یادآور شد: در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ تا کنون حدود ۱۲۰ هزار تن کود شیمیایی در قالب ۱۳۰ کارگذار در ۱۴ شهرستان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه جهاد کشاورزی موظف به تامین ۳۰ درصد بذر گندم مورد نیاز کشاورزان است، گفت: امسال سهم جهاد کشاورزی گلستان تامین ۲۴ هزار تن بذر گندم بوده است اما ۳۵ هزار تن بذر بین کشاورزان توزیع شد که توزیع دو هزار و ۵۹۸ تن از این بذور به عهده شرکت خدمات حمایتی بود.
مدیر شرکت خدمات حمایتی جهاد کشاورزی گلستان از کارگزاران خواست نسبت به تسویه بدهی خود تا ۲۵ دی ماه اقدام کنند در غیر این صورت در لیست سیاه برای دریافت کود شیمیایی اعتباری قرار می گیرند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد