روایت آماری از جنایات رژیم صهیونیستی درغزه

۱۵۰روز نسل‌کشی

عملیات طوفان الاقصی؛

لحظه به لحظه با هفتادویکمین روز حملات رژیم صهیونیستی به غزه/ افزایش شمار شهدای غزه به ۱۸۸۰۰ نفر

هفتادویکمین روز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در حالی آغاز شده است که براساس تازه ترین آمار اعلام شده، بر اثر تداوم بمباران و حملات مستمر رژیم صهیونیستی شمار شهدای غزه به ۱۸۸۰۰ نفر افزایش یافته است، در همین حال به دنبال کشته شدن 3 اسیر اسراییلی در غزه از سوی نظامیان صهیونیست، سرزمین های اشغالی صحنه تظاهرات و شعارهای خانواده‌های اسرای اسرائیلی در غزه است.
کد خبر: ۱۴۳۶۰۳۲
به گزارش جام جم آنلاین از العالم، دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه روز شنبه، با انتشار تازه ترین آمار شهدای این منطقه از فلسطین، اعلام کرد شمار شهدای غزه از آغاز نبرد طوفان الاقصی در هفتم اکتبر (15 مهر ماه) به ۱۸۸۰۰ نفر رسیده است.
 
تظاهرات اسرائیلی‌ها مقابل مقر وزارت جنگ در تل آویو
 
منابع عبری زبان اعلام کردند خانواده‌های اسرای اسرائیلی در غزه پس از اعلام کشته شدن 3 نفر از آن‌ها به اشتباه از سوی ارتش، با برپایی تظاهرات مقابل مقر وزارت جنگ در تل آویو خواستار امضای فوری توافق مبادله اسرا با مقاومت برای بازگرداندن اسرا شدند.
 
جنگ غزه
 
نیروهای مقاومت فلسطین در باریکه غزه شنبه ۱۵ مهر (۷ اکتبر ۲۰۲۳) در واکنش به جنایات مستمر رژیم اشغالگر از جمله کشتار فلسطینیان، هتک حرمت مسجدالاقصی، تعدی به محافظان آن، یورش شهرک نشینان با حمایت نظامیان صهیونیست، با اجرای عملیاتی با عنوان "طوفان الاقصی" مواضع و پایگاه های رژیم اشغالگر قدس را با ده ها موشک هدف قرار دادند. رسانه های اسراییلی نیز اذعان کردند که این رژیم در طول تاریخش شکستی در این سطح رابه خود ندیده بود.
 
رژیم اشغالگر به دنبال این شکست نظامی، از روز عملیات طوفان الاقصی حملات مداوم و جنایتکارانه اش از جمله بمباران مستمر مناطق مسکونی، کشتار غیر نظامیان، زنان و کودکان،‌ اجرای سیاست جنایت جنگی مجازات دسته جمعی همچون قطع آب و برق فلسطینیان غزه، بمباران بیمارستان ها، آمبولانس ها، مدارس و پناهگاه ها با استفاده از بمب های ممنوعه را آغاز کرد.
 
رژیم صهیونیستی پس از ارتکاب جنایات جنگی گسترده کشتار بی امان زنان و کودکان فلسطینی، سر انجام تحت تاثیر فشار افکار عمومی و بدون دست یافتن به هیچ یک از اهداف نظامی اعلام شده اش از جمله نابودی حماس و آزادسازی بی قید و شرط اسیران خود، از روز جمعه (۳ آذرماه) به آتش بس چهار روزه با حماس و توافق مبادله اسرا و ارسال کمک های انسانی به غزه تن داد. سپس این آتش بس با تلاش های میانجی گران از جمله قطر، مصر و آمریکا طی دو روز دیگر و بعد به صورت روزانه تمدید شد و در نهایت پس از 7 روز برقراری آتش بس موقت، این رژیم روز جمعه (10 آذر ماه) از ادامه آن سر باز زد.
 
علل شکست آتش‌بس در غزه
 
جهاد طه سخنگوی جنبش حماس روز جمعه (۱۰ آذر ماه)‌ در باره علل شکست آتش‌بس در غزه گفت: شب پنجشنبه (9 آذر ماه) در ازای آزادی 30 اسیر فلسطینی از زندان های رژیم اسرائیل، 10 اسرائیلی از جمله 3 نفر که در اثر تجاوزات و بمباران صهیونیست ها به نوار غزه کشته شده بودند، آزاد شوند، اما رژیم صهیونیستی از تحویل گرفتن اجساد اسرا خودداری کرد.
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
جداسازی برای کارآمدی

رئیس کمیسیون عمران مجلس در گفت‌وگو با «جام‌جم» از طرح تفکیک وزارت راه و شهر‌سازی می‌‌گوید

جداسازی برای کارآمدی

نیازمندی ها