به گزارش خبرگزاری جام جم آنلاین ؛ رئیس پارک علم و فناوری استان ایلام در این آیین گفت: پارک علم و فناوری یک سازمان است که هدفش افزایش ثروت در جامعه از طریق ارتقاء فرهنگ نوآوری و رقابت در میان شرکتهای مستقر در پارک و موسسات متکی بر علم و دانش است.
دکتر محمدرضا ولی زاده افزود: در پارکهای علم و فناوری زمانی تمرکز بر تولید شرکتها بود.
وی ادامه داد: پارکهای علم و فناوری با این هدف که علم دانشگاهها را تبدیل محصولی کنند که به صورت تولید صنعتی در بیاید ایجاد شده اند.
دکتر، ولی زاده اضافه کرد: باید بین مراکز آکادمیک و دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری ارتباط باشد که بتوانیممحصولات تولید شده را بفروش برسانیم.
وی تاکید کرد: مرز مهران و مجاورت با کشور عراق برای فروش محصولات شرکتها یک مزیت است.
رئیس پارک علم و فناوری استان ایلام ادامه داد: مهمترین بخش پارکها بخشهای مرکز رشد و بازاریابی است.
وی اظهار کرد: مرکز رشد پارک علم و فناوری استان ایلام یک مرکز جامع است، ولی بعضی استانها مرکز رشد آنها خاص است وفقط در یک زمینه فعالیت دارد.
دکتر، ولی زاده گفت: پارک علم و فناوری فقط مختص دانشگاهیان نیست جوانان ما ایدههای جدید دارند و افراد عادی هم میتوانند به پارک بیایند و ما حمایت حداکثری را از آنها انجام میدهیم.
وی ادامه داد: ما با پیام نور مرکز رشد مشترک داریم و با دانشگاه ایلام نیز پردیس مشترک داریم که باید این مراکز با هم، هم افزایی داشته باشند و رقابت نداشته باشند.
دکتر، ولی زاده در خصوص عملکرد پارک علم و فناوری استان ایلام در طول سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ گفت: تعداد کل واحدهای فناور پذیرفته شده در طول سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ تعداد ۱۲۲ عدد و تعداد شرکتهای دانش بنیان ۲۷ عدد است و گردش مالی پارکهای علم و فناوری دراین مدت در مجموع ۵۶۹ میلیارد تومان بوده است.
وی با تاکید بر اینکه باید صادرات دلاری را افزایش دهیم گفت: در سال ۱۴۰۰ به میزان ۸۵۰ میلیون تومان از شرکتها حمایت شده و امسال ۵ میلیارد از شرکتها حمایت شده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان ایلام در مورد توسعه فرهنگ فناوری گفت: ما برای توسعه فرهنگ فناوری برنامه اربعین و فناوری را در دست اجرا داریم که این برنامه شامل راهپیمایی شرکتهای فناور و برپایی موکبها و… است.
وی ادامه داد: در همین راستا ما یک تور برای مدیران گذاشتیم که متاسفانه استقبال نشد و همچنین ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان را برای حل مشکلات شرکتها و حمایت از آنها در استان داریم.
دکتر، ولی زاده گفت: در بحث تبادل با عراق گرفتن مجوز سخت در کشور عراق است، ولی در استان واسط عراق شرکتها حضور پیدا میکنند و از تجار عراقی هم میآیند و این تبادل آرا و محصول انجام میگیرد.
وی در پایان گفت: ۵ هکتار زمین در شهرک صنعتی مهران برای شرکتهای دانش بنیان اختصاص داده شده است که به صورت اقساط در اختیار شرکتها قرار میگیرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت